25.7 גיוס......?

avipe

New member
25.7 גיוס......?

אז ככה: ביררו לי והמצב הוא כזה זה אכן יום גיוס של גבעתי.........מה אני יעשה אבל צדקתם... עכשיו אז או שאני גם הולך לגבעתי או שאני לנח``ל ויש באותו היום גיוס של נספחים ושאריות של הנח``ל....כי ביררו וכתוב שאני מיועד לנח``ל אבל היום גיוס הוא של גבעתי..אז אני ממש לא יודע כבר............ אוף...............עד הרגע האחרון הצבא הזה יוציא ממני את המיץ........

KummAIR

New member
אין לך מה לדאוג

אחי אין לך הרבה מה לדאוג.אם ביררו לך לפי תעודת הזהות אז אתה 100% הולך לנחל. הרבה פעמים קורה שבגיוס של יחידה מסויימת יש נספחים. נ.ב - אז זה אומר שהגיוס של הנחל הוא בעיקרו ב24 ליולי נכון?

אמיר גל

New member
avipe תיהיה אופטימי

לא נורא אחי גם הנחל וגם גבעתי זה חטיבות חי``ר מצוינות נכון זה גורם לך להרבה מתח ותיסכול אבל בסופו של דבר אתה תגיע לאחד משני החטיבות ששניהם חטיבות לא רעות בכלל....למרות שכמה שיורדים על החטיבות האלה אל תשים לב בשניהם אתה תעשה הרבה עבודה, עבודה קשה גם בשטחים וגם באימונים אבל הכי חשוב שתיקח את הדברים בסבבה ובכיף.... מקווה שעזרתי במשהו. אמיר גל.

KummAIR

New member
לאמיר גל

אני מכיר הרבה אנשים ששירתו בצבא, ובחיים לא שמעתי על זילזול בחטיבת הנ``חל. זוהי חטיבה שנחשבת טובה מאוד,גם בזכות בני הקיבוצים הרבים שמגיעים אליה(גדוד 50). אני מסכים עם העובדה שאנשים נוטים לראות בחטיבת גבעתי חטיבה לא איכותית,למרות שאני לא מאמין שהיא כזאת - אילו רק סטריוטיפים

avipe

New member
אני אסתדר

אתה צודק והכול אותו הדבר...רציתי נח``ל כי בעיקרון רציתי ללכת לסיירת בני משקים(אני מושבניק)אבל בשל היותי מועמד לטייס במשך תקופה ארוכה אז לא קיבלתי את הזימון המיוחל לגיבוש...אז רציתי להתנחם וללכת לחטיבה הזאת....כי פשוט מאוד יש שם אנשים איכותיים יותר שמגיעים גם דרך הגיבוש וגם הרבה גרעיניסטים...(גם לי הייתה אפשרות לצאת לגרעין)בקיצור אנשים טובים ואיכותיים. אז לפני כחודשיים שלחתי ללשכת גיוס מספר פקסים שבהם הדגשתי שאני רוצה נח``ל בעדיפות ראשונה כי אני לא זוכר מה כתבתי בכלל בשאלון העדפות לפני שנה.... ואני יודע שזה אותו הדבר אבל בכול זאת אני אתאכזב קצת. אבל בכול מקרה אני בטוח שאני אתן את המקסימום ויהנה עד כמה שאפשר.... ואכן כן ב-24 זה הגיוס של הנח``ל...

benayun

New member
AVIPE אל תדאג

אח שלי אל תדאג תגיד אתה מושבניק? אני בכלל מהעיר וחוץ מזה אין לי קשר לגרעינים. בילבלו לנו את המוח בבית ספר שנלך לשנת שרות ואחר כך בטוח נהיה בנח``ל אבל לא הלכתי לכלום ובכל זאת כנראה אני מיועד לנח``ל כי אני ב 24.7 אתה באמת חושב שהנח``ל נחשב ליחידת חי``ר טובה יותר מבין האחרות? נ.ב: שיהיה לך בכל מקרה גיוס קל ונעים!

avipe

New member
מושבניק

אכן כן...מושבניק...אתה יודע..לולים..פרדסים וכו`..... אני חבר בצופים והציעו לי לצאת לגרעין נח``ל ולא רציתי בסוף... אני לא יודע אם היא חטיבה יותר טובה הנח``ל אבל אני בטוח במאה אחוז שהחומר האיכותי בחטיבה יותר טוב משאר החטיבות...אפילו מצנחנים...כי ראתי כבר עשרות ערסים עבריינים שעברו גיבוש צנחנים..אבל לא ראיתי ערס אחד שהתקבל או שרצה גרעין נח``ל....:) הסיבה העיקרית שבנח``ל יותר וב זה כי המפקדים של החטיבה מגיעים בעיקר דרך הגיבוש בני משקים...

אמיר גל

New member
ל-KummAIR

תשמע אם תבדוק טוב בהודעה שכתבתי תראה שאני בכלל לא מזלזל בנח``ל להיפך אני חושב שהיא חטיבה מצוינת כמו כל חטיבה בצה``ל אם תסתכל שוב תראה שאני רק משבח אותה. ולגבי גבעתי אני איתך באותה דעה גבעתי היא חטיבה מצוינת ולא פחות טובה מאחרות וכל מה שאומרים עליה זה סתם שטויות.

למעלה