פתאום נהייתי סלבריטי
פה אני יודעת מזמן לא העלתי בעיות כי פשוט הייתה לתקו
פה טובה יחסית. כפי שאתם יודעים, אני באה לבקר בקיץ וכפי שהתייעצתי איתכם לא מזמן בקשר לקייצת.. אז החלטתי שאני הולכת לא משנה מה יקרה.. בכל אופן, לפני שבוע הצלחתי "להשיג" את אחת מהחברות הכי טובות שלי בארץ. סיפרתי לה על זה שקנינו כרטיס והכל סופי... היא שמחה מאוד ואמרה שהיא ושתי החברות הכי טובות שלי בארץ כבר דיברו על איך הם יבלו איתי ושהן לא יעזבו אותי לשניה... היא גם אמרה שבכמה הימים הראשונים אני אהיה איתן.. קיצקיץ לא ממש אכפת לי כי אני באמת אוהבת אותן בתור חברות, ואפילו בתור ידידות נפש, ובכלל, האישיות שלהן מדהימה ותואמת לשלי.. וזו אחת הסיבות שיש לנו קשר כל כך טוב... במשך כל השנים שאנחנו חברות (כל אחת הכרתי בשנה אחרת), לא רבנו אפילו פעם אחת.. מסיבת הפיז'מות הכי טובה שהייתה לי זו הייתה איתן.. הבטחנו אחת לשניה כשאני אבוא נקיים עוד מסיבת פיז'מות ביחד.. ובקיצור הכל נשמע מצויין לא? אתם בטח תוהים על מה אני מתלוננת.. אז עכשיו אני מגיעה לבעיה... אז כפי שאמרתי החברה שדיברתי איתה רשמה בכינוי שלה את תאריך ההגעה ושעת הנחיתה.. ביו שלמחרת, התחברתי למסן ופתאום אנשים שממזמן לא דיברתי איתן, פתאום התחילו לשים לב אליי... הם אמרו שהם שמעו שאני באה לארץ... ושהם רוצים לפגוש אותי.. אבל, למה פתאום!? למה פתאום הם פונים אליי אחרי שיותר מחצי שנה אין לי קשר איתן? אולי
פה ושם מילה אחת או שתים ככל היותר.. אני לא מדברת עם אנשים שפגשתי דרך חברות... אלא על אנשים שאני מכירה יותר משנתיים, שאחרי שטסתי ניתקו קשר ופתאום שמעו שאני באה לבקר רוצים תשומי.. גם קיבלתי הודעות ביום למחרת.. איזו אחת כזה פנתה אליי ואמרה שהיא שמחה וכל זה... אבל, אני לא ממש מתכתבת איתה... כיאלו אני שמחה שיש לי הרבה חברות.. אבל, למה כשאני מודיעה שאני מגיעה הם פתאום שמו לב אליי? מה אתם חושבים, אני צריכה להפגש איתן או לא? אני צריכה להגיד להן שכמו שעד עכשיו לא דיברנו גם כשאני אגיע לא אדבר? תודה לכל מי שקרא עד כאן, קרנושיתתת