24 התוכנית 24 פשוט תוכנית ענקית (למרות שראיתי רק שני פרקים)
מ מאור 87 New member 19/7/03 #2 חחחח היי מעיין!! מה המצב?? ברוכה הבאה היי חבר'ה, מגיע לי צל"ש על זה שהבאתי חברה נוספת לפורום, לא
C cj20 New member 19/7/03 #13 כן. קבל צל"ש ../images/Emo127.gif וקבל גם ו ו ו ו ו (סתם כי נורא חם היום וצריך לשתות הרבה...)
מ מאור 87 New member 20/7/03 #15 וואו איזה מתוקה!! חחחחחחח, כל כך הרבה דברים קיבלתי.. אני ממש מתרגש...
C cj20 New member 20/7/03 #18 ../images/Emo9.gif ../images/Emo92.gif שתית הכל? זה חשוב כדי שלא תתייבש...
א איירה גיינס New member 19/7/03 #4 ראית רק 2 פרקים??? אז למה את רואה את הסדרה זה לא מפריע לך? אילו פרקים ראית?
M maayan o New member 19/7/03 #7 2 פרקים ראיתי את פרק 6 ואת הפרק שהיה ביום רביעי. ידיד שלי הסביר לי מה קרה בסדרה אז ככה שזה לא מפריע לי לראות אותה.
2 פרקים ראיתי את פרק 6 ואת הפרק שהיה ביום רביעי. ידיד שלי הסביר לי מה קרה בסדרה אז ככה שזה לא מפריע לי לראות אותה.
G Grand Master G New member 19/7/03 #8 ../images/Emo9.gif ידיד שלי = אני וואו מעיין, הצלחת לענות ואפילו להוסיף אמוטיקונים!! כל הכבוד!!
U unb®eakable New member 19/7/03 #11 שלום לך נעים מאוד מעיין, קצת קשה לי להבין אך אפשרי לראות שני פרקים של 24? זה נשמע לי מטורף וחסר הגיון. אם ראית שני פרקים שלמאים מה קרה ל22 פרקים הנוספים?
שלום לך נעים מאוד מעיין, קצת קשה לי להבין אך אפשרי לראות שני פרקים של 24? זה נשמע לי מטורף וחסר הגיון. אם ראית שני פרקים שלמאים מה קרה ל22 פרקים הנוספים?
M maayan o New member 20/7/03 #14 הסבר קודם כל, שלום unbreakable. רציתי לראות את הסדרה מתחילתה אך פיספסתי כמה פרקים והחלטתי לא לראות את הסדרה. ידיד שלי הסביר לי את אחד הפרקים והחלטתי לצפות בסדרה למרות שהפסדתי 22 פרקים. לכן ביקשתי את הסברתו שלי ידידי והתחלתי לראות את הסדרה.
הסבר קודם כל, שלום unbreakable. רציתי לראות את הסדרה מתחילתה אך פיספסתי כמה פרקים והחלטתי לא לראות את הסדרה. ידיד שלי הסביר לי את אחד הפרקים והחלטתי לצפות בסדרה למרות שהפסדתי 22 פרקים. לכן ביקשתי את הסברתו שלי ידידי והתחלתי לראות את הסדרה.
C cj20 New member 20/7/03 #16 שלום מעיין../images/Emo70.gif כדאי לך להשלים את החסר... היו פרקים ממש טובים עד עכשיו... וגם זה יעזור לך להבין את הכל יותר טוב
שלום מעיין../images/Emo70.gif כדאי לך להשלים את החסר... היו פרקים ממש טובים עד עכשיו... וגם זה יעזור לך להבין את הכל יותר טוב