כמה אפשר? אני מעריץ גדול של 24, אבל - בחייאת! העונה הזו היתה פשוט מטומטמת. אח שלו? נו מילא. אבא שלו? נו באמת. אני לא מצליח להבין איך ימלאו עוד 2 עונות אחרי שכבר עשו כל דבר אפשרי, אפילו עירבו הורים
ברגע שהסדרה איבדה כל סוג של אחיזה במציאות היה צריך לסגור את הבסטה ולגמור עם זה.. 24 זו סדרה שאם יש בעלילה שלה חורים הם אמורים להיות ממש מינימלים.. והעונה היו מכתשים בגודל של מטאורים.. העניין הוא שלא היה קו עלילה מחובר מההתחלה עד הסוף כפי שהיה בעונות קודמות.. הכל היה מאולתר.. לחוץ בזמן.. ולעיתים גם ממוחזר.. והם ויתרו על המון הגיון בשביל "לבדר" את הצופים עם הרבה פיצוצים ואפקטים מיוחדים כמו בכל סרט הוליוודי אמריקקי מסריח ומלוקק... אני ממשיך לראות אך ורק מהסיבה שאותי מעניין לאן הם ייקחו את העלילה בסופו של דבר.. (אם ראיתי כבר 5 עונות אני לא אראה את הסוף?)
הסיבה שאני ממשיך לראות את הסדרה היא כי זו אחת הסדרות שעשויות יותר טוב. פשוט בגלל הבמאים המעולים. מצליחים להכניס אותך למתח כמו שאף סדרה אחרת לא מצליחה. מצד שני, כשמביאים את אבא שלו - זה רק גורם למרמור ועצבים, והופך את הכל לצפוי ודבילי. וזה הורס את כל החוויה.
תסריטאי ובמאי 24 עשו עבודה כל כך טובה בעונות האחרונות, שכבר קשה להפתיע בעונה הזו. הם צריכים לעשות שינוי רציני. כמה פעמים אפשר לעשות שמגיע מישהו מ-division באמצע הלילה כדי להחליף את האחראי \ לחקור את האירועים \ לעשות משהו שהם לא רוצים? כמה פעמים חוקרים אחד משלהם בחשד שהוא חפרפרת?