-

horatio

New member
ההודעה שלמעלה מוקדשת לגלעד שרון

הייתי מוכרח לשתוק איזו צעקה. כמה בוז מוטח בנו האזרחים הקטנים מגבוה.

פעולות מחאה נגד זכות השתיקה

מתקימות הפגנות מול ביתו של שרון במוצ"ש 9.08.03 בשעה 20.00 במוצ"ש 16.08.03 בשעה 20.00 באו ועיזרו לנו למחוק את החרפה. נבחרי ציבור השותפים לחקיקת החוקים ועל שמירתם אינם משתפים פעולה עם הרשויות אוכפות החוק. למראית עין מי שאין לא מה להסתיר לא מסתיר. פרטים על פעולות המחאה בטלפונים: 052-275865 יוסי 056-758212 שרית 064-705305 קובי

Big Gun

New member
אמנם אעשה הכל כדי להגיע להפגנה....

אבל אני יודע כבר מראש ששום דבר לא יעזור. המדינה ושליטיה מושחתים מהראש עד לזנב.צדקו המרגלים שיהושע שלח לתור את הארץ וחלקם אמר שזוהי ארץ אוכלת יושביה. הם היו אלו שצדקו ולא אלה שאמרו ארץ זבת חלב ודבש.

טליטול

New member
לחץ ציבורי כן עוזר.........

לדעתי, לחץ ציבורי לאורך זמן כן יכול לעזור. אסור להתייאש ולומר "שום דבר לא יעזור". בו להפגנה במוצאי שבת ותביא עוד חברים - לפחות נראה לעם, לנבחרי הציבור, לעובדי הציבור ולראש הממשלה כי ישנם אזרחים שומרי חוק במדינתינו. טליטול.

Big Gun

New member
תשובה:

ראשית אני רוצה לספר לך שלפני 5 דקות הצטרפתי כחבר בתנועה לאיכות השלטון. לצערי אנו עדיין קטנים (אני כבר מרשה לעצמי להגיד "אנו")רוב הציבור לא שמע ולא יודע על קיומה של תנועה כזאת.גם אני עליתי במקרה על האתר של התנועה,ומיד החלטתי להצטרף כי מוכרחים לטלטל את השלטון המסואב הדשן והמושחת לו אנו עדים. לשם כך צריכים לגייס לתנועה רבבות תומכים.אבל כיצד זה יעשה אם התנועה דומה בינתיים לשלושת הקופים המפורסמים:לא רואים אותנו,לא שומעים אותנו ולא קוראים עלינו. חייבים להסביר לעם ולכניס לו טוב טוב לראש עד כמה השלטון מושחת וחי על חשבון משלם המיסים.

זכות השתיקה

ראשית תודה על הצטרפותך. אני מבשר לכולכם שהרגע הפעלנו באתר התנועה שבקישור עצומה אינטרנטית נגד זכות השתיקה. תחתמו ומהר כל קול קובע!! כולכם מוזמים להפגנת הענק שנקיים במוצ"ש הקרוב שוב מול בית ראש הממשלה. פרטים באתר התנועה. בברכה שוקי.

Big Gun

New member
אין לך מושג עד כמה אתה צודק.../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפעמים אני מרגיש שאני צריך ללכת תמיד עם מיטריה כדי להגן עלי מיריקות הבוז שיורקים עלי שליטי המושחתים.

תודה

ההפגנה היום הייתה רק הכדור הראשון.. בשבת הבאה באותה שעה באותו מקום הפגנת המונים..... בשתיקה רועמת!!!!!

למעלה