250 ק"ג בעשוש

בימר

New member
250 ק"ג בעשוש

שבת 20.4 נפגשנו (מועדון שטח ב.מ.וו.) בשעה 09:00 במצפה רמון. היו 20 אופנועים(!!!), כ"א יותר מ- 200 ק"ג!?!?!? אחרי קפה מקומי, הדרמנו למישר וירדנו מזרחה לנחל עשוש, ואיתו יצאנו עד לערבה. סחבתי את כולם לראות את מעלה עשוש המפורסם. המעלה מאופיין בתלילות גבוהה מאוד + מדרגות גבוהות + פודרה שמסתירה סלעים ובורות. אפילו ללכת בו זה מחליק (ואנשים נפצעו בהליכה). כך נראנו כשהגענו למעלה:

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!!!

לפי מה ששמעתי זהו מעלה קשה אפילו לאופנועי שטח טהורים.. לא? התלהבתי.. אדיוס.

120 ק"ג משתחווים בכבוד...

היועצת וכל הקילוגרמים שלה משתחווים לכל עדת הבווארים.סחה. מר בימר , היועצת מנצלת את ההזדמנות לשאול אותך מאין הנחרצות שבהודעתך הזו ובעיקר המילה :"לחלוטין". היועצת יודעת דברים אחרים שממש הפוכים למה שכתבת.

בימר

New member
הייתי שם

במובן של i´ve been there... מהסיפורים שסיפרו לי למדתי שהאחיות קיבלו ממני כאלה מכות שכמעט אישפזו אחת מהן, בגלל בעיטה ישירה... אני כמובן לא זוכר כלום. האם יצאתי מזה לחלוטין? יש אומרים שלא. וברצינות, אני לא רופא או משהו, אבל לדעתי אפשר לצאת ממצב כזה. הכל תלוי בטיב הפגיעה, אבל יש מקום לאופטימיות.

בימר

אז זהו...היועצת תיארה לעצמה ש"היית שם". היועצת גם היתה שם.היועצת לא רוצה להרחיב בענין , אבל, כמובן שנשאלת השאלה האם כתוצאה מפגיעת מוח , האם היתה "קומא" , מה היה הדירוג בגלזגו קומא סקייל וכו´... ולצערה של היועצת ,וממיטב הכרתה וידיעתה , אין "לצאת" מהמצב הזה כאילו לא היה מעולם... ונכון , "אפשר לצאת מזה" , אפשר להשתקם , ואפשר להחלים...אבל... בכל אופן , היועצת מודה לך על התיחסותך ומבקשת לא להרחיב בענין

בימר

New member
המשך...

בעוד אנו מתלבאים אם לרדת או לא, אם הירידה אפשרית/כדאית, ערן (R80GS) התחיל לרדת בלי לתת לנו שהות לעזור לו. כשהוא נעצר (בנפילה), ליוו אותו שניים בהמשך הירידה. הירידה הושלמה ללא נזקים. אח"כ אני ירדתי, בליווי שסייע בעיקר בבחירת נתיב. המעלה הוא כל כך תלול, שקשה ביותר להחזיק אופנוע של 250 ק"ג ולמנוע החלקתו. בחירת הנתיב היא אקוטית. שילבתי חלק מהירידה בכיבוי מנוע ועצירה על ידי קלא´ץ. מה אני אגיד - עבר חלק, ללא נפילות, ללא החלקות, ללא מכות וללא סריטות. אבל, וזו השורה התחתונה של ההתנסות - זה בהחלט מעלה שלא מתאים למשקלים של האופנועים שלנו. בהתאם, כל השאר חזרו ל"עוקף עשוש", ונפגשנו בהמשך, למטה בנחל.

בימר

New member
המשך...

ערן ואני מנסים לחבור לשאר החבורה. קצת מתברברים. מגיעים לשביל עיזים וממשיכים. ערן נתקל בסלע והחליט לא לוותר לו. חפר בור עם האחורי של 40 ס"מ, והרים את הקידמי, כמו ששרואים בתמונה (האופנוע יושב על מגן מנוע)...

בימר

New member
ולסיום

אה, כן. בהמשך היינו גם בפרצים... למותר לציין שהטיול היה מדהים, ללא בעיות עבירות (חוץ מהמעלה) וללא תקלות. בסוף טיול כזה, אחרי הקפה האחרון, עולים על הכביש, ומרביצים בעליות (פעם לדימונה ופעם לערד), בזהירות, עד הבית. לזה אני קורא "דו שימושי".

danh

New member
בימר , ככה מתנהגים ?

מה זה ?!? באים קרוב אצלי ולא אומרים מילה ???. תמונות יפות - האיזור הזה מדהים ... כל הכבוד על העוז לבצע את המסלול הזה עם מפלצות הבשן הבאווריות ...
danh - מחכה למצלמה הדיגיטלית על מנת להראות גם כן קצת מנופי הנגב הצחיחים לאצילי היערות ...

בימר

New member
הדרום

הוא מדהים ובלתי נדלה. כולם רוצים לחזור אליו, במיוחד אחרי טיול מרץ (יומיים, לינה בשטח דרומית לגבי צניפים, 14 משתתפים) ואחרי טיול אפריל (יום אחד, 20 משתתפים). אנחנו עוד נחזור, אבל נראה לי שאחרי החום הגדול. בחודש מאי אנחנו בהר חורשן - הרי מנשה, וביוני כבר בלתי נעים בעליל... (יש עלי לחץ כבד לתכנון של לפחות טיול אחד בחודש. מדהים). אז יהיו עוד הזדמנויות... ולאביקו - כן, בינתיים אנחנו מוגבלי-יצרן. אבל בעתיד יהיו טיולים משותפים, בהם ישתתפו גם דו"שים אחרים.

gradar

New member
למה לא ניסיתם לעלות ?../images/Emo151.gif

שלא תגידו שלא "אמרנו לכם..." ה-רדר

למעלה