24 אלף לא מוגזם?!

ilanush198

New member
24 אלף לא מוגזם?!

שלום! אני מעוניינת ללמוד קרימינולוגיה אבל נתקלתי בבעיה. לאחרונה נפתחה פקולטה לקרימינולוגיה במכללה למינהל בראשון- לציון. אני מתקבלת לשם בלי לשפר את הפסיכומטרי שלי(שהוא נמוך- 560) ויש לי שם פטור מאנגלית, הקורסים שם טובים ומגוונים אבל...התשלום הוא 24 אלף בשנה! מצד שני אני יכולה לקחת קורס, לשפר את הפסיכומטרי וללכת ללמוד באוניברסיטת בר-אילן ב-13 אלך בשנה, אבל...אני אלמד שם אנגלית ויש קורס חובה ביהדות שכולם חייבים ללמוד והקורסים שם יותר קצת יותר מוגבלים. מה הייתם עושים??? תודה.

Kiru

New member
לדעתי אנגלית הוא קורסים ביהדות

הם שיקול לא משמעותי. במקומך הייתי לוקח בחשבון: 1. התואר של המכללה למינהל חדש ועדיין לא מאושר ע"י המל"ג. 2. ההפרש במחיר. 3. ההבדלים בתכני הלימוד שאת אומרת שיש.

ilanush198

New member
הא?!

אז מה כדאי לעשות??? המכללה למינהל או בר אילן??? בהתחשב בכל מה שכתבתי, מה לעשות???

stkachov

New member
לחשוב לבד

זה הכסף שלך. זה התואר שלך. רק את יודעת מה יותר מתאים לך.

קרימינולוגיה

עוד אופציה- מכללת אשקלון. לומדים בה שנתיים בשנה ג' עוברים לבר אילן והתואר מטעמה. שכר הלימוד שם כמו באוניברסיטה: התואר מוענק מטעם אונ' בר-אילן. שנה ג' נלמדת באוניברסיטת בר אילן. תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 08/6789222 ת.ד.9071 יצחק בן צבי 12 78190 מכללת אשקלון, לימודים אקדמיים

למעלה