232323232233

paperdoll16

New member
הרבה זמן לא עשיתי..../images/Emo54.gif

שם: יעלי האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן. על שם סבתא שלי ז"ל. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אין לי מושג.. מינך: נקבה. סטרייט/ביי/גיי: טוב, אחת ולתמיד אני אסביר במקום פשוט לבחור אפשרות כי אף אחת מהן לא מתאימה לי. העניין הוא שזה לא באמת מעניין אותי מה יש לבנאדם שאני מאוהבת בו בין הרגליים.. אני מתאהבת בבנאדם- לא במין שלו. לרוב יוצא שאני מתאהבת בנשים אבל זה לא אומר שאני לסבית או ביסקסואלית. אם אתן ממש חייבות הגדרה אז אני מניחה שביסקסואלית הכי מתאים. אבל האמת היא שזה פשוט אף אחד מהם. רווק? כן.. פירסים: אין. קעקועים: אין. ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? יש לי כלבה, כפרעליייה. ומסתבר ש-5 גורי חתולים בגינה. אובססיות: פסטה
התמכרויות: פסטה
יש לך סודות? יש מישהו שאין לו סודות? אתה שונא את עצמך? לפעמים. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים, התבטטות יתר.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יאפ. בעד/נגד: סמים: נגד. סיגריות: נגד. אלכוהול: תלוי. אורגיות: מניחה שיום אחד אני אנסה את זה. הומואים/לסביות: בעד. סקס בגיל צעיר: תלוי כמה צעיר. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? בהחלט. התנשקת עם בן המין ההפוך? בהחלט. שכבת עם בן מינך? יאפ שכבת עם בן המין ההפוך? יאפ. הגשת מבחן ריק? לצערי, כן. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא.. בגדת באמון של מישהו? לא עולה לי משהו ספציי בראש אבל אני מניחה שמתישהו בחיים כן. בגדת באמון שלך? מה זאת אומרת? רצית להתאבד? תקופה רעה. ניסית להתאבד? ^ ברחת מהבית? רק לכמה שעות. בגדו בך? לצערי. גנבת משהו? שמפו ממלון..? היתה לך התמוטטות עצבים? יאפ. כמה שנים אתה חי: 19וחצי בתים עברת: אין לי כוח לספור. הרבה. חברים בשנה האחרונה: הייתה אחת רצינית השנה. פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: השנה? 0. פעמים נשבר לך הלב: וואו. המון. פעמים שברת לאחרים את הלב: בערך 5 שאני יודעת עליהם. פעמים התאהבת באמת: אני חושבת ש-4. עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בהן. בנים או בנות? אין לי מושג. נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות. ערסים או חנונים: חנונים. חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? לא יודעת. חורף או קיץ? בקיץ- חורף. בחורף- קיץ. דברים אהובים צבע - אני אוהתב את כל הצבעים כמעט :) שתיה - מים. מקצוע - פסיכולוגיה, אני מניחה. אתר באינטרנט: תפוז. תחביב: צילום, קריאה.. סרט: וואו, יש כל כך הרבה.. סדרה: בנות גילמור, נמלטים, אבודים, מכושפות, חברים.. ואני יכולה להמשיך ככה שעות. שיר: יש המון. אבל בימים האחרונים אני שומרת הרבה את "גשם" של שילה פרבר. שחקן: דסטין הופמן. שחקנית: קשה לי לבחור. (תגידי אם קראת.
)

אני חושבת

שככשואלים אם את גיי/סטרייט/בי מתכוונים לההעדפה המינית שלך....לא במי את מתאהבת אישיותית.

Miss Tika

New member
אבל

היא ניסתה לומר שההעדפה המינית שלה תלויה במי שבו היא מתאהבת אישיותית... שזה לא הולך אצלה לפי מין אלא לפי האדם עצמו (\עצמה).

loverssssss don't be afraid!

שם: נופר, נעים להכיר
האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: על שם פרח, דיי יפה יש לומר! אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: רועי מינך: כוס סטרייט/ביי/גיי: בי. רווק? לא..
. פירסים: אפילו 14, איזה קטע. קעקועים: לא, עוד לא. ימני/שמאלי? מבחינה פיזית ימנית, בדעות פוליטיות זה קצת שונה אבל למי אכפת נו. חיות מחמד? לא אובססיות: חיבוקים ארוכים במיוחד. התמכרויות: סיגריות. יש לך סודות? בוודאי. אתה שונא את עצמך? לא. הרגלים רעים: סיגריות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? האמת שכן. בעד/נגד: סמים: כל עוד זה ברמה שזה עושה טוב ולא מתמכרים לזה, אז למה לא. סיגריות: כנל. אלכוהול: כנל אורגיות: כנל הומואים/לסביות: בעד. תכנית ההתנתקות: בעד. סקס בגיל צעיר: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? חח, כן. התנשקת עם בן המין ההפוך? כן. שכבת עם בן מינך? כן שכבת עם בן המין ההפוך? לא. הגשת מבחן ריק? כן. נתפסת בגין עבירה פלילית? כן. בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? אני חושבת שכן. רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? כן ברחת מהבית? לשעתיים. בגדו בך? כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן, בתחנת משטרה. כמה שנים אתה חי: 17 וכמעט 4 חודשים. בתים עברת: 1 חברים בשנה האחרונה: זו שעכשיו.. משמע, 1. פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: אני חושבת פעמיים, אבל אני ממש לא בטוחה, נראה לי שבכלל לא. פעמים נשבר לך הלב: נשבר, נשבר.. לא הרבה, אבל קורה. פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת ולא רוצה לדעת. פעמים התאהבת באמת: 1. עדיפויות ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? חחחח, בנות :) נשיקה או חיבוק? חיבוק ארוך. דברים אהובים צבע - שחור ולבן. שתיה - כל דבר מתוק מקצוע - ספרות ופסיכולוגיה אתר באינטרנט: ישראבלוג שיר: אוי, בזמן האחרון זה מאה אחוז אור של הבנות נחמה. הן גאוניות הבנות האלה יא אללה זמר: אביתר בנאי זמרת: רונה קינן, שילה פרבר, אלאניס מוריסט.. להקה: הבנות נחמה, רדיוהד!

טוב

שם:אורנית האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר:לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך:לא יודעת חח מינך:נקבה סטרייט/ביי/גיי:סטרייטית רווק?כן פירסים:הליקס קעקועים: לא ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? לא אובססיות: ממ צופים ?
התמכרויות:צופים יש לך סודות?ממ כן אתה שונא את עצמך?לא הרגלים רעים:ממ אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?לא כל כך בעד/נגד: סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול: במידה אורגיות: :| הומואים/לסביות:שיהיה להם בכיף :) תכנית ההתנתקות: נגד סקס בגיל צעיר:מממ תלוי מה זה צעיר האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך?כן שכבת עם בן מינך?לא שכבת עם בן המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? מממ לא נראלי נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו?ממממ יש מצב :S בגדת באמון שלך?אה? רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד?לא ברחת מהבית? לא בגדו בך?ישמצב גנבת משהו? ממ כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן כמה שנים אתה חי: 16 בתים עברת: 3 חברים בשנה האחרונה:חברים בנים יעני? חחחח אממ.. 1..נגיד פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: אפעם פעמים נשבר לך הלב: מממ נראלי 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: :S איזה פעמיים.. פעמים התאהבת באמת: נראלי שאפעם עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בניו יורק..אז פריז? בנים או בנות? חעחע.. תלוי בשביל מה נשיקה או חיבוק? נראלי שחיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: באמצע חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - אדום שתיה - תות בננה מקצוע - גרפיקה(ז"ל
) אתר באינטרנט: תפוז תחביב: צופים חחח וציור סרט: טיטאניק(קיטש מישהו?) סדרה: ממ שיר: שיר בעיפרון-בית הבובות שחקן: רן דנקר
שחקנית: נממ זמר: עברי לידר זמרת: מממ להקה:משינה

Tin Doll

New member
אפצ'ייי ../images/Emo10.gif

שם: טובי האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן, סבתא רבה שלי ז"ל שלא הכרתי אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: תום מינך:
סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? כן פירסים: יש קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? 2 אוגרים אובססיות: שלא אתחיל התמכרויות: גם יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: לא יודעת כבר, זה ישן האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? כן בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא בדיוק ברחת מהבית? כן בגדו בך? כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 18 וחצי בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים נשבר לך הלב: די עם השאלות המעפנות האלה פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - אדום שתיה - דיאט קולה/לימונדה מקצוע - מתמטיקה והסטוריה סרט: שמש נצחית בראש צלול, ספרות זולה, רקוויאם לחלום סדרה: אבודים, ישנן בנות, פאמילי גאי זמר: סטיבן ווילסון להקה: פורקיופיין טרי הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי קראה

יאאאמ.../images/Emo82.gif

שם: תמרה
האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא.. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: איתמר, אמא נורא רצתה איתמר. מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? אה הא פירסים: חמישה לובים קעקועים: כלום ימני/שמאלי? ימנית בכתיבה שמאלנית בדיעה :) חיות מחמד? חתולה
אובססיות: שוקולד, בנים נשיים התמכרויות: שוקולד יש לך סודות? בפני אנשים מסוימים.. אתה שונא את עצמך? כבר לא הרגלים רעים: לא משתנים! סתם, אמ.. לאכול שוקולד, להתאהב במי שלא צריך, לשפוט אנשים לפני שאני מכירה אותם, לשפוט את עצמי, להסתכל על עצמי מבחוץ ו.. יש לי עוד כמה אבל אין לי כח לפרט. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אני חושבת שזאת שאלה מטומטמת. מה זה "חזק מבחינה רגשית"?! :| בעד/נגד: סמים: ממש לא סיגריות: כן, אבל ברור שעדיף לא להתחיל בכלל.. אלכוהול: כן, אבל לא כדרך חיים או יותר מידי אורגיות: מה אכפת לי
הומואים/לסביות: כן, וזה דפוק להגיד את זה אפילו כי אני לא חושבת שצריך להתייחס לזה כדבר חריג בכלל. תכנית ההתנתקות: כן סקס בגיל צעיר: מה אכפת לי, מי שרוצה שיעשה, אין לי כלום נגד זה ברגע ששלמים עם זה.. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא ממש התנשקת עם בן המין ההפוך? לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? לא בטוחה בגדת באמון שלך? נראה לי שכן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא, אבל הייתי קרובה ברחת מהבית? כן בגדו בך? לא גנבת משהו? לא ממש, אולי סוכרית גומי בקיוסק.. היתה לך התמוטטות עצבים? נראה לי שכן כמה שנים אתה חי: 14 בתים עברת: 3 חברים בשנה האחרונה: בני זוג כאילו? אפס. פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: לעולם לא הגעתי למצב כזה פעמים נשבר לך הלב: במשך כל החיים? פעמיים אני חושבת.. פעמים שברת לאחרים את הלב: לא נראה לי שזה קרה פעמים התאהבת באמת: זאת שאלה טיפשית. אין לי מושג מה זה "באמת", אבל לפי ההגדרה, פעמיים. עדיפויות ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? מבחינה מינית בנים ומכל הבחינות האחרות בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: אף אחד ערסים או חנונים: |: חמוץ או מתוק? אני אוהבת את שניהם חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף, שיגיע כבר דברים אהובים צבע - לא יודעת שתיה - נסטי, יין, שוקו, אייסקפה מקצוע - תיאטרון, הבעה אתר באינטרנט: תפוז תחביב: תיאטרון, צופים סרט: ניקח אחד.. נמ.. רקוויאם לחלום. סדרה: חברים שיר: הווו, אמ, הרראשון שעולה לי.. התאבדות-אביב גפן שחקן: ג'ארד לטו
הוא נראה כל כך טוב, ו.. איקה זהר
וליאור אשכנזי.. שחקנית: לא יודעת, קרן מור, כווולה מגניבה זמר: אביב גפן זמרת: שילה פרבר להקה: כנסית השכל

Fragile rose

New member
יו

שם: אנה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: מכפת לי מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? וואלה לא פירסים: הרבה קעקועים: יש ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? חבר
אובססיות: הרבה התמכרויות: סקס, סתםלא. סיגריות וקולה יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? נע הרגלים רעים: עישון אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כע בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: בעד אלכוהול: בעד אורגיות: בעד הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: זה טיפה לא רלוונטי בימינו סקס בגיל צעיר: נגד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כע התנשקת עם בן המין ההפוך? כע שכבת עם בן מינך? לא תודה שכבת עם בן המין ההפוך? כע הגשת מבחן ריק? כע נתפסת בגין עבירה פלילית? עודלא בגדת באמון של מישהו? כע בגדת באמון שלך? כע רצית להתאבד? כע ניסית להתאבד? כע ברחת מהבית? לא בגדו בך? כע גנבת משהו? כע היתה לך התמוטטות עצבים? כע כמה שנים אתה חי: 20 בתים עברת: 4 חברים בשנה האחרונה: 2
פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעמיים פעמים נשבר לך הלב: אנערף פעמים שברת לאחרים את הלב: אנערף פעמים התאהבת באמת: פעמיים מסתבר עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - שחור שתיה - קולה מקצוע - הא? אתר באינטרנט: הא? תחביב: לעשות ביד סרט: נורביט סדרה: אנטומיה שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

yaeli87

New member
beautiful girls להלה להלהלה

שם:יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר:לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: נראה לי אבישי
מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? נופ פירסים: נופ קעקועים: יאפ ימני/שמאלי? שמאלית חיות מחמד? כלב אובססיות: גברים,בשמים,שוקולד התמכרויות:שוקולד יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? לפעמים מאד הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? פה ושם בעד/נגד: סמים: קלים סיגריות: לא בעד ולא נגד פשוט מעשנת אלכוהול: כנל כמו סיגריות אורגיות: נחמד הומואים/לסביות: בכיף שלהם תכנית ההתנתקות: די סקס בגיל צעיר: כל אחד בזמנו וזה... האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו?
בגדת באמון שלך?
רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
ברחת מהבית?
בגדו בך?
גנבת משהו?
היתה לך התמוטטות עצבים?
כמה שנים אתה חי: 19 שנים ו10 חודשים בתים עברת: 3 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 5 ככה פעמים נשבר לך הלב: 3 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 וחצי פעמים התאהבת באמת: 2 עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בניו יורק אז בינתיים פריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות ערסים או חנונים: ערסים,הם מצחיקים בטירוף חמוץ או מתוק? תלוי במצב רוח חנוכה או פורים? חנוכה!!!! אש או מים? אש ישראל או חו"ל? שניהם! חורף או קיץ? ח-ו-ר-ף!!! דברים אהובים צבע - אדום,שחור,חום וירוק שתיה - דיאט קולה ואפרסק צלול מקצוע - תיאטרון אתר באינטרנט: מקושרים תחביב: לרקוד,לישון,שופינג,לבלות,כרגיל כזה... סרט: אהבה זה כל הסיפור,פרל הארבור,ריקוד צמוד סדרה: חברים,מגרש ביתי שיר: coldplay-the scinteist שחקן: ברוס וויליס שחקנית: ג'ניפר אניסטון זמר: אביב גפן,מוש בן ארי,מוקי,שלמה ארצי זמרת: להקה: סינרגיה,coldplay

RainbowL

New member
איף איי בי גרין איי וויל דיי!!!1

שם: רוני האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר:
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: רוני? מינך: נ סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? כן פירסים: אין קעקועים: בתקווה ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אין אובססיות: אסור להסתכל עליי מצחצחת שיניים, לא מסתכלת על אחרים מצחצחים שיניים התמכרויות: גבינה לבנה יש לך סודות? אולי אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים ואיחורים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
אורגיות: מה אכפת לי חח הומואים/לסביות: שיהנו תכנית ההתנתקות:
סקס בגיל צעיר: מי שמתאים לו האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? הוא חושב שבגדתי באמון שלו בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? לא ברצינות ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? חברות גנבת משהו? גומיות ומסטיקים היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 15 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 1 נראה לי פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 בטח פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות |אורלנדו|
ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? שניהם ישראל או חו"ל? אין כמו הארץ חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - כולם שתיה - נסטי מקצוע - היסטוריה אתר באינטרנט: תפוז? מקושרים?
תחביב: אהוב? סרט: חופשיות על הבר או ריקוד מושחת, מסיבת פיג'מות... סדרה: חברים, נישואים פלוס!! שיר: בלו שחקן: יו גרנט
מהזהמבטאהמהמםהזה!!!!!!!1 שחקנית: ג'ינפר גארנר זמר: עברי, שלמה ארצי, שלום חנוך, יוני זמרת: קרן פלס להקה: מוניקה סקס

Mooa-Numi

New member
וכמה חם

שם: מיכל האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא, רק השם השני אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: רועי מבחינת אמא, למרות שזה לא שם שאני אוהבת מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? כן לצערי (זה סתם צובט בכל מיני מצבים שאתה צריך מן קרקע רגשית בטוחה כזאת.. נגיד בטירונות שעברתם מלא דברים או עובר עליך מלא דברים ונותנים הפסקה ארוכה, וכל הבנות הולכות להתקשר לחבר שלהם.. או בלילה שבא לך להתכרבל עם מישהו, או בסתיו.. כאלה) פירסים: אין קעקועים: גם אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? היה לי כלב והוא מת אובססות: דברים שאני רוצה ואני לא מקבלת, זה מחרפן אותי. אני אעשה הכל כדי לקבל אותם. גם המחשבות שלי מציקות, שמשהו מפריע לי, זה לא עוזב לי את הראש, כאילו אני חושבת רק את זה התמכרויות: ללעוס דברים.. לא יודעת. הייתי מכורה לקפה ממש ודי נגמלתי בחסד יש לך סודות? קצת, כן אתה שונא את עצמך? לפעמים. בשבוע האחרון כן הרגלים רעים: מבולגנת. לדחות דברים לרגע ה-מה אחרון. לנסות להיות הכי טובה, במן גישת אני לא אשים זין על זה אבל אני אהיה הכי טובה. לפוצץ שערות ברגליים. להשאר עם עדשות כל היום. התקפי זעם בלתי מרוסנים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? פעם חשבתי, אבל הפכתי להיות נקבה עם השנים, כזאת שבוכה כל הזמן וכאלה בעד/נגד: סמים: לא סיגריות: לא אלכוהול: בגדול יוצא לי לשתות קצת פעם ב-, אבל אני חושבת שזה טיפשי אורגיות: לא.. לא באמת. אבל לא סוגרת את עצמי לרעיון, אם יבוא, someday, לא יודעת, למרות שזה ממש מרגיש זול קצת הומואים/לסביות: מה יש להיות נגד? זה קורה, שיהנו תכנית ההתנתקות: אני עדיין לא בטוחה מה אני חושבת על זה! וזה עדיין מטריד אותי, במיוחד לאור כל מה שקורה בזמן האעחרון. אני זוכרת שזה קרה אז היה לי ממש קשה להגיד מה אני חושבת על זה, כי לא ממש הסכמתי עם זה, וכל היאפים הפלצנים מהבצפר שלי "מה?! חשבתי שאת שמאלנית!" סקס בגיל צעיר: האמת, ואני יודעת שמה שאני הולכת להגיד ישמע פלצני, אבל זה ממש יפה בעיניי. טוב, אני לא יודעת אם הכוונה זה בגיל 12-13, כי אז לא, באמת לא. אפילו לא 14-15 לדעתי, אני באמת חושבת שזה מוקדם מידי. האמת אני רואה ילדות בכיתה י' ואני חושבת לעצמי 'שיט, הן קטנטנות!'. אבל את זה אני כבר פחות אשפוט. אבל אני חושבת שיש משהו ממש יפה, שלפעמים חבל לי שלי לא יצא לחוות את זה בזמן תיכון. אני לא כלכך מצליחה להסביר מבלי להשמע קשישה בת 200 בערך, אז תצטרכו לסלוח לי ולהאמין שבאמת אני עדיין לא בת 19, אבל לא יודעת, יש משהו יפה ממש בחברות כזאת, שהיא כן צעירה, לפחות אצל זוגות, שהם באמת מגלים אחת את השניה בגיל כזה, וחווים אחד את השני ביחד.. וחוזרים לבית ספר ומתמודדים עם דברים. שניה לפני שהסקס נהיה זול ממש, משהו שצוחקים עליו עם חברים, שקורה מידי פעם.. סתם, אני יודעת שאני פלצנית, לא משנה, ובכלל אני מדברת רק על זוגות, ואני חייבת לרסן את הצד הרומנטיקני הלא רציני הזה אצלי, וזהו. ביי. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נראה לי נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? לא במערכת יחסים (כאילו היו לי כלכך הרבה, כן?!), לפחות לא במובן של 'להיות עם מישהו אחר בזמן-', אבל נראה לי שכן,הרבה אנשים בגדו בי בחיים. וזה מבאס גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? יותר מידי כמה שנים אתה חי: 19 כמעט בתים עברת: גרתי ב4 בתים וקומונה חברים בשנה האחרונה: 1, לפני שנה בדיוק. אני לא ממש טובה בקשרים פעמים שתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: כמה פעמים בהחלט.. לפחות 2 רציניות, אבל הרבה יותר. אני מהילדות ממאוהבות האלו, אני יכולה לפגוש מישהו ולהספיק להדלק עליו, לאהוב אותו, לדמיין אותנו מתחתנים ולהתאכזב ממנו ביום.. באמת פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמיים רציניות שעולות לי בראש. אולי פעמיים וחצי. מה זה בעצם לב שבור, שאתה רוצה מישהו שלא רוצה אותך? פעמים התאהבת באמת: עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? וואו בנים, ברור. הכי כיף נשיקה או חיבוק? תלוי עם מי.. הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: משהו באמצע חמוץ או מתוק? תלוי מתי חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל. תמיד שאני בחול אני רוצה כבר להגיע לארץ, אף פעם לא באמת נוח לי שם חורף או קיץ? רוצה כבר חורף.. דברים אהובים צבע - בורדו שתיה - מקצוע - אתר באינטרנט: ויקיפדיה. גאוני! תחביב: תחביבים זו מילה מפגרת ואני אף פעם לא יודעת מה להגיד על זה. אז אני אומרת צילום, וזה כלכך מטופש.. סתם סרט: אמלי סדרה: שיר: את תלכי בשדה/ לאה גולדברג שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

adiss90

New member
מי הזיז את הכדורים שלי? |מסטול|

שם: נו באמת האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: נעע.. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: ניר, איכ מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: רגיל כזה P: רווק? ת"אביבית מבוקשת פירסים: נופ קעקועים: נופ ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אין אובססיות: מיאו התמכרויות: יו רילי דונט ניד טו בי דה וואן טו נואו. יש לך סודות? רק ברמה שתערער לכמה אנשים את השקט הנפשי, כמו לכולנו. אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: בקטנה :} אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אממ לא יודעת. בעד/נגד: סמים: רק שלא יהרוס תפקוד יום יומי P: רוב האנשים לא מצליחים, מה? סיגריות: לא, לעזאזל! אתם מסריחים! פאקינג מסריחים! שאתם מעשנים. אלכוהול: מר לי מדי. אורגיות: כל אחד באמונתו [ותשוקות לבו] יחיה. הומואים/לסביות: בעדבעד. כן יירבו אוכלוסיית ההומואים בישראל! תכנית ההתנתקות: הא? סקס בגיל צעיר: כל אחד בחרמנותיותו יחיה. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? לא שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן, והוצאתי בו 40. יש לי מן כישרון כזה. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? אני מניחה, כן בגדת באמון שלך? ? רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לכמה דקות? בגדו בך? נעע גנבת משהו? אולי גומי\מסטיק. השד יודע היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: 17 ומשו בתים עברת: עברתי פעם 1 חברים בשנה האחרונה: חברים-חברים אני מניחה. 0 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב: שאלה מעולה פעמים התאהבת באמת: לא יודעת P: עדיפויות ניו יורק או פריז? הייתי רק בניו יורק בנים או בנות? לצרכי מה? :) נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: ה"פ ערסים או חנונים: ערסים, בעיקר. חמוץ או מתוק? בעיקר מתוק חנוכה או פורים? שניהם דיי חמודים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - ירוק כתום שחור שתיה - אייס קפה, לימונענע, מים, תה, נסטי מקצוע - מחשבים\פסיכו אתר באינטרנט: כאן תחביב: בטלה. סרט: ממנטו, חומות של תקווה, פריסיליה מלכת המדבר. ולאחרונה נזכרתי ב"קן הצרעות"--תראו תראו! סדרה: נערף. שעשועוני מיינד-נאמבינ' שיר: \\\ רק אחד??Q!!! שחקן: יש המונים. אבל לא משנה איזה סרט של ג'וני דפ תקחו-תצאו מושכרים. שחקנית: אומה ת'ורמן. פה אין פשרות וחלוקות שוות- היא מדהימה. זמר: גורו {ג'אזמאטאז!!}, סחרוף זמרת: אר אנ בי קיינדה לאב. להקה: רדיוהד, אואזיס, קולדפליי. וגם כל מי שסיממו עצמם לפני כתיבת\ניגון שיר. כן.

aYaLoLy

New member
it's not too late../images/Emo71.gif

יש משהו יותר טוב מג'ף באקלי על הבוקר? שם: טופי האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: הפרטי כן. אילה על שם סבתא שלי אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אייל מינך: נקבע סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? כן פירסים: אין קעקועים: עדיין לא ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? כלבה בשם טוויסט. לא אוהבת אותה אובססיות והתמכרויות (עשיתי ביחד ): אוהו. אני אובססיבית לכל מיני אירועים קטנית, לאנשים מסוימים, לדברים שאני רוצה שיקרו אז אני חופרת וחופרת וחופשת ומתבכיינת פול,. אני מכורה למסטיקים, לקפה, אני מעשנת, יש לי פרצופים וצלילים מוזרים שאני משמיעה כשמשעמם לי, אני פרפקציוניסטית ותחרותית ואני חייבת לשתות המון כדי לתפקד [הכוונה למים\דיאט קולה] יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: אובססיביות, תלותיות קלה לפעמים, לפספס את הרגע הנכון, בזבזנות יתר אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: קלים סיגריות: אני מעשנת אבל אני נגד להיות -מכורה- בקטע של להתחרפן כשאין. אלכוהול: בעד, במידה אורגיות: לא בשבילי. הומואים/לסביות: בעד חופש הבחירה תכנית ההתנתקות: אני חושבת שבעד אבל יש לי מודעות פוליטית כלכך מגוחכת שעדיף שאשתוק סקס בגיל צעיר: לא בשבילי האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? לא בקטע של לבגוד במערכת יחסים אבל כן גנבת משהו? סוכריה על מקל כשהייתי שיכורה היתה לך התמוטטות עצבים? המון כמה שנים אתה חי: 18 וחצי בתים עברת: לפחות חמש חברים בשנה האחרונה: בנים? אפס. אבל הייתי בסוגשל קשר פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: לפחות 4. והכוונה לממש לאבד שליטה פעמים נשבר לך הלב: אפס פעמים שברת לאחרים את הלב: קשה לי לחשוב על שברתי את הלב כ י בכל זאת מדובר באדם כלללללללללללכךךךךךךךךךךךךךךךךך מטומטם, אבל נדמה לי שעשיתי את זה. ואני חושבת גם על עוד אחד אב ל אני לא בטוחה פעמים התאהבת באמת: אפס עדיפויות ניו יורק או פריז? איטליה בנים או בנות? בנים. בנות הן זונות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוט ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? אויש אני לא מאמינה שנתתם לי את הבחירה הזאת. לא יכולה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? עונות מעבר דברים אהובים צבע - ירוק וכתום שתיה - דיאט קולה, קפה, מיצפטל מקצוע - בדיעבד? הסטוריה מורחב. היה מעניין אתר באינטרנט: תפוז תחביב: לא להתבטל סרט: גרין סטריט חוליגנס, דיסני למיניהם, טריינספוטינג, יורו טריפ סדרה: פלורנטין שיר: lilac wine-- jeff buckley' סתם כי זה ברקע עכשיו ועושה לי טוב שחקן: קולין פארל. יש יותר סקסי מזה? שחקנית: למי אכפת? זמר: ג'ף באקלי. זמרת: ג'ניס ג'ופלין להקה: פינק פלויד, דורז, זפלין, איזבו

נכון שלא תקראו?../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: פרח? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: איל מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? יא פירסים: לא קעקועים: לא ימני/שמאלי? שמאלית חיות מחמד? חתולה אובססיות: שוקולד ומוזיקה התמכרויות: אין יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: שוכחת להחזיר דברים למקום, מבולגנת אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד אורגיות: ? הומואים/לסביות: למה לא תכנית ההתנתקות: בעד סקס בגיל צעיר: נגד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? כן גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כמובן כמה שנים אתה חי: 15 שנים, 3 חודשים, בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 פעמים התאהבת באמת: 0 עדיפויות ניו יורק או פריז? NY בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? גםוגם חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - חום וכתום שתיה - מיץ פוזים מקצוע - ממ.. אתר באינטרנט: תפוז, נענע, תחביב: גיטרה וג'אגלינג סרט: סדרה: נמלטים, 8 כללים פשוטים שיר: TEENAGERS של MCR.. התמכרתי לשיר שחקן: ג'וני דפ שחקנית: אמנדה ביינס זמר: בוב מארלי זמרת: אלאניס מוריסט להקה: גי'רפות ויש עוד מלא

../images/Emo203.gifלא יקפוץ, אבל בא לי

שם: נועה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: חח לא יודעת מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטריי רווק? מה לעשות פירסים: לובים, טראגוס, הליקס קעקועים: עדיין לא ימני/שמאלי? ימנית ביד חיות מחמד? כלבה וחתולה אובססיות: אנשים... התמכרויות: כל מני יש לך סודות? למי לא? אתה שונא את עצמך? לרוב לא הרגלים רעים: אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: במידה סיגריות: אם זה לא בשביל פוזה אלכוהול: לא הרבה אורגיות: חח כן הומואים/לסביות: בטח תכנית ההתנתקות: בעד סקס בגיל צעיר: כשמרגישים מוכנים האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא ממש גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: 14 בתים עברת: עד גיל חמש זה לא נקרא ממש, אז שלוש נגיד חברים בשנה האחרונה: אחד פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעם אחת וגם זה בקושי פעמים נשבר לך הלב: פעמיים נגיד פעמים שברת לאחרים את הלב: חח לא יודעת פעמים התאהבת באמת: פעם אחת עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: חח ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? חורף!!!! דברים אהובים צבע - שחור, סגול שתיה - קולה מקצוע - ספרות אתר באינטרנט: ישרא ותפוז תחביב: קריאה סרט: מישהו לרוץ איתו! סדרה: אחים ואחיות שיר: אביב... שחקן: גיא לואל, יוסף סוויד, ליאור אשכנזי שחקנית: ורד פלדמן, בר בלפר זמר: אביב גפן זמרת: אין ממש להקה: כנסיית השכל

למעלה