24/25.04

אגב אם אני לא טועה בכל האליפויות של הספרס הם הפסידו משחק 1

בסיבוב הראשון בפלייאוף.
&nbsp
כאילו פופ מתכנן את זה או משהו. :פ

rapgamer4ever

New member
כמה מילים על דאלאס-יוסטון

בשני המשחקים הראשונים ראינו את יוסטון נותנת נוקאאוט מבחינה אתלטית למאבס. בנוסף לכך דאלאס נראתה די מוגבלת בהתקפה עומדת. קרלייל אמר- אדרבא, למרות החסרון האתלטי בוא נרוץ בכל הזדמנות ונראה מה קורה. אפשר לומר שהסקור המטורף שיחק לטובתה של דאלאס, הם הובילו 72-65 במחצית. זה לא שהמאבס קטלניים יותר בפאסט ברייק מאשר יוסטון אלא הם פשוט מקבלי החלטות טובים יותר, הרוקטס עשו שטויות במשך 2-3 מתפרצות רצופות שהפכו לנקודות קלות בצד השני.
כמו כן ראינו את נוביצקי ואמארה משחקים זה לצד זה, במחצית הראשונה זה פחות או יותר עבד אבל במחצית השנייה יוסטון השכילה להיכנס מולם לצבע כמה שיותר.
&nbsp
בסופו של יום יוסטון פשוט יותר טובה מדאלאס ואין מה לעשות. אני מניח שהבומבה הזאת תשכנע את קיובן לפרק את החבילה כי הסגל הזה כבר לא יוכל לאיים על התואר.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הקליפרס שיחקו הפוך מגיים 1 בסדרה

1. בהגנה על פיק אנד רול של טוני פארקר הם יצאו אליו במקום לעבור מתחת לחסימה ולתת לו לזרוק כפי שעשו בגיים 1. אז זה תקע את משחק ההתקפה של הספארס ואילו הלילה עזר להם לעשות נקודות קלות.
2. הדאבל טים על קוואי הגיע מאוחר מדי, הוא כבר הספיק להשיג מיקום טוב בפוסט ולראות את כל המגרש. פופוביץ' סופסוף הלך לקוואי במידה הנכונה, לקליפרס אין אף אחד שיכול לשמור עליו.
3. האגרסיביות הכללית של הקליפרס בהגנה הייתה די ירודה, הם נראו עייפים.
4. בצד השני ספליטר היה game changer ושמר נהדר על בלייק אבל בערך חצי מהזמן שמר עליו דייאו. הקליפרס לא ריווחו טוב את המשחק סביב גריפין, קרופורד היה חושך, פול היה חלש- זה המתכון לקלוע 73 נקודות במשחק שלם.
&nbsp
לא הצלחתי להבין איך ההפרש עומד רק על 8 נקודות כשהספארס די כיסחו את הקליפרס במחצית הראשונה אבל ברבע השלישי הסטטיסטיקה התיישרה וזה כבר נהיה 20. משחק ענק של קוואי, משחק מצוין של דייאו, props לדני גרין בעיקר בהגנה.
&nbsp
מישהו ציין שהקליפרס הפסידו את גיים 2 בסדרה כי אין להם אופי. אני חושב שדוקא הפעם הם הראו אופי שברירי, ההפסד הקשה בגיים 2 השפיע עליהם והם לא היוו תחרות מהרגע הראשון. עכשיו הם חייבים להתפקס מחדש, הסדרה עוד לא גמורה.

FrecCo

Active member
ראית את המשחק? במחצית הראשונה כלום לא נכנס לס"א

במשך דקות ארוכות הם עשו עצירות, קיבלו זריקות פנויות לגמרי ופיספסו. לכן ההפרש צמח רק בהמשך

rapgamer4ever

New member
כן, ברור. כשכתבתי "לא הצלחתי להבין" הכוונה הייתה

שלא כך נראה המשחק. מאט בונר החטיא איזה 3 שלשות ברצף שהיו wide open, רק זה שווה נניח עוד 6 נקודות.

FrecCo

Active member
אהבתי את המשפט של שגיא רפאל בוואלה

"החדשות הרעות עבור אוהדי לוס אנג'לס הן שהספרס משתפרים ממשחק למשחק. החדשות היותר רעות הן שאין חדשות טובות."

&nbsp
אתמול מישהו פה זרק לי שזה לא עניין של אופי שעושה את ההבדל בין הקבוצות. well, אם זה נכון, אז הקליפרס צריכים להראות אופי ולחזור בגדול במשחק 4 או אפילו 5 רק כדי להשאיר את המתח בסדרה, מול סן אנטוניו שמתחילה להיראות כמו המשך ישיר של הקבוצה מגמר 2014. נראה...
&nbsp

Ori L88

New member
אוהדי הספרס כבר חוגגים כאילו לקחו את הסדרה בסוייפ

הספרס היו גרועים במשחק מספר 1 וגם ממש לא מרשימים במשחק מספר 2.
נכון שהם נתנו משחק פשוט ענק הלילה , אבל הסדרה עוד לא גמורה והחגיגות מוקדמות.
הקליפרס קבוצה טובה , מה שכן בהחלט יש להם בור ענק בSF בעיה שקוואי עומד מולך.
אבל נראה אם דוק יצליח לעשות התאמות. בתקופותו בבוסטון הוא ידע לעשות התאמות יפות בין משחק למשחק.

FrecCo

Active member
ברור שכלום לא גמור

פשוט שעושה רושם שסן אנטוניו גם עושה התאמות הרבה יותר טובות ממשחק למשחק, וגם הרבה יותר קשוחה מנטלית, ואלה שני גורמים שמרמזים על התוצאה בהמשך.
&nbsp
הנה מה שאמרתי אחרי ההפסד במשחק הראשון: "במשחקים הבאים סן אנטוניו יראו הרבה יותר טוב, בזה אין לי ספק, ואז נראה כמה הקליפרס באמת מוכנים"
&nbsp
וזה גם בדיוק מה שאמרתי בתגובה עכשיו...

Ori L88

New member
אמת.

התכוונתי יותר לפורומים בארה"ב שאוהדי ספרס נמצאים באופוריה שם כאילו ניצחו בקלות את הסדרה.
בכל מקרה , אני מקווה שיהיה משחק צמוד ושהקליפרס ינצחו. רק כי בא לי שהסדרה הזאת תמשך. מאוד נהנתי ממשחקים 1 ו2 כדורסל פליאוף בפול פורס. משחק 3 היה גארבג' ארוך.. ומזה כבר יש מספיק בפליאוף הזה.

FrecCo

Active member
חחח הפורום של הספרס הוא כמו נערה טינאייג'רית

אחרי כל הפסד חסר משמעות בעונה הסדירה אוהדים מתבכיינים שהקבוצה גמורה, אחרי כל ניצחון מדברים על טרי-פיט

הפורום של הקאבס הכי מצחיק

אני נכנס לשם לפעמים לראות מה הם כותבים על בלאט.
90 % מהכותבים שם נרשמו בתחילת העונה בפעם הראשונה, אני מניח רובם המוחלט מישראל.
לפעמים כותבים שם פוסטים על מכבי תל אביב שזה בכלל משעשע, כאילו זה מעניין מישהו..

Executioner

New member
לא הייתי אומר שיש להם בור בSF

יש להם את המינימום שקבוצת פלייאוף צריכה בימים אלו, מאט בארנס, שחקן שעושה הגנה וקולע שלשות מעמדה 3. זה לא בדיוק בור, הסיטואציה לא נוחה כי קוואי שחקן פוסט נהדר, ואת מרבית הנק' האחרות הוא מייצר דרך הנעת כדור של הספרס.

Ori L88

New member
בארנס יודע את זה?

כי הספרס משחקים עליו גם בהגנה וגם בהתקפה. גם אני חשבתי שבארנס שחקן הגנה לא רע אבל קוואי מפרק אותו.
והקליעה שלו היא סטריקית והספרס משאירים אותו פנוי שוב ושוב.
בארנס היה יעיל אם הוא היה עולה מהספסל כשחקן האסל שמכניס מנהיגות , איזה חטיפה ושלשה פה ושם.
אבל הוא לא שחקן של הרבה דקות בקונטנדרית במערב. לקליפרס פשוט אין שחקן שיודע להיות בולדוג בהגנה ולשמור בפרמיטר ברמה גבוהה(כמו טוני אלן , כמו קוואי\דני גרין ואפילו כמו טרבור אריזה לדוגמא) בארנס אמור להיות האיש הזה על הנייר , אבל הוא לא מתפקד כאחד כזה.

somone1411

New member
הארדן חייב לקבל MVP

אין מילים מה שהוא עושה.
לא רק מכונת התקפה מטורפת, גם חילק 9 אס'. לא זוכר את קארי מתקרב לסוג כזה של דומיננטיות.
&nbsp
על פניו ליוסטון יש כל מה שצריך כדי להיות אלופים.
אלפא דוג שנמצא בשיא הכושר, סייד קיק כמו הווארד שחוזר לכושר בדיוק בזמן, וחבורת משלימים נפלאה כמו אריזה (כמו אריזה, עם השלשת קלאץ' ההיא), ג'וש, מוריס, טרי ועו ד. קבוצה נפלאה ועמוקה, גם מאמן לא רע. אם הייתה במזרח היינו יכולים לוותר על כל הקונפרנס, מקומה בגמר היה מובטח.
&nbsp
וכשמסתכלים לאחור מגלים כמה הארדן עשה בחירה טובה כשעזב קונטנדרית כמו OKC לטובת סוג של נמושה כמו יוסטון (חוכמה בדיעבד אולי, אבל כנראה שלא אצל הארדן). גם קיבל מקס, מעמד של אחד מ-3 השחקנים הטובים בליגה וגם יש לו עכשיו קונטנדרית משלו.
&nbsp
מאחל לו שזה יגמר בטבעת העונה. כל כך מגיע לו!
&nbsp
&nbsp

somone1411

New member
אני בעד ווינרים ותחרותיים

קובי, ווסטברוק, הארדן, כריס פול.
&nbsp
לא אומר שדאנקן לא ווינר, אבל לא ווינר כמוהם.
אני אומר שחקנים אקפלוסיבים, מייקל היה כזה, קובי כזה. גיליתי את זה (בקטנה, אבל עדיין) אצל ווסטברוק, הארדן ופול. אצל קארי זה כבר לא יקרה. גם לא אצל דוראנט ולברון.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הם עושים יותר רעש

מבחינתו אם אתה לא צועק סימן שאתה לא רוצה לנצח.

למעלה