........

RaistGirl

New member
........

רק להודיע לכם: ב-12.6 היה לי שנה בפורום... טופיק: מה היה קורה אם חברי רומח הדרקון היו בישראל???? לאורנה הייתה גרה בצפון תל אביב ועושה פוזות לתניס שנאסף על ידי אבא של לאורנה פורתיוס וגילתאנס מהמקום הכי מלוכלך בתל אביב: התחנה המרכזית. חלמיש היה דתי ו... אין לי יותר רעיונות...

Takisis

New member
לי יש...

גדיל היה גר בבית כלא על בטוח... (לא שהוא היה נישאר שם "להרבה זמן" כמובן, אבל הוא הי ניכנס לשם כל שני וחמישי אני חושבת)ו......... גם לי אין יותר רעיונות ^_^'

Miss Pigmelion

New member
לי יש עוד כמה../images/Emo163.gif

קרמון היה פועל בניין, טיקה הייתה עוזרת בית (איזה קשה לחשוב על זה, מה היא עשתה כל הזמן במרגוע?) אממ...אני חייבת ללכת לבצפר, אז אני אמשיך אחה"צ...

הנה עוד כמה רעיונות

גדילן- מגיש "פספוסים" מי נהר- סלקטור סהר פז- ילדת פרחים שמתנדבת בגרינפיס קטב מרירי- בממשלה כנראה (ובהתחשב במצב היום זה שיפור!) קרמון- משליך בארים רייסטלין- ראש תאגיד בעל מונופול על עסקי הארנבים הבנ"ל קיטיארה- שרלילה קריסניה- הרבנית קוק סער- קיבוצניק

RaistGirl

New member
העירוניים האלה...

אני לא קיבוצניקית אלא מושבניקית ומותר לי להגיד את זה!!!

בלין

New member
תראי, אני קיבוצניק

אנחנו עובדים בשדות ומטעים, נוסעים בטרקטורים, והזקנים (50 ומעלה ככה) גם אומרים "חברָיה", אבל לא עם כובעי טמבל!

RaistGirl

New member
בוז לקיבוצניקים!!!

מושבניקים שולטים!!! ובכלל שמוצניקי"ם הם חסרי חיים!!!!!! הנוער העובד והלומד שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dark14Lunatik

New member
חחחח מה זה אמור להיות?!?! D:

יש בין המושבניקים לקיבוצניקים מלחמות? P:

למעלה