|24| שאו שערים ראשיכם |24|

estersh

New member
הקב"ה פשוט מדבר בלשון ב"א

הקב"ה שלי, למשל, מדבר היום רק אוכל. ורק בזכות זה התחוורה לי קושיה חמורה על ההסבר שלך. כי לא ידעתי לשם מה נזקקת לתוספת המדרש, מה היה חסר בפשט. ואז הבנתי שלא בא הדרש הזה אלא כדי ללמד אותנו למה אין שום אפשרות לאכול היום עוגות יומולדת. ושכנראה שכדי שלא יבוא בטעות לידי אכילת עוגת יומולדת, גזרו על אוכל בכלל. ----- זה לא הזיות הרעב שמדברות מגרוני, אפילו שלא אכלתי מאתמול בצהרים. זה הזיות של הרעלה בעקבות אכילת לב מוגזמת.

estersh

New member
נשמע שאתה מרוצה מהטפ"ש של היום

גם כן טוב. אבל כבחורה עצלנית אני מוותרת. בכלל פיתחתי ריאקציה לחריצות מול הפעלתנות המדכאת של השותפות שלי. היית צריך לשמוע את השותפה שלי אומרת לשותפה השניה שכבר ניקתה את החדר שלה לפסח בשבוע שעבר "איך בא לי לנקות משהו, איך עשית לי חשק.." אין בצבא הנחות בעבודה כמתנת יומולדת?

estersh

New member
אם כי מגיע לי צל"ש מיוחד על חריצות

מיוחדת בפורום ביומיים האחרונים.

estersh

New member
המשחק נגמר?

לוממש נכון. כי זה חריצות וירטואלית שגורמת לחריצות ממשית. אני שוכבת במיטה עם אחד מספרי הלימוד הפחות מרתקים, שומעת ת'מסנג'ר מודיע שהגיע הודעת דוא"ל חדשה (אני מקבלת הודעות דוא"ל על תגובות להודעות שלי כאן) ואומרת לעצמי משו כמו- אם תגמרי את הפרק תוכלי להרשות לעצמך לגשת למחשב.. ואז.. אהממ.. טוב, עדיף לא לפרט את התוצאות.

פארפרזה

New member
זהו שרק עכשיו

נגמר ואני בדרך לעוד שיעמום (או שלכבוד פורים הוא יפתיע) וד"א את לא צריכה לקחת הכל ברצינות.

פארקר המלך!

נו.. מה חדש.. עוד מלך גוי על יהודים.. הצחיקה אותי התגובה המאוכזבת של שאר הצופים איתי כשגור שלף-אחד השחקנים הישראלים הבודדים- נכנס.. מכבי מכבי.. לאן הגעת.. (ולפני שמישהו מעז לומר "בורשטיין" תחשבו מי יש חוצממנו..)

משחקי שקיעה..

גרמו לכך שאוולד גם בזה וגם בזה. זה פשוטו, ומדרשו : "החלו הימים רבים ביניהם, זה אומר `עלי יניח צדיק את עוגת יום הולדתו וזה אומר `עלי יניח`, עד שעשאן הקב"ה ליום אחד" (נ"א : עד שנמאס לקב"ה ואמר להם `זהו! אף אחד לומקבל, לכו לחדר!`) נ.ב. שמתם לב שהקב"ה מדבר בשפה אינטרנטית שכזו? "לומקבל".. מגניבים המדרשים האלה..

משחקי שקיעה..

גרמו לכך שאוולד גם בזה וגם בזה. זה פשוטו, ומדרשו : "החלו הימים רבים ביניהם, זה אומר `עלי יניח צדיק את עוגת יום הולדתו וזה אומר `עלי יניח`, עד שעשאן הקב"ה ליום אחד" (נ"א : עד שנמאס לקב"ה ואמר להם `זהו! אף אחד לומקבל, לכו לחדר!`) נ.ב. שמתם לב שהקב"ה מדבר בשפה אינטרנטית שכזו? "לומקבל".. מגניבים המדרשים האלה..

משחקי שקיעה..

דדדדדדדייייייייייייייייייייי !!!

עם הגמגומים האלה. רחמים, סיר, רחמים! אה, כן, יומולדת שמח!!! ואתם- גשו לפורום המקביל וחזו בילדים מחופשים. כפרה עליהם.

צ`מעי..

תלונות, מענות ומעטפות מאונטרקסות יש לשלוח לאורנג` או ליורוקום, הם האחראים הבלעדיים למחדלים האלה. אה, ותודה

וגם אני הק' באתי על החתום.

(לשיר במנגינה של וגם חרבונא*3 זכור לטוב) מזל מזל מזל מזל מזל מזל מזל מזל (למה הקלדתי 6 פעם מזל במקום קופי פייסט?) מזל טוב מזל טוב מזל טוב לטובי הקשיש. (חוזרים על זה שוב ושוב עד שנגמר הצום ומותר לקחת אקמול)

למעלה