23 שעות עמוסות

Chewbacca

New member
23 שעות עמוסות

יום שלישי התחיל אצלי מוקדם מהרגיל יקיצה טבעית ב04:30 בבוקר (ככה זה כשהולכים לישון ב22:00 בערב), יש עוד שעתיים וחצי עד שצריך להתייצב לעבודה נכנסתי לאוטו וגלגלתי את עצמי לדיקסי לארוחת טרום בוקר, חביתה משלוש ביצים עם בייקון הייתה בדיוק מה שחסר לי, תפוחי האדמה המטוגנים עם הרוטב החריף היו קצת יותר מדי. מילוי ללא הגבלה של קפה גרוע וכמעט הרגשתי שאני בדיינר אמריקאי. הכול כולל הכול ב35ש"ח (לא כולל שירות). בדרך לעבודה עוד הספקתי לעצור במאפיה ולהביא לחבר'ה לחמניות טריות ושוקו. דילוג קצת (אתם לא באמת צריכים לדעת איך היה יום העבודה שלי), בכל מקרה ארוחת הצהריים הייתה באוקלהומה, סניף קניון רננים, יש להם ארוחה עסקית חביבה למדי עם מרק בטטות עם שמנת שאני מאוד אוהב ומנה של כבדי עוף מוקפצים ורכים עם בצל שמקבל טעם מתוק ומוגש על חתיכות בגטים. שוב קפיצה קטנה, בערך 21:15 בערב, אני באמפי בקיסריה שורה שלישית כשיובל, שלומי, אבנר, מייקל ואיגי עולים לבמה ונותנים את ההופעה הטובה ביותר שראיתי בארץ מאז אלאניס מוריסט (אלאניס אם את במקרה קוראת הצעת הנישואין עדיין תקפה). בקיצור, שעתיים וקצת של הופעה משובחת ביותר. שעה וקצת של נסיעה לת"א להחזיר ידידה שלי הביתה ואז (בערך ב1:00) היא מודיעה לי שהיא רעבה. פשפוש מהיר בזכרון והבראסרי עלה כמקום לבדוק. הזמנו כל אחד מנה של קרפצ'יו שהיה פשוט מצויין והלכנו כל אחד על סנדביץ' הסלמון והשמנת היה חביב למדי הסלמון היה יותר בשרי מברוב המקומות את הסנדביץ שלקחה ידיתי לא טעמתי. חזרתי הביתה בערך ב03:00 עייף אך מאוד מרוצה

neta2

New member
וואו נשמע שהיה לך יום מדהים ועמוס

אוכל טעים ומוסיקה שווה. יללה, לילה טוב

פומפיה

New member
../images/Emo168.gif אני בדרך לשם ../images/Emo9.gif

ברקע שמתי את דיסק האוסף של משינה.... בכל זאת, כדאי לי להיזכר לפני ההופעה ביום שבת. נכנסתי לפורום כדי לשמוע את ההצעות המענגות שלכם למקום נחמד בדרך מתל-אביב להופעה בקיסריה. הקדמת אותי ואני חייבת להודות שהצלחת להגביר את ההתלהבות המוגברת שלי. לפני שלוש שנים (19.07.2000, ועמכם הסליחה - אני פשוט זוכרת תאריכים
) גם אני הייתי בקיסריה בהופעה של אלאניס מוריסט... (וכמה שנים לפני כן בהופעה מעולה של ביורק). גם אני, מאז, בציפייה להופעה גדולה טובה בארץ, כזו שסוחפת... נשמע שמחכה לי חוויה נהדרת... ולעניין שלשמו התכנסנו כאן - יש לכם הצעות למקום לשתות ו/או נשנש בו לפני ההופעה? (כלומר, אי שם בדרך בין תל-אביב לקיסריה או מקום קרוב לקיסריה, אבל בלי להיכנס לפקקים של לפני ההופעה) (Chewbacca, נשלח לך מסר עם שני סודות אפלים).

Lear22

New member
אחלה יום

אני מת כבר לנסות את הבוקר של הדיקסי, אבל אני לא אוותר על הפנקייקים. אני חולה על זה. אגב גם לבראסרי יש מנה טובה של פנקייק. שני פנקייקים עבים במיוחד שבאים עם פירות טריים מעליהם וקצפת. מעולה... וההופעה הזו היתה ככ טובה, שחבל על הזמן. אני חולה על אלניס. אחת ההופעות הטובות שראיתי. רק חבל שבסוף ההופעה כשחזרתי לאוטו ויצאתי מהחניה גיליתי שהאוטו לאט לאט שוקע לתוך החול...ללא יכולת לזוז ללא גרר כמובן. סיום גרוע לערב מדהים

Chewbacca

New member
ואם כבר הזכרת פנקייקים

תמיד אפשר לעצור לנשנש פנקייק בבית הפנקייק האלמותי בדרך לקיסריה

Lear22

New member
איפה אתה חי...

הרסו את בית הפנקייק... בונים שם איזשהוא קניון או משהו גדול שהבנתי שהם יפתחו סניף בתוכו בכל אופן בנתיים לא פנקייק ולא נעליים

Chewbacca

New member
מההההההההההה????????? ../images/Emo12.gif

הרסו את בית הפנקייק?????
עברתי שם גם בדרך הלוך וגם בדרך חזור ופשוט הנחתי שהוא שם, חוץ מזה, כבר יש שם קניון.

עמית@

New member
איזה יום שמח לי היום (איזה יום!)

אכן יום עמוס בעליל. הבראסרי וארוחת הבוקר של דיקסי צפונים היטב ברשימתי.. בקרוב ייבדקו.

liti

New member
מאוד רוצה ללכת למשינה,

אבל הבעל לא מוכן כל עוד אין מזגן...

Chewbacca

New member
לא רוצה לא צריך - תשאירי אותו ב|בית

הרגע ראיתי בעיתון שיש להם עוד שלוש הופעות בקיסריה, אפשר לעשות מפגש פורום...

למעלה