25/07/05, התחלה חדשה !

25/07/05, התחלה חדשה !

אז קיבלתי היום צו גיוס ל-25/07/05, אני מצטער שפתחתי שירשור חדש, פשוט הישן כבר ירד מהדף. נמנמ נורא מתרגש להכנס לצבא, יש קצת חששות, אבל נקווה לטוב.

האחמית

New member
אעאעאע

בן אדם אני ככ מצטערת על אתמול...! אני..אני...אני אכין לך עוד צמיד כפיצוי!

אַמִיר

New member
משוגע... זה תאריך קרבי!

תתחיל להוריד פרופיל מעכשיו... :\ ד"א אתה לא תתגייס בתאריך הזה בידיוק... בהמשך ישנו לך את התאריך אם לא כמה פעמים את התאריך... בהצלחה

קרבי זה הכי אחי ! ../images/Emo8.gif

בעזרת השם כן יהי רצון ונואמר אמן, אני אתקבל לקורס חובלים של חיל הים, ואמשיך את המסורת המשפחתית ! ואכן חובלים זה נחשב קרבי !

אני מרכז, שמאל חברתי כללי.

ובטחוני מדיני, סטיה קלה ימינה. אני תומך בהתנקתות והכל. אבל כמובן בגבול הטעם הטוב !

MS6

New member
בעד ההתנתקוץ וימין??

אתה שמאל. ימין מתנגד להתנתקות, למשל שרון כבר לא ימין הוא מרכז.

MS6

New member
אין דבר כזה תאריכים קרביים קבועים

אפשר לדעת רק חודש לפני או חודשיים לפני... התאריכים לא נשארים קבועים כל שנה.. וחוץ מזה: בשביל להיות חובל צריך לעשות קורס חובלים... אחד הקורסים הכי קשים בצה"ל אגב.. אני מכיר מישהו שהיה בחובלים 9 חודשים ואז עזב.. זה ממש קשה

אַמִיר

New member
בטח שיש!

תקופת יולי, נובמבר ומרץ אלהתקופות של תאריכים קרביים

MS6

New member
זה לא הולך ככה..

לשמל השנה היו גיוסים במרץ שהם לא קרביים.. זה נכון שהקרביים מתגייסים רק בתאריכים האלה אבל זה לא אומר כלום עדיין.. אין תאריך קבוע לכל יחידה מראש.

אַמִיר

New member
קרבי :\

וחוץ מזהף אם כבר אתה רוצה ללכת על סיירת מובחרת, למה שלא תנסה ללכת למטכ"ל או שייטת? גם ככה בכדי להגיע לאחת מה-3 הסיירות האלה, אתה צריך לעבור יום סיירות, ולכן אם זה מה שאתה רוצה, תיתן כל מה שיש לך ביום סיירות(אם תקבל זימון לזה) ותקווה להגיע לשייטת או מטכ"ל, חובלים זה הכי דפוק מבין ה-3

MS6

New member
אתה אומר את זה כאילו זה קשה פשוט...

סתם ללכת ולהצטרף לזה.. צריך להיות מורעל בנשמה בשביל להתקבל ליחידה כזאת.

אני.....

מחכה ליום של הגיוס שלי! כן, אני יודע שצבא זה לא גן עדן, אבל בשבילי זה עולם ומלואו!! מחכה ליום שאני אוכל לשרת את עמי וארצי! מחכה ליום שאני יחזיר לאותה מולדת שהביאה לי בית, שאני אחזיר את כל מה שקיבלתי! אני אוהב אותך ישראל!! ואני מוכן למות בעדך!! טוב למות בעד ארצינו- זה לא סתם משפט, זה דרך חיים!

למעלה