25.4 מומלצים

ה מוזה

New member
בעצם עבר חודש 25.5 ../images/Emo13.gif

והפעם מכתב מצחיק שעושה חיוכים ובטוח הרבה גולשים יחתמו בעצמם על המחאה "לכבוד המציאות שלום רב! הנדון: הבעת מחאה וזעם ברצוני להביע את מחאתי וחרון אפי לנוכח התנהלותך השערורייתית בחיי. אני מתכנן תוכניות, רוקם חלומות, ואת באה ומפריעה. באיזה זכות?! מי את בכלל?!......................"

ללכת לראיון עבודה מתוך עוצמה

כיצד ניתן לפתח עמדה פנימית מתוכה תוכל להציג את עצמך באופן מתאים ואפקטיבי בראיון עבודה. לשיחה יום טוב ובהצלחה לכל מי שנמצא בתהליך אמיר דרור

ה מוזה

New member
../images/Emo5.gif יתושות ועקיצות

"בני בן ה8 וחצי התחיל שוב להעקץ מיתושים. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני מורח אותו אחה"צ במשחה של DAPIS הדוחה יתושים, שם טבליות ריח בחשמל והוא ישן בתוך כילה ועדיין נעקץ.... אולי יש למישהו רעיונות שלא חשבתי עליהם חוץ מלהחליף ילד ? עצות סבתא ורפואה עממית למניעת עקיצות יתקבלו בברכה

deena

New member
אנחנו מאבדים 2 גולשים

דמדומילילה פרוד. הוא הגיע לפורום גרושים גרושות- ואשתו - אביב הגיעה- אחריו. אתמול דמדומילילה שיתף את הפורום בהחלטה שלהם בתור זוג להתאחד מחדש. הם לא יתגרשו, הוא חוזר הביתה. הפורום מצטערים לאבד את הגולשים אבל שמחים לאחל להם דרך צלחה ומאושרים לשמוע על הזוג שהתאחד מחדש.

Fairywitch

New member
סוף העונה הגיע../images/Emo70.gif

פורום אמריקן איידול רועש וגועש- היום שודרה תכנית הגמר, והלילה ב-3:00 לפנות בוקר תשודר תכנית התוצאות בשידור חי- באותה שעה שארה"ב צופה, ויהיה לנו איידול חדש! עונה רוויית דרמות מסתיימת- ומחר בבוקר נדע מי האליל/ה האמריקאי/ת לשנת 2005
כרגיל, זהירות- ספוילרים! אמריקן איידול - סוף עונה

למעלה