23 נובמבר

• פותח הנושא osn
  • פורסם בתאריך

osn

New member
23 נובמבר

ערן צור והפייטן אלעד גבאי - מופע מטעם ארגון "בית הלל" מועדון הביט. דברים טובים באים בשלשות...

gellerj

New member
מעניין, מעניין מאוד

אני מאמין שהמופע הזה יהיה דומה למה שנערך בטכניון בחודש מרץ, אבל זה לא אומר שאני לא אשתדל להגיע

osn

New member
וגם

אלפנט ב26.11 בקצב הזה,נראה שההופעה במרתף באמת תידחה...

ואווווווו

ואוו, ואווו, ואווו איזה כייף!!!! חייכת לי את סוף השבוע אני כל כך אוהבת הופעות באלפנט נפלא! (ועם איתי הסליחה, אבל הרבה יותר נוח לשבת על כסא מאשר על הרגליים של זה שלפני בעצם... אולי לא תמיד
מ.מ.מממ... )

מה קורה? רק דברים טובים :))

יש פה אנשים נפלאים, וכולה שעה נסיעה! או בקיצור: בואי את לפה! :)))) אסנת, זו הופעה עם רם ושי או יובל מסנר? (באתר לא מפורט ואת ליאור לא ראיתי יובלות...)

bleeding guitar

New member
בשביל להגיע לחיפה ../images/Emo168.gif

אני צריכה חבריא שיבואו איתי וזה לא יקרה... אז אני עדיין אחכה להופעה בת"א

osn

New member
אז

ב-28.11 יש הופעה בלבונטין בשבילך:) וההופעה באלפנט, למרות שאינה מוזכרת בלוח ההופעות של המון, מוגדרת כ"חותך בחתך הזהב", אז אני מניחה שמדובר ברם ושי.

gellerj

New member
וואו, וואו

אני צריך להתחיל לעשות לו"ז כבר, אני אתחיל לשכוח. 23.11 - ביט, מופע פיוט עם אלעד גבאי 26.11 - אלפנט, מופע חשמלי 28.11 - לבונטין, מופע חשמלי (?) מתישהו בדצמבר-ינואר - מרתף 10, מופע עם יובל מסנר מצוין!

osn

New member
בביט?

את צוחקת? יוצא לי להגיע די הרבה, בכ"ז מדובר במקום שמארח הופעות בתכיפות כמעט הכי גדולה בחיפה... אפילו ערן הופיע שם , לא פעם ולא פעמיים.

למעלה