250EXC(KTM) VS XR250

Buysoon

New member
שמיים וארץ

ה-XR דו"ש זול ופשוט. ה-KTM כלי אנדורו משובח. למתחילים ה-XR ללא ספק. לכל מי שמעבר ומעוניין בקריירת שטח - ה-XR לא יספיק.

אם אני

תנסה עם TS תקופה כלשהי? אז זה עדיין יהיה מעבר חד מדי לעבור ל250EXC?

האם התכוונת ל...

250EXC שתי פעימות או ארבע? כי אם הכוונה לארבע - ולפחות לפי מוטו - הוא עשוי מאד להתאים למתחיל בשטח, שהממון מצוי בכיסו, והוא שבע דורות מתקדם מה-XR. לגבי השתי פעימות - תתחיל בארבע, אפילו לזמן קצר.

שאלה על הדגם 250EXC (גם לך חליל)

יש כזה 4 פעימות?! ממתי? מאיזו שנה? למה זה לא כתוב בשום מקום? אולי באתר של KTM? לא חיפשתי.

STIVENZ 426

New member
אגב- במוטו מראים עדיפות ברורה

לימאהה.. עוד לא קראתי את הכתבה השלמה, אבל ממה שזה נראה, הקטמ דל כח משהו אל מול הימאהה החזק ממנו.. האם מלכת השטח הכתמתמה נפלה פה? האם היפנים היכו שנית? האוסטרים היכן? סטיב

רגע רגע

מדובר ב250EXC מודל 2002 בלבד?

מר גולן...

למיטב ידיעתה של היועצת מדובר ב : K.T.M 250 רייסינג מרובע פעימות , אכן דגם חדש ויקר (כמו שאר מחירי האופנועים) ואולי קצת נחות מהימאהה המקביל - לרוכב מקצועי. למתחיל אין ספק שהרייסינג עדיף ולא רק בגלל כפתור הפלא.

STIVENZ 426

New member
יועצת יקירה, מר גולן מדבר, ודיבר

על כתמתם דו פעימתי מהשנתונים 95 וסובביו.. לשם כך ההשוואה ל XR.. כמדומני שאני פה אפילו בדל השוואה אחד בין 2 הכלים.. גם לא בגרסת ה 4 פעימות של הכתמתם.. הצודק הסטיב?

Great Blue

New member
XR250L - אם תשאלו אותי (אין לי

מושג למה להקשיב לי...) מעולה שופרא דשופרא למתחיל שמעוניין לקבל בסיס טוב מאופנוע Class A למתחילים, המון כוח בהילוך הראשון (ואל תתחילו לעשות השוואןת עם כתומים או כחולים), מהלך קצר מאוד בארבעת ההילוכים הראשונים (אם זכרוני אינו מטעה אותי אכן יש לו 6 הילוכים) לנסוע איתן לרמת הגולן זה אפשרי וניתן אם כי לבעלי כוח סיבולת מעל הממוצע, בעיית רטיבות עקב אטמי מנוע - לא צריך להפריע, קל משקל כמו נוצה, כיפי לאללה בשטח סלעי עם הנעליים הנכונות, טוחן את בית שמן בלי לדגדג באצבעות... הכתום והכחול מומלצים מאוד אבל רק אחרי שנה, שנה וחצי על ה-XR, הבעיה היא (וכאן המילכוד) ה-XR250L מיוצר רק עד שנת 94 ולמצוא חתיכה טובה יכול לקחת זמן אבל יש וראיתי כבר איזה שניים בריאים... לשיקולך...

STIVENZ 426

New member
תיקון קל..

הXRים הנ"ל יוצרו עד שנת 96.. יותר מזה אנחנו לא צריכים.. אגב- בקשר לDR- גם רגלית של 650 תתאים? כי אם כן- אולי אוכל לעזור לך.. סטיב

Great Blue

New member
ידידי, האם אתה בטוח בדבריך? האם

ה-XR אכן מיוצר עד 96´? אם כן הרי הוא מומלץ (לדעתי האישית מנסיון של שנה+) לעילא ולעילא... רגלית של DR650 יותר מאשר תתאים (אני על DR650RSE) לא אוכל להודות לך מספיק!!! הכחול השבור...

למעלה