.

COOOL GIRL

New member
../images/Emo91.gif אתר אופנה חדש (!)

כן כן.. שוטטי באינטרנט.. ומצאתי אותו (!) יש שם תצוגות אופנה,קטלוגים חדשים (כולל הקטלוג החדש של ML), בשמים, איפור, מעצבים ועוד הרבה דברים (!) שווה כניסה.. WWW.fnet.co.il

silvey

New member
דוקא הירשו לי להכנס...../images/Emo3.gif

אני מקווה שהאתר יצליח ויגדל ושכולנו נהנה ממנו, הכוון נראה מסקרן להכנס אליו שוב בעתיד הקרוב.

Agalgala

New member
שאלה: למה הדוגמנית של ML נראית

כמו אחרי תאונת דרכים בפרסומות?! מישהו מוכן להסביר לי את הפוזות המגוחכות האלו?! היא לא נראית מתענת, אלא סובלת... גל

המשך.... ../images/Emo26.gif

אז שאני רואה את הקטלוג של ML אני קצת מתבאסת.. אני לא יודעת אם העלתם את הנושא כבר, אבל למה הדוגמניות לא שמנות הבחורות שם רזות.. זה קצת מעצבן אני מכירה המון בחורות שמנות יפיפיות וסקסיות.. במיוחד שאני רואה את חלון הראווה של החנות, שהבגדים מוצגים שם על בובות רזות אני מאוד אוהבת את האופנה של ML אבל מתסכל לראות את כל הדוגמניות הרזות האלו אני באה כאן במחאה... אם החנות למידות גדולות תראו לנו !!!

DREAM111

New member
היי רוקדת ברוכה המצטרפת

אני מבינה אותך לגבי הקטלוג. אני מתבאסת ממתאים לי הישנה כבר כמה שנים ובגלל זה אני מדירה את רגלי מהרשת הזו. אותי ביאס שמר מלכה החליט שאחרי שאני ועוד רבות וטובות כמוני עשינו את הונו וממונו לשכוח אותנו מאחור ולהתייחס אלינו בזלזול רב. אכן יש נשים יפיפיות שיכולות לדגמן את הקולקציות שלו ואת יודעת מה לא אומר שיקח מישהי במידה 50 אבל יש נשים יפיפיות במידה 46 שיכולות לדגמן ולא מישהו במידה 38 כמו שיש בקטלוג שלו לאחרונה. את אומרת שאת באה במחאה המחאה היא באמת לא לרכוש ברשת. אני יודעת שיש נשים רבות שלא קונות יותר במתאים לי ולו בגלל הסיבה הזו של היחס והצורת שירות שמתאים לי עברו לתת.

בטח שהיא סובלת... מסכנה הכריחו

אותה להוריד עוד 15 קילו מהקטלוג של הקיץ...כדי שהיא תתאים לבגדים יש לי המלצה לחברת מתאים לי ... אולי שיתחילו לעשות בגדי תינוקות וזהו?!? זה כסף טוב לאללה .. לא ככה? עזבו אני סתם צינית, פשוט נכנסתי היום לחנות בגרנד קניון והייתי כרגיל המומה מהמחירים.

DREAM111

New member
חיפאית אהבתי את תשובתך

ואת יודעת מה ציניות לא ציניות באמת בגדי ילדים זה דבר יקר אולי הוא באמת יכול לנסות שם את התחום ומשם לעשות את הכסף שלו. מה לא מצאת מבצעים בגרנד קניון
עכשיו גם אצלו יש מבצעים כמדומני.

איזה מבצעים איזה באטיח...

ברגע שנכנסתי לחנות כבר ראיתי שהמוכרת הקרצייה קלטה אותי והיא מתכוונת לקפוץ עליי תוך 3 שניות ( ואני לא סובלת את זה!!!!!! ) אז לקחתי אחורה פנה ויצאתי מהחנות. הספקתי לפשפש קצת בדברים החדשים שהם קיבלו ואכן היו דברים צעירים ונחמדים אבל לא רלוונטים בשבילי בגלל המחיר... חבל...

DREAM111

New member
עגלגלה

החברה מנסה לעשות הכל יותר "שונה" יותר "מעניין" כנראה שזו הסיבה שהדוגמנית ניראת סובלת אצלם. אבל שוב הקולקציה ירדה בעוד איזה מידה שתיים כך נראה מהקטלוג הזה שלהם. באמת אולי הוא בסוף יאמץ את הרעיון שהעלתה פה חיפאית ויעבור לילדים שם עושים הרבה כסף.

silvey

New member
קיבלתי הביתה את קטלוג העונה הבאה

של מ"ל ואני המומה מהמחירים! בכלל הטרנד עכשיו לצלם הכל מטושטש, יעני, צילומים אומנותיים שבחלק מהם לא רואים טוב את הדגמים. את המחירים קולטים מיד למרות שהם בגודל זעיר. רוב החולצות במחיר 199 ש"ח, מכנסיים=200-260, ז'קטים=460. כנראה שכדאי היה לחכות להנחות של "אשה אשה" כי יש להם בגדים יפים בסייל וכבר המלצתי לכן כאן לפני מספר שבועות לחכות למכירות סוף-עונה שם.

DREAM111

New member
סילבי הצחקת אותי

הדגמים במטושטש אבל המחירים רואים. כן אבל הם אומרים שהם מוכרים את זה בסוף עונה כבר. זה חלק מהכתבה שבאתר שצורף. כנראה שהם התכוונו רק מוכרים את זה בסוף עונה במחירי תחילת עונה ומעלה.

silvey

New member
../images/Emo4.gifלילכי, כנראה שחוש ההומור שלי...

לוקה בחסר.... גם אני רוצה להצטרף לצחוק שלך! איך בדיוק הצחקתי אותך? בהתחלה כתבתי על מ"ל ולבסוף קינחתי במכירות סוף-עונה של "אשה-אשה". מי בדיוק אומר ש"הם מוכרים את זה בסוף עונה כבר?" כמה שחיפשתי לא הצלחתי לאתר כתבה באתר שצרפת, אלא רק את התמונות מהקטלוג החדש. אז תעשי לי, בבקשה, קצת סדר בבלגן כדי שאבין ואצחק גם

DREAM111

New member
סילבי יקרה

את הצחקת אותי שאמרת שהדגמים בתמונה לא ברורים אבל המחירים כתובים כך שרואים. לגבי הנושא של סוף עונה בכתבה עצמה כתוב שניתן לרכוש כבר בסוף עונה אבל איזה סוף ואיזה עונה זה במחירים של תחילת עונה.

למעלה