23 פרקים בעונה השנייה?

• פותח הנושא Nadau
  • פורסם בתאריך

Nadau

New member
23 פרקים בעונה השנייה?

http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes l l l http://www.imdb.com/title/tt0990884/ כתוב שם שיש בעונה השנייה 23 פרקים ולפרק ה23 יקראו Sikimicky והוא יצא ב9 לאפריל. האתר הזה הוא אחד מ-10 האתרים המצליחים בעולם אז לא נורא לי שזה חרטות... מישהו פה יכול להסביר? =\

מאשו

New member
מוזר ביותר.

אולי פרק סיכום לעונה? פרק פרומו לעונה הבאה? [פרק של שניהם ביחד? D:] לא הגיוני שיש עוד פרק אחרי 22.

mrOrange22

New member
מצד שני.....

למה שיקראו לפרק סיכום העונה/מאחורי הקלעים או כל דבר אחר מהסוג הזה פרק 23, הרי אפשר להבין מזה שכביכול העונה לא הסתיימה ואולי זה בגלל שהתשובה לכך היא התשובה הפשוטה ביותר - פרק הסיום ישודר רק בשבוע הבא

Kfozli

New member
נו באמת

ואם היה כתוב שקוראים לפרק Doodydo גם היית מאמין?

Laxir

New member
בפורום וורז-BB מישהוא כתב:

"apparently everybody says it is. hahas. but check this out. go to this website www.imdb.com and search prison break. you'll see an episode 23 'sikimicky' and it's scheduled to air on april 9th. which is next week. i don't know how true is this. but i hope they really will be airing that episode. cos i heard episode 22 just leaves us guessing and guessing." כנראה שאין פרק 23, אבל משום מה גם בוורז-BB יש כאלה שחושבים שישודר פרק מס' 23.

MineraL

New member
לא חושב

אפשר להכנס תכנים בIMDB חופשי, כמו בוויקיפדיה אם אני לא טועה. וגם אם אני טועה, אם המידע הזה לא כתוב במקום אחר אז הוא שגוי.

Deunknown

New member
פרק 22 לא מסיים שום עונה

יש פרק 23 וזהו מה אתם מזיינים תשכל ?!!..

gimi6

New member
לפי הסיום של פרק 22

זה נראה שזה כן פרק סיום העונה.. השניות האחרונות זה די אופייני לסיום עונה שרוצים להשאיר את הצופים במתח

אבל כל מידע שאתה מכניס לא נכנס

לשם בצורה אוטומטית והוא עובר איזהשהוא פילטר, אבל היי לך תדע אולי זו עוד קונספירציה של החברה

אני מבין שאנשים לא כ"כ חכמים פה

הכתבה פורסמה בimdb באחד באפריל ובמקום לעבוד על עצמך תכנסו לאתר של פוקס טיוי ותראו שם שיש 22 פרקים - ומין הסתם שהרשת שמשדרת את הסדרה יודעת הכי טוב

למעלה