..............

EROTOMANIA

New member
..............

שירשור סופשבוע. מה אתם עושים? רוצים לעשות? משהו? ובבקשה... בלי דברים מדכאים..

בא לי למות

|אייקון של אמילי מנסה להיות דרמטית| לא יודעת מה עושים יש עוד זמן לתכנן משהו...

../images/Emo6.gifפחחחחח אמילי.....

קרעת אותי מצחוק!!! חחחחח... אמממ... אז... לא יודעת. בא לי לצאת למועדון! דאמיט בא לי לרקוד!!! כנראה שאני הולכת לקניות מחר (בלעכס שופינג נשמע יותר טוב...) אבל אז לא יהיה לי מה לעשות עם הבגדים, כי דניאלה הכונאפה לא יוצאת למועדונים וסטייסי בעונש ופאדיה בלאסטר ונאז סתם משחקת בפלייסטיישן כל היום וסיד במיאמי וסופיה סתם מתפללת (
בצחוק...) ובעעעעעע הבלונדי בטח יוצא עם ויקי ולורן או עם חברים שלו או משהו!!! אוי וזוכרים שסיפרתי לכם על הבחור השווה מהפאב? דאמ!!! דניאלה השיגה את המספר טלפון שלו! בואנה היא פשוט עולה לי על העצבים אני אבעט בה!!! טוב ביי אני הולכת לראות את הסרט ספיידרמן (WTF??? אני אשכרה משועממת!)

גם לי בא לרקוד

בעעעע אפילו שמתי לי מוסיקה בחדר ורקדתי קודם אבל את זה אני עושה תמיד

kit k@t

New member
well

today im doing nothing. i might go take a nap soon... tomorrow i have an MRI and then i need to do some things for school. sunday ill finish up that project for school and pretend im studying for finals... kat

kit k@t

New member
cause its really fun..

and im bored tomorrow... למען האמת יש לי קריש דם במח... בואו לא נדון על זה בבקשה. kat

Hwoarang

New member
אני מנחש

זה דומה לסי.טי. אבל הוא בודק את מערכת הדם והעצבים מה שהסי.טי לא יכול לעשות... בגלל זה אם יש לה קריש דם במוח(חס וחלילה לא עלינו - אהה והחלמה מהירה:), אפשר לבדוק עם אמ.אר.איי

justnoa

New member
אמממ

יש אורחים ביום ראשון (מליינים חחח) אז מסדרים זה כייף חחח טוב, יהיה צריך לעשות גם קצת שיעורים

CosmikDebris

New member
היום היה לי כיף

מחר נצא עם חברים סוף שבוע של 5 ימים איזה אושר

sivani

New member
היה לי שישי בערב מ-ד-ה-י-ם,

מחר שבת בערב מדהייייים בהחלט (
בשבת בערב)

Odish16

New member
חחחחח חמודה

אתמול הייתי בעיר..היה נחמד..אל תשאלו למה
היום רציתי ללכת לקנות בגדים אבל אחים שלי נדחפים אז אני מעדיפה להשאר בבית. מחר אבא לוקח אותנו לדודה שלא ראינו אותה 11 שנה..אם לא יותר. ויום שני...שיש לנו חופש בלאט..אין לי מושג.. אני רק רוצה שהשבוע הזה יגמר מהר..פלייייזזזזזזזז

MissUnKnown

New member
_____

הסוף שבוע שלי??? אממ אתמול הפסדתי את שיער במחול שלי בשביל "אחרות חג" היה סביר מינוס אבל בסדר קיבלתי מסג' בגב כי הוא נתפס רצח. היום קמתי והלכתי לעיר כרגיל לפגוש את הקשוחים ....אני שהסתובבתי איתם 5 שעות חזרתי הביתה לעוד "אחרות חג" ועם חברים אחרים אני עדיין עם גב תפוס יש לי דיסק חדש של כלתי הגוועת ומחר אני הולכת להבונים נירא לי... ומצאתי נושא לספיצ' שלי

למעלה