253

לוניד

New member
253 ../images/Emo58.gif

הפעם אסור לכתוב מאיפה להוריד, אז תחפשו בפורומים של נארוטופאן או משהו. XP [פאנגירל]נג'יייי!!!! הוא כזה בישיייי!!!!! אמג!!! *_* [\פאנגירל] חחח, המפגש היום השפיע עלי. (ואם כבר הפגש, גיליתי שדווקא הרבה קוראים את המנגה... XP) טוב, נג'י נראה הרבה יותר טוב עכשיו... אין לו את החגורה הטפשית הזאת על המגן מצח, והבגדים שלו גורמים לו להיראות בוגר יותר. לי גבוה כמו קאקאשי עכשיו, או משהו כזה. XD טן טן.... המממ.... מקווה שהפעם היא תעשה משהו. X_X אני מתה לדעת מה הקטע של אבא של סאסורי ואבא של קאקאשי...^-^ ושפעת מסתורית מכה בקונוהא! האם זוהי מזימה של האקצוקי?!

renegader

New member
נראוטו 253 כבר בחוץ :)

אני לא יודע מה המדיניות של הפורום לגבי הורדות לא חוקיות או אם המאנגה שייכת לנושא אז אני רק אגיד שזה יצא וזהו
אגב אם ה"מדיניות של הפורום מרשה לתת לינקים להורדות של המאנגה אני יכול לספק לכם מאוד מהר את הכל :) חצי שניה אחרי שהגירסא היפנית משתחררת לרשת
אממ הפרק הבא באנימה יוצא בשבוע הבא -פרק של שעה ---בסוף עוד נספיק להגיעה אל המאנגה בקצב הזה של ספשייל שעה כל שבועיים

renegader

New member
../images/Emo58.gif

נג'י ניראה כמו אורוצ'י מוזר ולי -כאילו לא התבגר ביכלל אגב אני כבר מפתח תאורייה על העיתושים-(ע"ע אפצ'י) שלהם בפרק הזה

MrMinus

New member
253

סוף סוף סאקורה מועילה במשהו! אבל עשו את זה קל מדי איך שהיא ריפאה את קאנקורו

digiash

New member
טוב... |ספויילר|

זה היה כזה מפגר איך שסאקורה חסרת הניסיון פשוט שאבה את הרעל אחריי שכל המומחים של הסנד לא הצליחו לעשות כלום... זה כמעט גרוע כמו מקרה השארינגן של קקאשי ~.~ ונג'י אכן בישי :)~ (יו ליי צ'ונין איזה אונדר *-*)

איזה פרק מגניב =]

סאקורה מועילה :O! רוק לי גדול XD נארוטו סוס :O! טןטן גדולה XD נג'י נחמד אבל....לא התלהבתי כל כך....בטח בצביעה הוא יהיה ממש מגניב. ממממ קאקאשי וגאי לא השתנו XD אחח פרק מצחיק =]

Snake Bandage

New member
יאי! יאי יאי יאי יאי!

צוות גאי להצלה~ XD לי נראה כל כך מגניב בצ'ונין ווסט. הוא כזה... גאי קטן וחמוד. XD רק שהמראה שלו טיפה יותר מוצלח. ונג'י! אמג נג'י. אף פעם לא אהבתי את הגרסה בת ה-13 שלו, עד הספיישל של 116-117. הוא כל כך חמוד עם שיער פזור. עכשיו הוא הבין את זה והולך עם המראה הפזור עד הסוף. הוא יפה עכשיו. *_* וטנטן היא... נו, טנטן. קאנקורו די חמוד. o_O וסאקורה שולטת עכשיו. ^-^

Snake Bandage

New member
אה, דרך אגב! ../images/Emo58.gif

נכון שלתרגום של איניין תמיד מוסיפים את הדפי מנגה הצבועים האלה? אז העברתי ארבעה דפים שאני צבעתי לחבר שלי, אחד מהמתרגמים של איניין, והם פורסמו יחד עם פרק 253! חפשו את התמונות שלידן כתוב Kishimoto + LP. אלה שלי. ^_^ תראי, אמא! בלי לינקים!

ראיתי ../images/Emo13.gif

כזה אני מסתכל באקסטרא וכזה קולט את הצביעות שלך בהתחלה חשבתי.. מי זה LP לעזאזל ולמה הוא השתמש בעבודות של שי?
XD

דווקא

אני לא יודע כבר.. כאילו רוק לי נראה ממש כמו גאי ויש להם בול את אותו הווסט.. וגאי ג'ונין.. אז אולי זה אומר שגם רוק לי ג'ונין? :E *בתקוות שווא*

Kawaii Me

New member
קמצנים. ../images/Emo29.gif

*מנסה לא לקרוא תוכן מלא ספוילרים* למי שיש אנא לשלוח קישור במסרים ל252-253 >.> תודה מראש

Kawaii Me

New member
אה שכחתי../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

פעם הבאה אם את יכולה\ מישהו אחר, לשים קישור בקומונה ואז קישור להודעה בקומונה-^^- נחסוך לכולם מסרים^_^

renegader

New member
כל מי שרוצה RAW ןגירסאות מתורגמות

של המאנגה שלחו לי מסר אישי ותקבלו לינק להורדה ישירה. אגב לאלה שאין הרבה סבלנות ויודעים לקרוא יפנית או שסתם רוצים את הRAW כמה שיותר מהר שלחו לי מסר ביום רביעי או חמישי ותקבלו לינק ישר לקובץ :)

למעלה