*שולפת פונפונים* תנו לי נייקו-נייקו
יש^^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום בפרק ראו את גוצמון ואת אזור היער, גצומון וקוג'י נלחמו בצבא נייטמונים (שהם דיג'יגדילה של _______מון עם ביצת התקווה, רואים אותם גם בעונה השלישית) גוצמון מגה דיג'יגדל ( גוצמון דרגת טירון, דרגת האלוף היא מונכרומון שנראה בעונה השנייה) למטאורמון או משהו כזה, כיסח לנייטמונים ת'צורה, אבל האבירים המלכותיים לקחו את הנתונים... גוצמון חזר לצורתו המקורית ונשאר בתחנה איפושהו.... אתמול הם סרקו את כפר הלהבה (הבית של נימון ובוקומון) ונלחמו בשלדים דפוקים למדי, ולא זוכרת יותר... אני סנילית... אבל אם תזכירו לי שלוש מילים מהפרק לפני זה אני אזכור.... בקיצר נייקו, לא פיספסת כלום, חוץ מהמון ניצחונות של האבירים המלכותיים... אה ונזכרתי מה קרה לפני יומיים, הם הגיעו ל"כפר ההתחלות" ופגשו את המגינה סוואנמון, ואחרי שהם העמיסו את כל התינוקות והדיג'יביצים על טריימונים הכפר נסרק, ושני פרקים לפני זה הם פגשו את סאטירמון, וימון שגדל עם דיג'יביצת התקווה והוא טיפש למדי, ואת ארבעת ה"רודנים" שהציקו לטומי בעולם האמיתי ודחפו אותו לטריימון. הגן עליהם אנג'מון, ואז האבירים הרגו אותו, ולקחו את ארבעת הילדים וטומי לכפר שיח האפונים עם המון ממונים, והם סרקו גם את הכפר, ארבעת הרודנים הלכו הביתה, והממונים עברו למקום אחר.... לפני זה הם עפו לירח ופגשו סטארמונים וסופר סטארמון, אבל את זה נראה לי ראית..... רואה? אני סנילית לזמן קצר^^ אחרי שאני נזכרת בפרק אחד אני נזכרת בהכל^^