232323232233

Tears Dont Fall

New member
zzz

שם:מג האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן לצערי אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אבירן או משהו מינך: כוס סטרייט/ביי/גיי: בי רווק? כן פירסים: יש קעקועים: עוד לא. ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? כלבה מתוקה ושמנה אובססיות: אחת התמכרויות: סיגריות יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים בקטנה אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: למה לא סיגריות: למה לא אלכוהול: למה לא אורגיות: למה כן הומואים/לסביות: איכ תכנית ההתנתקות: מה סקס בגיל צעיר: אה האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? חחח התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? כן שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא, לא תופסים אותי בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? לא רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן בגדו בך? כן גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 17 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: 2 או 3 לא זוכרת פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: מאיפה לי פעמים נשבר לך הלב: פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמים התאהבת באמת: אולי פעם אחת. עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: איכ ערסים או חנונים: חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? דברים אהובים צבע - שתיה - מקצוע - אתר באינטרנט: תחביב: סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה: לייפהאוס

חם.

שם: אופיר האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר:לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: מינך:נ סטרייט/ביי/גיי: אני חושבת שבי רווק?חבר פירסים:יש קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? כלב אובססיות: התמכרויות: קפה כנראה יש לך סודות?כמו לכולם אתה שונא את עצמך?לא הרגלים רעים: אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית?כן בעד/נגד: סמים:נגד סיגריות:נגד אלכוהול: חלאס אורגיות: בעד הומואים/לסביות: בכייף תכנית ההתנתקות: לא רלוונטי אנשים. סקס בגיל צעיר:למה לא האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? יש מצב נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו?לא עולה לי עכשיו, אבל יכול להיות בגדת באמון שלך? רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד?לא ברחת מהבית? לא בגדו בך?לא שידוע לי גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא חושבת כמה שנים אתה חי: 17.8 בתים עברת: 2 חברים בשנה האחרונה: אה? פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: בכלל לא... פעמים נשבר לך הלב: 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: די. פעמים התאהבת באמת: לא בזמן טוב ממש. עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל! חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - הכל. שתיה - מים וקפה מקצוע - אתר באינטרנט: תחביב: סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה: מה, זהו?

MC SammY

New member
מה קשור קרמבו

שם: אילונה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: סבא רבא של אבא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: דין? מינך: נ סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? תאורטית פירסים: היה 3 פעמים בגבה, עכשיו רק 4 לובים קעקועים: עוד אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אין אובססיות: OCD אומר הכל התמכרויות: לקפה של הבוקר יש לך סודות? יש אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: הפסקתי לעשן (שוב), עזבו אותי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי במה זה נוגע בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
אורגיות:
הומואים/לסביות: אין פה מקום לבעד או נגד בכלל תכנית ההתנתקות:
סקס בגיל צעיר:
[אבל מה זה צעיר?] האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו?
בגדת באמון שלך?
רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
ברחת מהבית? לרבע שעה. למרות שהייתי רצינית בזה. בגדו בך?
לא שידוע לי גנבת משהו?
היתה לך התמוטטות עצבים? כן. והייתי מאד קרובה לזה גם היום. כמה שנים אתה חי: 18 בתים עברת: 6 חברים בשנה האחרונה: 3 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: ממ..אולי פעמיים פעמים נשבר לך הלב: שברתי לעצמי פעמים שברת לאחרים את הלב: לא עונה על זה פעמים התאהבת באמת: פעמיים עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק
בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: לא אלה ולא אלה חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? אין על ישראל, אחרי הכל חורף או קיץ? תמיד מה שהפוך לעכשיו דברים אהובים צבע - תכלת, חום, לבן. שתיה - אייס בלנד וניל על בסיס קפה [איזה פלצני זה] וספרייט. מקצוע - עיתונאוווות אתר באינטרנט: מייספייס? תחביב: כתיבה סרט: יורוטריפ סדרה: חברים שיר: נכון להיום- Alanis Morissette-You oughta know שחקן: איתי תורג'מן
שחקנית: לאיכפתלי זמר: דמיאן מארלי זמרת: אבריל להקה: שבק ס' ביי

OverSharing

New member
מה הרווחים המעצבנים!../images/Emo103.gif

שם:שחר האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לאת תודה:) אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: שחר? מינך: נ סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? לא פירסים: נזם קעקועים: - ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? גיז'רמו החמוד בעולללללם! ואלאדין אובססיות: - התמכרויות: - יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? למה לי? הרגלים רעים: לאכול שטויות אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? בסדר בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
אורגיות:
הומואים/לסביות:
תכנית ההתנתקות:
סקס בגיל צעיר:
האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך?
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
בגדת באמון של מישהו?
:\ בגדת באמון שלך
רצית להתאבד?
ניסית להתאבד?
ברחת מהבית?
בגדו בך?
גנבת משהו?
היתה לך התמוטטות עצבים? חצי כמה שנים אתה חי: ביום רביעי הבא 17 בתים עברת: 5 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: וואע. פעם אחת מחוקה לחלוטין בשבוע שעבר.. נגיד עוד פעמיים הייתי שיכורה-שיכורה פעמים נשבר לך הלב: 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1? פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? בייג'ין:p בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: ברור שהארי לוקח ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - סגול, חום שתיה - מים, אייסקפה\ דיאט קולה מקצוע - אמנות אתר באינטרנט: תחביב: פסנתר סרט- סדרה: קרוב רחוק! שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה: תגידו שזו לא ההודעה הכי משעממת שכתבתי.

NoFaRi1

New member
חח בובה

התנשקת עם בן מינך זה עם בנות בן המין ההפוך זה בנים אני חושבת שכן התנשקת עם בני המין ההפוך P:

OverSharing

New member
מה, באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

חח סתם, לא שמתי לב. אז מה שאמרת:)

מה קרוב רחוק? ../images/Emo6.gif

איזה תוכנית עתיקה ומשמימה.. רק בשביל האוסטרלים שווה לראות אותה, וגם זה בספק

OverSharing

New member
בואנה!../images/Emo103.gif

מאיזה פרק 118 [אם אני לא טועה] שהיה בכיתה ב' עד כיתה ח'' הייתי צופה אדוקה! ואז הפסיקו לשדר ועכשיו חזרו והתחלתי לעקוב, ולמרות שאני מכירה איזה 3 דמויות מהקרוב-רחוק שלי.. אין כמוהם! חח

SuGaRBabe1

New member
שאלון ולישון

שם: הילה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: עמרי [ככה אמא אמרה] מינך: בת! סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? רווקה טריה.... פירסים: לא קעקועים: לא ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? לא אובססיות: וואו המון התמכרויות: קולה, קרם ידיים יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים בטירוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? אמ אפשר להגיד בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: תעשו מה שבא לכם אלכוהול: תעשו מה שבא לכם אורגיות: תעשו מה שבא לכם..... אני לא בקטע הומואים/לסביות: בכיף.... תכנית ההתנתקות: לא יודעת סקס בגיל צעיר: תעשו מה שבא לכם האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא שאני יודעת גנבת משהו? כשהיתי קטנה היתה לך התמוטטות עצבים? יש מצב כמה שנים אתה חי: 20 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: 2 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: עד אובדן חושים לא נראה לי שיצא. אבל מספיק השתכרתי מספיק פעמים פעמים נשבר לך הלב: 2 פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? לא יודעת לא הייתי בניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? גם וגם הארי פוטר או שר הטבעות: לא יודעת ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - תכלת שתיה - קולה מקצוע - כלכלה אתר באינטרנט: תפוז תחביב: אנאערף סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

לפני לונדון. ../images/Emo13.gif

שם:מאיה. האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: מאי? מינך: נ'. סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית. רווק? לא! פירסים: אין. קעקועים: אין. ימני/שמאלי? ימנית. חיות מחמד? כלבה. אובססיות: אוהו... התמכרויות: החבר
, ועוד מלא. יש לך סודות? כמובן. אתה שונא את עצמך? קצת
. הרגלים רעים: פרטי מדי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא. בעד/נגד: סמים: קלים, מדי פעם בכיף.. סיגריות: סבבה... אבל לא לטווח הרחוק. אלכוהול:מעולה! אורגיות: למה לא...כל אחד ומה שבא לו. הומואים/לסביות: בעד. תכנית ההתנתקות: בעד.. סקס בגיל צעיר: בעד, אבל תלוי עד כמה צעיר. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן(הייתי שיכורה אבל!.) התנשקת עם בן המין ההפוך? כן.
שכבת עם בן מינך? לא. שכבת עם בן המין ההפוך? כן.
הגשת מבחן ריק? אכן. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. בגדת באמון של מישהו? כן. בגדת באמון שלך? כן. רצית להתאבד? כן. ניסית להתאבד? כן:/ ברחת מהבית? כן. בגדו בך? כן. גנבת משהו? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. כמה שנים אתה חי: 17 וחצי. בתים עברת: 2. חברים בשנה האחרונה: אחד ועדיין! פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: המון... פעמים נשבר לך הלב: די הרבה האמת.לאו דווקא אהבה נכזבת בחור... פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת. פעמים התאהבת באמת: אחת.
הנוכחי. עדיפויות ניו יורק או פריז? פריז. בנים או בנות? תלוי. נשיקה או חיבוק? גם וגם. הארי פוטר או שר הטבעות: אף אחד. ערסים או חנונים: בחירה קשה. חמוץ או מתוק? חמוץ. חנוכה או פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? חו"ל. חורף או קיץ? חורף! דברים אהובים צבע - כחול של ים. שתיה - מים... וקפה. מקצוע - בבצפר? תאטרון. אתר באינטרנט: המ. תחביב: להיות עם החבר
, לנגן, לשבת על הים... סרט: לא יודעת. סדרה: חברים ובטיפול. שיר: וואו כל כך הרבה. שחקן: הממ שחקנית: זמר: עברי לידר, אביב גפן, בוב דילן... הממ זמרת: אין. להקה:

קיי

שם: אנה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת מינך: נקבה בפעם האחרונה שבדקתי סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? לצערי פירסים: טבור קעקועים: NOT YET ימני/שמאל י? ימנית חיות מחמד? חתולה אובססיות: ציפורניים, אקס.
התמכרויות: קפה,תלישת שיער,צפורניים,פלאפון יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: תלישת שיער אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: לא יודעת. מצד אחד בעד מצד שני נגד סיגריות: כנל אלכוהול: בעד אורגיות: טרם ניסיתי-אז לא יודעת הומואים/לסביות: אין לי שום בעיה איתם תכנית ההתנתקות: נגד סקס בגיל צעיר: עד כמה צעיר? האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא צרפתית ממש...סתם שפתיים על שפתיים התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? ישמצב רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ממש ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: 20 בתים עברת: 6 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 1 פעמים שברת לאחרים את הלב: לאדעת פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? NY בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: ערסים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - ורוד שתיה - מים בטעמים [אפרסק] מקצוע - מה אתר באינטרנט: תפוז ו FACEBOOK תחביב: לא משו מיוחד סרט: קלולס i guess סדרה: חברים שיר: יש יותר מדיי שחקן: בראד פיט שחקנית: ריס וית'רספון[?] זמר: בועז מעוד וחן אהרוני
...ואם באמת אז כלכך ג'סטין זמרת: אבריל לאבין להקה: בקסטריט

pampkin

New member
טוב כי משעמם לי

שם: אתן יודעות האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: ממ שמעון חח מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט עד כמה שידוע לי רווק? לא
פירסים: בפופיק ויותרמדי באוזניים קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימני חיות מחמד? חתולה וכלבה אובססיות: יותר מדי התמכרויות: סיגריות יש לך סודות? אפלים אתה שונא את עצמך? ממש לא הרגלים רעים: סיגריות אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן מאוד בעד/נגד: סמים: קלים? ממ קשה לי להגיד בעד.. אבל אני מזה לא נגד. אני אפילו בעד לנסות אבל אני נגד כל דבר שמפתח אצלך תלות סיגריות: כנל. כאילו אני מעשנת בעצמי אז איך אני יכולה להגיד שאני נגד? אבל שוב זה משהו שמפתח אצלך תלות ואת זה אני לא אוהבת. וזה גם סתם הורס את הגוף שלכם וזה חרא.. קיצר אני ממש צריכה להפסיק אלכוהול: שוב נו.. זה כיף להשתכר, אבל אני נגד אלכוהוליזם נגיד. בקיצר נסכם את הנל בזה שצריך לדעת לקחת כל דבר במידה [ועם סיגריות בכלל לא צריך להתחיל זה הכי סתם בעולם] אורגיות: חחח לאדעת אני לא רואה את עצמי עושה את זה.. הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: חח ממ אין לי דעה על זה אני די מנותקת מהעניין סקס בגיל צעיר: בעד.. אני עשיתי סקס בגיל צעיר
אבל שוב אני לא מדברת על ילדות בנות 13 שהולכות ומזדיינות להן האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן חח! בתנך נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? ממ כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? לא ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא.. כאילו מבחינת יחסים וזה. בניםבנות. מבחינת בגדו באמון שלי כן.. גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? חח חופשי כמה שנים אתה חי: 16 וקצת בתים עברת: 5 חברים בשנה האחרונה: בנים? 2 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 3 פעמים נשבר לך הלב: 2 פעמים שברת לאחרים את הלב: 1 פעמים התאהבת באמת: 2 עדיפויות ניו יורק או פריז? וואו קשה להחליט.. בינתיים הייתי רק בפריז
. אבל בחנוכההההההה ניורקקקקקק היא איי קאם בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר! ערסים או חנונים: חח חנונים!
אבל מהסוג החמוד לא מהסוג המעצבן חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? וואו קשה להחליט קשהקשה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? שניהם דברים אהובים צבע - בורדו שתיה - מים קרים עם קרח חח מקצוע - בבצפר כאילו? תאמינו או לא אבל השנה.. תנך! כןכן אותו מקצוע שבשנה שעברה הגשתי בו מבחן ריק. זה רק מראה שהכל תלוי במורה! אתר באינטרנט: אני בקושי גולשת באינטרנט.. אני רק נכנסת לפה פעם ביום לראות מה התעדכן ומה קורה בחייכן תחביב: לשיר ולצייר סרט: יש כלכך הרבה סדרה: חח פמילי גאיי!! באמת שהתאהבתי בסדרה הזאת. חחח... ועקרות בית, והשיר שלנו!!!! יאוו
שיר: כל תקופה יש לי שיר אחר.. עכשיו זה תתחנני אליי של אביתר שחקן: לאדעת שחקנית: גם זמר: זמרת: להקה:

בע

שם: מאיה האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: הדר מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק: כן פירסים: לוב קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אין אובססיות: הוא התמכרויות: מחשב יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? בערך הרגלים רעים: להתאהב באנשים הלא נכונים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: נגד אורגיות: בעד הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: לא יודעת סקס בגיל צעיר: בעד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן, לא צרפתית התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן כמה שנים אתה חי: כמעט 14 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: 0 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: 3 פעמים שברת לאחרים את הלב: לא יודעת פעמים התאהבת באמת: 3 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניויורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות: הארי ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חול חורף או קיץ? חורף דברים אהובים צבע - לבן, שחור, תכלת שתיה - נסטי מקצוע - לא יודעת אתר באינטרנט: ישראבלוג, תפוז, פליקר תחביב: אין לי סרט: מישהו לרוץ איתו סדרה: אין שיר: משתנה שחקן: משתנה שחקנית: משתנה זמר: אביב גפן זמרת: דנה עדיני להקה: שייגעצ יאללה ביי בתקווה שאצליח לישון

../images/Emo3.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת. אופיר אולי. מינך: נחשו
סטרייטית פירסים: אין קעקועים: אין אובססיות: לעברי:)
התמכרויות: למחשב
זה נחשב?
יש לך סודות? יש מצב. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? נראה לי שכן. בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: אמ.. מידי פעם זה נחמד. הומואים/לסביות: בעד האם אי פעם: הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא ברחת מהבית? לא גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא יודעת אם לקרוא לזה ככה, אולי. לא יודעת. כמה שנים אתה חי: 21 בתים עברת: 2 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? אף אחד מהם. נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: שר הטבעות. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? אמ.. אני חושבת שגם וגם באיזשהו אופן. אבל לצורך התשובה: ישראל. חורף או קיץ? חורף
דברים אהובים: צבע - שחור, כחול, סגול שתיה - נס קפה. מקצוע - ספורט (מקצוע אהוב בתיכון
) תחביב: לשמוע מוזיקה לקרוא מידי פעם. לראות טלויזיה. סרט: תלוי רק בך, היומן. סדרה: מתחילות מחדש/ חברים. שיר: יש מלא, האמת שאין אחד אהוב. שחקן: ג'וני דפ. שחקנית: אנג'י:) זמר: עברי:) זמרת: טורי איימוס להקה: משינה ולאחרונה גם סינרגיה.

אופ, הבטן ../images/Emo10.gif

שם: טלטלצ האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כע, כי נולדתי בבוקר ואמא שלי ראתה את האגלי טל מהחלון, אז... :) אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: תום. או אופק. מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית רווק? רווקה תפוסה
פירסים: בטבור, וגם הנזם באף יוחזר מתישהוא. קעקועים: בתכנון, כבר יש תמונה. ימני/שמאלי? ימנית, אבל רק בידיים. בדיעות הפוליטיות אני בכיוון ההפוך. חיות מחמד? חתולה יפייפיה בשם ליאו. אובססיות: קולה, קפה, ריקודים. התמכרויות: כסיסת ציפורניים, בירה. (מה ההבדל בין זה לאובססיות לא הבנתי, אבל הוספתי שניים על הדרך
) יש לך סודות? מן הסתם. אתה שונא את עצמך? לא. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא הכי בעולם, לצערי בעד/נגד: סמים:
סיגריות:
אלכוהול:
אורגיות: לי אישית זה עושה חלחלה הומואים/לסביות: לא נגד, זה בטוח תכנית ההתנתקות:
עדיין יש לי סרטים כחולים איפשהוא, ולא הסרטים הכחולים שבד"כ מדובר עליהם. סקס בגיל צעיר:
האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? חח כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? גם זה קרה בגדת באמון שלך?
לא הבנתי רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? סוג של בגדו בך? כן גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כמעט כמה שנים אתה חי: 21 שנים. עתיקה שכמוני. בתים עברת: 1. חברים בשנה האחרונה: חבורה די רצינית של נס ציונים, וגם אל טס והדס התקרבתי השנה. שלא לדבר על החבר'ה מהצבא... קיצר מספר לא מבוטל של אנשים.
פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעם אחת שהספיקה לי לכל החיים. פעמים נשבר לך הלב: פעמיים. פעמים שברת לאחרים את הלב: שברתי כמה לבבות נראה לי, בעיקר לערסים ברוקסברי חח פעמים התאהבת באמת: שלוש. עדיפויות ניו יורק או פריז? נ"י, ביג טיים בנים או בנות? ממ בנים
נשיקה או חיבוק? בד"כ אני מעדיפה חיבוקים טובים כאלה.. אבל שמדובר על החבר אז האפשרות השנייה לוקחת
הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר! ערסים או חנונים: איכ. עדיף כבר חנונים. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? חו"ל. אני חייבת לטוס לאנשהוא :[ חורף או קיץ? קיץ. דברים אהובים צבע - כחול, סגול שתיה - קולה, קפה מקצוע - עברית [מבחינת הפסיכומטרי כן?
] אתר באינטרנט: וואלה תחביב: סרט: גרין מייל, סטפ אפ, בתול בן 40.. לא נגמר. סדרה: פלייבור פלייבבבב, 1 נגד 100 שיר: כרגע זה ביוטיפול גירלז של משו קינגסטון, שיר חמוד. וגם Its another perfect day - American Hi-Fi
שחקן: הית' לדג'ר שחקנית: זמר: עברי זמרת: לאחרונה אבריל לאבין שקצת המאיסה את עצמה חזרה לפלייליסט שלי להקה: סינרגיה

saptenn

New member
You lost yourself in your search to find

שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: לא יודעת מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: בי או משהו כזה רווק? כן פירסים: אין ;[ קעקועים: אין ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? אין אובססיות: התמכרויות: כנראה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים הרגלים רעים: אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: מי שעושה לו טוב אלכוהול: ^^ אורגיות: ^^ הומואים/לסביות: דה תכנית ההתנתקות: חח סקס בגיל צעיר: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? לא יודעת. בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? אפשר להגיד ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא גנבת משהו? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: כמה שנים בתים עברת: 1 חברים בשנה האחרונה: פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: פעמים נשבר לך הלב: פעמים שברת לאחרים את הלב: פעמים התאהבת באמת: עדיפויות ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר ערסים או חנונים: חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? כרגע... חורף, ממש דברים אהובים צבע - שתיה - מקצוע - אתר באינטרנט: תחביב: סרט: סדרה: שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

use your guns

New member
מצ'עמם

שם: מור האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: נופ אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: עוז מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייט רווק? מסתבר פירסים: ההורים ישחטו אותי קעקועים: כנ"ל ימני/שמאלי? אמצע חיות מחמד?4 כלבים אובססיות: לא משהו רציני התמכרויות: ספרים. אני מכורה לספרים. ול"לאישה". יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? ההפך כפרות הרגלים רעים: כשאני מדברת אני צועקת, כי אני פשוט לא שומעת את עצמי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? מאוד בעד/נגד: סמים: למה לא? סיגריות: למה לא? אלכוהול: כן! אורגיות: שכל אחד יעשה מה שטוב לו הומואים/לסביות: כנ"ל תכנית ההתנתקות: נ-ג-ד!!! סקס בגיל צעיר: מה זה צעיר? מעל 15 זה סבבה האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? בפה התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? חחחח כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי בגדת באמון שלך? כן רצית להתאבד? מי לא אי פעם רצה בחייו ממש למות?! ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? חס וחלילה בגדו בך? לא היה מי שיבגוד בייייייי גנבת משהו? בזוקה ממנטה היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: בקרוב 17 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: מי סופר פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 2 פעמים נשבר לך הלב: 1 וגם בקושי פעמים שברת לאחרים את הלב: לא ידוע לי ששברתי למישהו את הלב פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? לא הייתי בניו יורק, אבל פריז בהחלט מהממת בנים או בנות? בנים לייק דה נשיקה או חיבוק? חיבווווווווק הארי פוטר או שר הטבעות: הארי פוטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? אל אל ישראל! חורף או קיץ? קיץ...קייייץ נמאס לי ממעיל ונמאס לי ממטריה......יש לי בקיני חוטיני ...אני צריכה חמצן כדי לצבוע לבלונדיני! נו, השיר המפגר הזה דברים אהובים צבע - סגול וירוק שתיה - מיצתפוזיםסחוטטבעי מקצוע - כימיייייייייה אתר באינטרנט: מקושרים תחביב: ספרים,שחייה סרט: וואוו יש כ"כ הרבה,מה שעלה לי עכשיו זה המגן סדרה: בנות גילמווווווור שיר: שבקמיוזיק...ףסתם עלה לי עכשיו שחקן: אשטון קוצ'ר הנשמה שלי שחקנית: טלי שרון....כי אתמול ראיתי עם סבתא מיכאלה והיא מעולה ברמות! [וגם באקס המיתולוגי היא פשוט מושלמת] זמר: רובי וויליאמס זמרת: מדונה להקה: מיוז

:]

שם: ליאור. האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: כן... לאורה. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: ליאור.
מינך: נקבה. סטרייט/ביי/גיי: לא יודעת רווק? כן פירסים: נזם בימין קעקועים: עוד מעט ימני/שמאלי? שמאלית חיות מחמד? אין אובססיות: התמכרויות: כסיסת ציפורניים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא הרגלים רעים: לא לעשות רגליים בזמן? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: גם אלכוהול: גם אורגיות: לא יודעת הומואים/לסביות: בעד תכנית ההתנתקות: לא יודעת כבר סקס בגיל צעיר: תלוי האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן. היה משעשע נתפסת בגין עבירה פלילית? כן בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי בגדת באמון שלך? אני עצמי? לא רצית להתאבד? כן ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? כן, לשעתיים בכיתה ד'.
ישבתי מתחת לעץ ליד הבית וחיכיתי שהזמן יעבור בגדו בך? לערך גנבת משהו? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא כמה שנים אתה חי: תכף 19 בתים עברת: 4 חברים בשנה האחרונה: 1 פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: 0 פעמים נשבר לך הלב: אנערף פעמים שברת לאחרים את הלב: ^^ פעמים התאהבת באמת: פעמיים או 3

EVE Lights

New member
כאבי מחזור זה מהשטן.

שם: אורנית האם השם שלך הוא על שם מישהו\משהו אחר: לא ממש אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך: אור מינך: נקבה סטרייט/ביי/גיי: סטרייטית תודה רווק? לא פירסים: לא קעקועים: גם לא ימני/שמאלי? ימנית חיות מחמד? 2 חתולות אובססיות: שיער התמכרויות: כסיסת ציפורניים יש לך סודות? למי לא אתה שונא את עצמך? נופ הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים! אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? תלוי בעד/נגד: סמים: נגד סיגריות: נגד אלכוהול: בעד אורגיות: נגד הומואים/לסביות: לא אכפת לי תכנית ההתנתקות: סקס בגיל צעיר: נגד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כמובן שכבת עם בן מינך? לא שכבת עם בן המין ההפוך? כה הגשת מבחן ריק? כה נתפסת בגין עבירה פלילית? לא בגדת באמון של מישהו? כה בגדת באמון שלך? כה רצית להתאבד? כה ניסית להתאבד? לא ברחת מהבית? לא בגדו בך? לא גנבת משהו? כה היתה לך התמוטטות עצבים? כה כמה שנים אתה חי: 21 בתים עברת: 0 חברים בשנה האחרונה: אחד ויחיד
פעמים השתכרת עד אובדן חודשים בשנה האחרונה: עד אובדן חושים? רק פעם אחת.
פעמים נשבר לך הלב: 0 פעמים שברת לאחרים את הלב: 0 פעמים התאהבת באמת: 1 עדיפויות ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות: כלום ערסים או חנונים: חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קיץ דברים אהובים צבע - שחור שתיה - קולה מקצוע - הייטק אתר באינטרנט: פורטל תחביב: אינטרנט סרט: קיוב סדרה: האלופה שיר: שחקן: שחקנית: זמר: זמרת: להקה:

למעלה