25.1

einatooosh 05

New member
יאיייי

כמובןןןןן הולך להיות מ-ע-ו-ל-ה!!! מאיפה את?!... את באה לשם!?

einatooosh 05

New member
לפי מה שהבנתי...

בקנייה מוקדמת 60 ש"ח ובמקום 70 אבל אל תתפוס אותי במילה אני בכלל לא בטוחה!!! אתה בא!? מאיפה אתה!?... או את!?=]

einatooosh 05

New member
אור את בהחלט צודקת..:(

זו לא בורות, גם אני אם לא הייתי גרה באזור לא הייתה לי סיבה להכיר את החור הזה, אז כמו שאמרו פה זה בעמק בית שאן (אם זה אומר לך משהו?!). אבל ת'אמת שזה דיי מבאס כי זה מביא אותי למסכנה מאוד מאוד ברורה,שבעצם רובכם, זאת אומרת רוב האנשים מפה לא יהיו שם ולי אישית ולעוד כמה חברה פה שיהיו שם אף פעם לא יהיה את הסיכוי להכיר/לראות אתכם:(... אוף... הלוואי שהייתם יכולים לבוא או שאנחנו היינו יכולים לבוא להופעות באיזורים שלכם!... זה כל כך מ-ב-א-ס!!! בכל זאת, מישהו מפה כן בא?!

shusha05

New member
מצטרפת!!

טוב בכל זאת אנחנו מתמקמות שורה ראשונה דבוקות חזק לבמה ולא זזות עד סוף ההופעה..!

einatooosh 05

New member
חחח...

צודקת, יהיה מעולה.. ואני בטוחה בזה... אנחנו הולכות להנות כמו שלא נהנתי הרבה זמןןןןן.... אבל בכל זאת כל העניין דיי מבאס:(

shusha05

New member
איזה כיף..

הולך להיות מעולהה....

n e g l e c t

New member
היי, אני כן מכירה!

אחות של סבתא שלי גרה שם.. אמרו לי שבבית שאן כולם מכירים את כולם..חח. בחנוכה נסענו לבקר אותה. ופשוט שחבל שזה "קצת" רחוק מפתח תקוה:\. הא, אבל יש לי סמינריון עוד איזה חודש בבית שאן

einatooosh 05

New member
יאייי

אני אישית לא מבית שאן, אני מקיבוץ ליד, אבל כן, בית שאנים זה עם כולם מכירים את כולם... אם בא לך תצרי קשר... נבוא לבקרך:)

einatooosh 05

New member
כן!

יש שם איזה אכסנייה דווקא די ברמה (נראה לי)... ובאמת... דברי איתי שאת שם=] אם בא לך כמובן!

למעלה