24 שעות

Crossface

New member
24 שעות

24 שעות, איך זה יכול להיות !? הרי תמיד שמרת על עצמך, לא עישנת, לא שתית, תמיד הייתה בריא כמו שור ועכשיו? איך זה ייתכן, 24 שעות. אתה חושב על החיים שלך, איזה בזבוז, 12 שנים של לימודים ובשביל מה? אתה שומע את אבא שלך צועק: "תלמד שיהיה ממך משהו, תלמד שתהיה לך אישה, יהיו לך ילדים תפרנס אותם". איזה אישה ואיזה ילדים 24 שעות והכול נגמר, כולה בן 20. מה עכשיו? יש לך תוכניות, שאיפות, חלומות, אהבות, חיים שלמים לדחוף ב- 24 שעות. תחשוב על זה 24 שעות זה לא הרבה זמן, אז מה אתה עושה בהן? לא שאלה קלה נכון? אז? אולי להיות עם החברים בשעות האחרונות? הרי תמיד היו שם בשבילך ואתה בשבילם. אולי עם המשפחה, כי משפחה זה הכי קרוב, זמן טוב להשלים עם האחים המעצבנים שלך לא? או אולי לעשות את כל הדברים שכל כך פחדת מהם? בנג´י או צניחה חופשית? פחדת מהם פחד מוות, אבל אתה כבר לא פוחד מהמוות נכון? לא, לא ב- 24 שעות האלו. אז מה בכל זאת? אני יודע, תעשה את הדבר שאתה הכי פוחד ממנו: להתחיל עם החמודה הזו מהסופר שאתה דלוק עליה כבר שנה, תמיד אמרת שתמות אם היא תגיד לך לא, נו זו ההזדמנות שלך. כל כך הרבה דברים, כל כך מעט זמן. אבל עכשיו כבר מאוחר, למה? כי מה- 24 שעות נשארו רק כמה שניות. את ה- 24 שעות בזבזת במחשבה איך לבזבז אותן. ובשניות האחרונות שלך אתה נזכר בבדיחה על הרופא שאומר לחולה שלו שיש לו חדשות טובות… וחדשות רעות.

אהבתי מאוד!

אבל זה גרם לי לחשוב שאולי זה מגיע ממקום מאוד מאוד מאוד כואב לך

Crossface

New member
אז ככה

כתבתי את זה מזמן, אני פשוט גאה בקטע הזה (היו אנשים שעשו ממנו קטע תאטרלי) אני בסך הכל הושפעתי משיר ששמעתי

x project

New member
טאף קווסצ´ן

אחלה קטע!! מדהים אפילו נדמה לי שאני עכשיו רושמת לי בידיוק מה כדאי לעשות ב-24 שעות כאלו אם אי פעם יגיעו חס וחלילה לא בזמן הקרוב....!!

x project

New member
טאף קווסצ´ן

אחלה קטע!! מדהים אפילו נדמה לי שאני עכשיו רושמת לי בידיוק מה כדאי לעשות ב-24 שעות כאלו אם אי פעם יגיעו חס וחלילה לא בזמן הקרוב....!!

x project

New member
למה זה תמיד קורה לי

ההודעות שלי תמיד יוצאות פעמיים וזה לא בגלל שלחצתי ממש מעצבן אל תעשי את זה שוב!!

Crossface

New member
......

יש לזה מין המשך אולי אני אשים את זה כאן מתישהו אם תרצו

ניקולי

New member
קטע יפה ביותר

אהבתי את הקטע, בהתחלה כשקראתי חשבתי שקרה לך משהו אביחי נורא נבהלתי, חשבתי שאיבדת מישהי יקרה, מישהי שרצית להיות איתה וה - 24 שעות האלו לקחו אותה ממך (בכל מובן המילה) אח"כ בהמשך חשבתי שחלילה אנחנו מאבדים חבר (אותך) ויותר מאוחר חשבתי שאתה הולך לאבד חבר.. זה קצת בלבל לי את המוח וכאב לי לקרוא זאת אבל עכשיו כשאני יודעת שזה משהו שכתבת אני רגועה אז קבל ממני
בגלל שאתה בסדר!! שבוע טוב

lifie

New member
אחיביי

אוי... כל כך הרבה פעמים שמעתי וקראתי את הקטע הזה ואני נהנית ממנו כל פעם מחדש אחי חולה עליך אורית

lifie

New member
SNOWEEEEEE

אימא יקרררררההה שליייייי... התקשרתי אליך היום דיברתי עם הבת שלך איזה 20 דקות מה קורה איך היה יום חמישי ?? לנו היה אחל´ה שיעור ... אני אישית נהניתי אוהבת אורית

snowe

New member
היית זריזה ממני בתשובה

ביום חמישי היה אחלה (לא החומוס) והבנתי מיהודה (של התאטרון לא של הפורום למי שלא מבין) שהייתם רק שלושה איך היה?

snowe

New member
היית זריזה

היום הייתי בפתיחת תערוכה של אמא של עדי תערוכת תכשיטים הערב היה מאוד מכובד הגיעו ראש העיר ועוד מכובדים עדי ואחותה שהיו כדוגמניות התערוכה היו משגעות עדי לבשה שמלת ערה מקסימה נעלי עקב גבוהות וענדה את התכשיטים המיוחדים ממש לא הכירו אותן לגבי יום חמישי היה אחלה(לא החומוס)ופגשתי את כל החברות שלא ראיתי הרבה זמן הבנתי שבשעור הייתם רק 3 אז ממה נהניתם? הרי אני לא הייתי?

snowe

New member
משוחדת שכמותך

ומה את עושה ב - 24 שעות?. חושבת על..... ועל..... ו....

snowe

New member
תקראי את שתי ההודעןת בהיית זריזה

הן לא אותו דבר

למעלה