24.11.05 מרתון להקת QUEEN

moshel

New member
24.11.05 מרתון להקת QUEEN

progrock productions בשיתוף סינמטק תל אביב גאים להציג: The Show Must Go On הקרנות DVD נדירות ביותר של להקת QUEEN במרתון לזכרו של פרדי מרקורי במלאת 14 שנים למותו. יום חמישי ה24.11.05 שעה 24:00 סינמטק ת"א לחץ כאן לצפיה בפרומו על הערב ב-24 לנובמבר יום חמישי יציין העולם 14 שנים למותו של פרדי מרקורי סולן להקת Queen ממחלת האיידס. Progrock Productions וסינמטק תל אביב יציינו את התאריך במרתון של קטעי DVD חדשים ונדירים שטרם הוקרנו בישראל. המרתון יחל בחצות וימשך כארבע שעות וחצי ויכלול בין השאר ראיונות, קליפים וקטעי הופעות נדירים ביותר מכול תקופות הלהקה כולל קטעים נדירים ביותר משנות ה70 ובהן קטעים מתוך ההופעה "לילה באופרה" וההופעה המפורסמת בהייד פארק משנת 1976. כמו כן יוקרנו קטעים מהופעות משנות ה80, שנערכו בהונגריה, יפן אנגליה וקנדה הערב מלווה בכיתוביות המספרות את כול סיפורה של אחת הלהקות הססגוניות והמענינות שהיו בעולם הרוק. בנוסף נקרין קטעים מתוך מופע ההוקרה לזכרו של פרדי מרקורי שהתקיים באצטדיון וומבלי ב20.4.92 בהשתתפות דיוויד בואי , רוברט פלאנט, אני לנוקס , אלטון ג'ון, ליזה מינלי , גורג מיקל, סלש, רוגר דלטרי, ועוד. ערב חובה לכול מי שאוהב את להקת QUEEN אל תחמיצו !!!! את הערב עורך יהודה ניסנזון מפיק ומגיש את הערב DJ MosheL מסך ענק של סינמטק תל אביב מערכת דולבי סראונד בין הטובות בעולם ערב איכותי ללא פשרות מי שהיה בערבים הקודמים לד זפלין פינק פלויד הדלתות האבנים המתגלגלות בסינמטק תל אביב יודע כבר על מה מדובר!! מחיר הכרטיס למרתון הוא 40 שקלים בלבד !!! עקב הביקוש העצום לערב ומספר המקומות המוגבל 320 בסך הכול אני ממליץ לכם להזמין מקומות כבר מעכשו דרך האתר שלי MosheL

באותו הנושא. מחפש הופעה

של קווין, שבה רואים את פרדי בהופעה הכי טובה שלו מבחינת הופעה ושאוו. אם יש רעיונות אשמח לשמוע!

yotamn9

New member
אני ראיתי הופעה ממש יפה שלהם

הם הופיעו במונטריאול. אני לא ראיתי יותר מדי הופעות שלהם, אבל ההופעה הזו בהחלט מרשימה מבחינת הביצועים של כל הלהקה ושל פרדי בפרט. יש אותה ב-DVD בכל מיני חנויות.

moshel

New member
ההופעה במונטריאול

היא באמת הופעה מעולה עוד הופעה טובה היא ההופעה LIVE IN RIO ברזיל ינואר 1985 QUEEN מופיעה בפני לא פחות מ 250.000 צופים כן כן מאתים וחמישים אלף אבל שתי ההופעות הללו הן משנות ה80 ההופעה הטובה משנות ה70 היא ההופעה מאולם ארלז קורט לונדון משנת 1977 moshel

rainbow 1974

New member
לפי דעתי

ההופעה הכי טובה שלהם היא דווקא בריינבו שהייתה בשנת 1974 (לפי השם שלי..חחח)

yotamn9

New member
לא יודע

אמרתי שלא ראיתי עוד הופעות שלהם, אז יכול להיות.

rainbow 1974

New member
התגובה לא היתה אליך../images/Emo3.gif

אני ממש ממליצה על ההופעה הזאת, היא אפילו יותר טובה מההופעה המפורסמת שלהם בוומבלי לפי דעתי..

moshel

New member
ההופעה מאולם RAINBOW 1974

היא הופעה מעולה בפני עצמה אך החיסרון בהופעה הזאת הוא שאין בו שום שיר מלילה באופרה פשוט כי התקליט לא הוקלט עדיין:) רשימת השירים בהופעה הזו היא: Procession 2: Now I'm Here 3: Ogre Battle 4: White Queen (As It Began) 5: In The Lap Of The Gods 6: Killer Queen 7: The March Of The Black Queen 8: Bring Back That Leroy Brown 9: Son & Daughter 10: Father To Son 11: Keep Yourself Alive 12: Liar 13: Stone Cold Crazy In The Lap Of The Gods...Revisited 15: Jailhouse Rock. ההופעה מארלז קורט טובה יותר השירים שבוצעו בהופעה הם: Tie Your Mother Down 2: Ogre Battle 3: White Queen 4: Somebody to Love 5: Killer Queen 6:Good Old-Fashioned Lover Boy 7: The Millionaire Waltz 8: You're My Best Friend 9: Bring Back that Leroy Brown 10: Death on Two Legs 11: Doing Alright 12: Brighton Rock 13: '39 14: You Take My Breath Away 15: White Man 16: The Prophet's Song 17: Bohemian Rhapsody 18: Stone Cold Crazy 19: In the Lap of The Gods...revisited 20: Now I'm Here 21: Liar 22) Lucille 23: Jailhouse Rock 24: Stupid Cupid 25: Be Bop A Lula 26: God Save The Queen בנוסף יש גם את ההופעה המצוינת בהאמרסמית שהיא לא פחות טובה אך הסאונד שלה לוקה מעט בחסר.

שלמה מזרחי בקמלוט ת"א 25.11.05

שלמה מזרחי במופע "פנדריקה אהובתי" - מיטב חומריו המקוריים מהאלבומים "קוקו בן 19" ו"אדון החלומות" בשילוב קאוורים לאגדות הרוק הגדולות במועדון קמלוט ת"א (רח' שלום עליכם 16 פינת בן-יהודה 30) ביום שישי 25.11.05 בשעה 21.30. מחיר כרטיס: 50 ש"ח. להזמנות בטל': 03-6298666. שלמה מזרחי - שירה וגיטרה עמוס שפרינגר - בס יחיאל ברוור - תופים פרטים נוספים בעלון המצורף ובאתר: www.shlomomizrachi.com

למעלה