!!!

Girly Girl

New member
!!!

היום שלחתי את הפרסומת שרשמתי לג´ננה (כן לקח לי הרבה זמן) ולפי דעתי, בלי להשוויץ, היא מעוללללללה!!! אני מאוד מקווה לזכות בטיסה להופעה של בלינק ד"א הלינק לגיטרה המקסיקנית של טום ובלה בלה שבור. Girly Girl

Girly Girl

New member
אהה ועוד משהו

אתמול (יום שני) היה becoming day באמטיוי (טוב נו זה די ברור) והיה את ביקומינג בלינק (טוב נו זה גם ברור) לפי דעתי אלה שהיו ה"ביקומינג" לא היו טובים בכלל! ההוא שעשה את מארק בכלל לא היה דומה לו וגם השניים האחרים girly girl

Alinush182*

New member
shut up

שיר פ33ה! הנה המילים להנהתך:(למרות שאני בטוחה שיש לך אותם
) Shut the fuck up she said I´m going fucking def Your always too loud Everything´s too loud Now that all my friends left this place is fucking dead I want to move out When we can move out The shit has got to stop I´ll run away Get the fuck up she said Your life is meaningless It´s going nowhere You´re going nowhere You´re just a fuck up she said I´ll live alone instead She said "You don´t care" I know I don´t care I´ll never ask permission from you Fuck off I´m not listening to you I´m not coming home I´m never going to come back home I got too fucked up again And passed out on the place Tried to forget you I can´t forget you No sleep on this flight I´ll think about the nights We had to get through How did we get through? I´ll never ask permission from you Fuck off I´m not listening to you I´m not coming home I´m never going to come back home I think it´s time that I should leave I´ll never ask permission from you Fuck off I´m not listening to you I´m not coming home I´ll run away I think it´s time for me to leave ביי בייייייייייייייייייייי!

Josie

New member
בקשר לאימיילים....

שלחתי להם איזה חמש מאות אימיילים, אבל תמיד זה אמר לי שאין כתובת כזאת, או שזה לא מצא קישור וכל מיני דברים כאלה... אבל אני לא מבינה איך זה יכול להיות, הרי אלה האימיילים שכולם נותנים באתרים, אז איך יכול להיות שהם לא קיימים? אולי משהו דפוק אצלי? (בקשר לshut up, נכון, אבל carousel יותר יפה... טוב, לדעתי זה יותר יפה מכל השירים בעולם...)

Girly Girl

New member
את מדבקת.. P;

בעעעה הבאת לי מזל רע גם לי זה לא שולח =[ הקדשתי את הנשמה שלי למכתב! לקח לי אולי יותר מחצי שעה לרשום אותו... *סניף..* Girly Girl (shutup)

Alinush182*

New member
חחחחחחח....

גם אני כתבתי לו מכתב ליום הולדת וסיפרתי לו הכל הייתי הכי כנה איתו אפילו עם חברות שלי אני לא כל כך כנה, וסיפרתי לו שחלמתי עליהם(באמת קרה) ולקח לי משהו כמו שעה שעה וחצי, כי אני לא טובה באנגלית ועד שאני מחפשת במילון את המילה כדי לדעת איך כותבים אותה נכון וכל החרטאה הזה..... ואחרי שעה אני באה לישלוח וקורס לי המחשבבבבב....
מניא* המחשב הזה!...

Blink Fan Girl

New member
לכולם-חשוב

ייייאאאאבה! לפני כמה זמן משום מה נכנסתי לתפוז והניק שלי לא היה (GIRLY GIRL) אז עשיתי ניק חדש (זה שפה) אחרכך זה הסתדר וחזרתי לניקי הקודם (חח.. ניקי=]]) ועכשיו זה שוב בניק השני! גרעעעעע! עיצבן אותי=אקיצר אני בשני ניקים.. ואלינה שתיהי בריאה P= Blink Fan Girl(y Girl(

Alinush182*

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif.......

עכשיו אני מתחילה לכתוב מכתב מומולדת למארק....... כך שעם ימחק יהיה לי זמן ליכתוב ולשחזר......... ואני אעתיק הכל על דף כי במחשב אף פעם לא תידעי מתי הוא יקרוס לך שניה ליפני שאת בא לשלוח או שניה לפני שאת באה לשלוח.....

Josie

New member
תגידי

את יודעת את האימיילים של טום ומארק? אם כן, אז אני נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא אודה לך...

Josie

New member
תודה, אבל

שלחתי לכתובות האלה כבר עשרים אימיילים וכולם חזרו אליי...

ראיתי את זה..................../images/Emo136.gif

האלה שעשו את בלינק באמת היו בכלל לא דומים להם וזה שעשה את מארק היה איזה סיני מכוער. הם ניסו לעשות ממש חיקוי של הקליפ לדעתי יצא מפגר מה הרעיון בזה שיכניסו כמה דברים חדשים לפחות וחוצמזה כמה הם עבדו על הדבר הזה.... לאלה שעשו את הרד הוט צ´ילי פפרז יצא יותר מוצלח

~BLINK182_gurl~

New member
לא נכון!!!

זה היה כזה מגניב לדעת שיש אי שם עוד מעריצים מטורפים שמוכנים לרוץ ברחובות של לוס אנג´לס ולהראות מטומטמים לגמרי כדי להראות כמה הם אוהבים אותם...... ונכון הזה שחיקה את מארק היה די אידיוטי אבל ג´יימס (זה שחיקה את טום) דווקא ממש חמוד! אהבתי בסוף אם מישו ראה שזה שעושה את מארק אומר כזה בקטע שהם מצתלמים מנגנים ערומים- ya now what im thinkin right now? this guitar´s really cold.... אני נשפכתי בקטע הזה..... טוב לא חשוב שיהיה לכם יום כתום!!! כל טוב! בהביי! אורבוואר! sHiRa

Girly Girl

New member
את צודקת..

בדבר אחד! ההוא שחיקה את טום באמת חמוד! והוא מזה מזכיר את ג´ד מבן בין בנות (למי שמכיר) girly girl

Girly Girl

New member
חח.. כל הזמן אני שוכחת

אני חייבת תווי נגינה לתופים\גיטרה בלה בלה בלה של השירים שלהם!! אבל הכי הכי סופר חשוב- ההתחלה של התופים בפירסט דייט למה זה מה זה מחרפן אותי!! girly (first date) girl

Alinush182*

New member
ההתחלה שם פשוט גאונית......

לפי דעתי...... אני שומעת אותה בבמוצע 30-40 פעמים בשעה אבל רק את ההתחלה טרוויס מנגן שם פשוט נפלא!!!!!!!! תאחלו לי בהצלחה היום בחמש יש לי מבחן (מועד ב´)...... ביי בייייייייייייייייייייייייייייייייייי

למעלה