..............

EROTOMANIA

New member
...............

יום שישי לא עשיתי כלום.. אבל השקסי שלי ביקש שאני אתקשר אליו למחרת (יום שבת).. אז היום (שבת..) אחרי שהסתבכתי לגמרי עם המספרים השגתי אותו.. חמוד.. דיברתי איתו בערך חצי שעה... סקסי שקסי... רציתי ללכת לחברה שלי אבל וויתרתי... לא יודעת למה.. אין לי מושג מה לעשות מחר.. אבל יש לי הרבה שיעורי בית... ואני עצלנית...

נעמצי

New member
סוף השבוע שלי.........

אתמול הייתי בהופעה של הרולינג סטון. פחחחחחחחחחח, האולם היה מלא באנשים מכל הגילאים. זקנים , ילדים ואנשים הגיעו מכל העולם למופע הזה כי 'זה מופע היסטורי'! ( ככה אבא שלי הגדיר את זה ) ואפילו התאומים היו שם......... רציתי שגם כריס יבוא אבל הוא לא יכל לבוא כי קודם כל הוא עדיין בעונש- שהוא צריך להישאר בחדר שלו על המכות בבית ספר, הורים שלו זקנים ומגעילים, כאילו קלטנו? למה שבוע עונש????, ודובר שני אבא בקושי השיג לנו את הכרטיסים והבנתי שהכרטיסים עלו הון! דבר שני היה מה זה באסה ללכת לבית ספר בחג, כאילו שבועות זה חג שאנחנו תמיד היינו נוסעים לטיולים בצפון. זה כלל, ואוכלים בלינצ'ס. האמת היא שקרי, (האומנת החדשה של אחים שלי הקטנים ) ניסתה להכין אוכל חלבי, אבל זה לא היה משהו ואז הלכנו למסעדה ואכלתי בלינצ'ס אחד ואז מרוב שהוא ההי מגעיל הקאתי את הנשמה שלי החוצה, ואז יה עצבים כי אבא שלי היה בטוח שהקאתי בכוונה, אבל זה לא נכון, ממש היה לי רע מהאוכל של מסעדה. ואני עוד מעט אמשיך.........

נעמצי

New member
ואז ....

ואז חזרנו הביתה והיתי עצבנית ובבוקר בקרתי את כריס המסכן ( שתקוע בבית ) ואמרתי לו שוב, שהוא היה מאה אחוז ויעזוב את ההורים שלו וכל זה וראינו סרט במחשב הנייד שלו ובכיתי לו על החג המגעיל הזה ואיך היה בארץ כיף וכל זה ואחרי שהוא עודד אותי הלכתי עם אבא ואחים שלי הקטנים להופעה כי היה צריך שעות לחכות בתור עד שקבלנו את הכרטיסים שהזמנו. וזהו.

Odish16

New member
טוף..אז כבר כתבתי..אבל רגע

מה שכבר עשיתי זה: יום שישי הייתי בעיר מהבוקר עד 8 וחצי ככה בערב..היתי במחשב 10 דקות והלכתי לישון..דה:) יום אחרי זה היתי בעיר וקניתי חולצת רשת שקסית שחורה..רק שעלי היא לא שקסית..חחח:) וחזנו הביתה בערך ב4 ככה בצהריים..ואז היתי מחשב כרגיל..והלכתי לישון באיזה 6 או 7..לא זוכרת. הקיצר אתמול הינו אצל דודה של אבא שלא ראינו 11 שנה והיה נחמד..הרבההההההההההה אוכל! שולט! טעים..חחח חזרנו בסביבות 6 או 7 הביתה..התקלחתי הלכתי לישון והופ..היום אין לי כל כך מה לעשות..אבל מקווה שיעבור מהר! אני רוצה כבר לראות מישהו..חי חי חי..אבל בטח יהיה סתם חרא:( לא נורא... לסיכום היה סופשבוע נחמד..!

למעלה