paperdoll16
New member
הרבה זמן לא עשיתי..../images/Emo54.gif
שם: יעלי האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן. על שם סבתא שלי ז"ל. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אין לי מושג.. מינך: נקבה. סטרייט/ביי/גיי: טוב, אחת ולתמיד אני אסביר במקום פשוט לבחור אפשרות כי אף אחת מהן לא מתאימה לי. העניין הוא שזה לא באמת מעניין אותי מה יש לבנאדם שאני מאוהבת בו בין הרגליים.. אני מתאהבת בבנאדם- לא במין שלו. לרוב יוצא שאני מתאהבת בנשים אבל זה לא אומר שאני לסבית או ביסקסואלית. אם אתן ממש חייבות הגדרה אז אני מניחה שביסקסואלית הכי מתאים. אבל האמת היא שזה פשוט אף אחד מהם. רווק? כן.. פירסים: אין. קעקועים: אין. ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? יש לי כלבה, כפרעליייה. ומסתבר ש-5 גורי חתולים בגינה. אובססיות: פסטה
התמכרויות: פסטה
יש לך סודות? יש מישהו שאין לו סודות? אתה שונא את עצמך? לפעמים. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים, התבטטות יתר.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יאפ. בעד/נגד: סמים: נגד. סיגריות: נגד. אלכוהול: תלוי. אורגיות: מניחה שיום אחד אני אנסה את זה. הומואים/לסביות: בעד. סקס בגיל צעיר: תלוי כמה צעיר. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? בהחלט. התנשקת עם בן המין ההפוך? בהחלט. שכבת עם בן מינך? יאפ שכבת עם בן המין ההפוך? יאפ. הגשת מבחן ריק? לצערי, כן. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא.. בגדת באמון של מישהו? לא עולה לי משהו ספציי בראש אבל אני מניחה שמתישהו בחיים כן. בגדת באמון שלך? מה זאת אומרת? רצית להתאבד? תקופה רעה. ניסית להתאבד? ^ ברחת מהבית? רק לכמה שעות. בגדו בך? לצערי. גנבת משהו? שמפו ממלון..? היתה לך התמוטטות עצבים? יאפ. כמה שנים אתה חי: 19וחצי בתים עברת: אין לי כוח לספור. הרבה. חברים בשנה האחרונה: הייתה אחת רצינית השנה. פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: השנה? 0. פעמים נשבר לך הלב: וואו. המון. פעמים שברת לאחרים את הלב: בערך 5 שאני יודעת עליהם. פעמים התאהבת באמת: אני חושבת ש-4. עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בהן. בנים או בנות? אין לי מושג. נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות. ערסים או חנונים: חנונים. חמוץ או מתוק? מתוק. חנוכה או פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? לא יודעת. חורף או קיץ? בקיץ- חורף. בחורף- קיץ. דברים אהובים צבע - אני אוהתב את כל הצבעים כמעט
שתיה - מים. מקצוע - פסיכולוגיה, אני מניחה. אתר באינטרנט: תפוז. תחביב: צילום, קריאה.. סרט: וואו, יש כל כך הרבה.. סדרה: בנות גילמור, נמלטים, אבודים, מכושפות, חברים.. ואני יכולה להמשיך ככה שעות. שיר: יש המון. אבל בימים האחרונים אני שומרת הרבה את "גשם" של שילה פרבר. שחקן: דסטין הופמן. שחקנית: קשה לי לבחור. (תגידי אם קראת.
)
שם: יעלי האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן. על שם סבתא שלי ז"ל. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אין לי מושג.. מינך: נקבה. סטרייט/ביי/גיי: טוב, אחת ולתמיד אני אסביר במקום פשוט לבחור אפשרות כי אף אחת מהן לא מתאימה לי. העניין הוא שזה לא באמת מעניין אותי מה יש לבנאדם שאני מאוהבת בו בין הרגליים.. אני מתאהבת בבנאדם- לא במין שלו. לרוב יוצא שאני מתאהבת בנשים אבל זה לא אומר שאני לסבית או ביסקסואלית. אם אתן ממש חייבות הגדרה אז אני מניחה שביסקסואלית הכי מתאים. אבל האמת היא שזה פשוט אף אחד מהם. רווק? כן.. פירסים: אין. קעקועים: אין. ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? יש לי כלבה, כפרעליייה. ומסתבר ש-5 גורי חתולים בגינה. אובססיות: פסטה