תגובה!
פ-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה מה שיש לי להגיד על ההודעה הזאת , אז מה עם היא לא ב-25 הצעירים הכי חמים ! אתה רוצה לדעת משהו אם הייתי סופר את כל המצעדים השנתיים של 2002 של ערוץ E שבריטני כיכבה שם במקומות ראשונים ובמקומות מאוד גבוהים גם כן לעומת כריסטינה אגילרה אז כריסטינה הייתה ממזמן בחוץ. זה שבריטני לא הייתה ב-25 הגדולים זה בגלל שהיא לא נמצאת עכשיו בעולם המוזיקה וכן אני יגיד את זה כי זה פרט מאוד מאוד חשוב , אגב בארה"ב היא בכלל בכלל לא ירדה לזבל תגיד לי אתה שפוי ? אתה יודע כמה היא מכרה שם ואתה יודע שברולינג סטון של מצעד השנתי היא מקום 1 שם לשנת 2002 ! בריטני out? חמוד שלי זמרת שמכרה 52 מיליון עותקים ברחבי העולם ושכריסטינה אגילרה הייתה מתה להגיע למספר הזה לא נעלמת תוך מספר שנים ואתה עוד תראה היא תחזור ובגדול , סליחה אתה מזלזל באסיה לידיעתך השבוע באסיה היא מקום 3 וזה לא נכון מה שאתה אומר שכל הזמרות מצליחות באסיה כי בריטני היא שולטת שם ומאוד מאוד אוהבים אותה ולמה אתה מזלזל באסיה , תעשה חישוב אתה יודע שבריטני נכנסה לעשירייה הפותחת עם כל הקליפים שלה השנה באירופה והגיע איתם למקומות מאוד גבוהים שלא נדבר על זה שבבריטניה היא נכנסה עם כל השירים שלה ל-5 הפותחת במכירות הסינגלים ושבאמריקה היא שוב שברה את המקום ה-1 ונכנסה אליו עם האלבום britney מה שגם ה-dvd המוצלח שלה נכנס למקום 1 וגם ההופעה בלאס וגאס נכנסה למקום 3 , עדיין בריטני מאוד מאוד שולטת ומצליחה באמריקה כולה (ארה"ב) במיוחד . תאמין לי שהיא לא שכבה עם קולין פארל ואם כן זה עסק שלה ולא שלך והיא ממש לא נהייתה פוסטמה להפך החופש הזה נתן לה להתבגר טוב מאוד היא נהנתה ממנו ועכשיו כשהיא עובדת על אלבום חדש ורושמת את רב השירים לבדה היא זה מראה על עוד יותר בגרות , מה תגיד לי שחכת מי זאת בריטני ספירס? אז לידיעתך היא זמרת הפופ הכי מובילה היום על סמך כל העיתונים והמודעות שאני מכיר בעולם ועד שכריסטינה אגילרה בתחתית הטבלה תגיע לרמה שלה או גסטין טימברלייק יקח הרבה מאוד זמן!!! כך למשל לדוגמא את רשת החיפוש lycos בריטני נמצאת במקום 10 השבוע ואיפה כריסטינה אגילרה מקום 28, ושלא נדבר על גסטין טימברלייק שבכלל לא מופיע ברשימה , והזמרות שעשו את השנה באנגליה בריטני מקום 3 אחרי מיס דינמיט ופינק!!! באמריקה לפי האתר של בילבורד השנה בריטני מקום 1 באלבום הכי נחשק ומחופש באינטרנט ושעשה לבוחרים את השנה ע"פ בחירות של 51% !!! עוד עובדות מהשטח אתה רוצה , לא כדאי לך כי אני יכול לרשום לך פה מגילה עוד יותר ארוכה מזאת שתביא לך עובדות בשטח איזו עוד שנה מוזיקלית מצליחה הייתה לגברת ספירס וזה שבערוץ E שמדווח על אלא שנמצאים בעולם הבידור והזוהר היום ושבריטני לא נמצאת שם היום זה לא אומר כלום כי תחכה שהיא תחזור!!! מה אתה משווה את בריטני ספירס למאריה קארי שהתעסקה עם סמים ונפלה קשות ולבריטני היו אלבומים כושלים ? פ-חחחחחחחח שלושת האלבומים שלה הצליחו בגדול והשלישי הצליח לה הכי הרבה מבחינת פופלריות וכמו שאמרתי תחכה שבריטני תחזור. עוד משהו עסיסי קטן בריטני מקום 2 השנה באמריקה כמודל לחיקוי של הנוער שם אחרי פינק , להוסיף עוד עובדות ?....!