???

amitp

New member
רוני-

א. ולמה אתה חושב שברגע שאתה מפסיק לעבוד/להתנדב במד"א כל חוזה שחתמת איתם מבוטל? זה לא נכון. ב. ההבדל בינינו הוא שאני יודע שהחוזה אינו חוקי עקב העובדה שאני מכיר את פסקי הדין הרלוונטיים, ולכן אני יכול לקבוע שהוא אינו חוקי. אתה מניח שהוא חוקי, משום שזה נראה לך הגיוני או מכל סיבה אחרת שאני לא מודע אליה, ולכן רצוי שתציין שאתה מניח שהוא חוקי... ג. תפסיק לטעון שאני מתחמק, ובמיוחד תפסיק לקחת כל דבר בצורה אישית. אנחנו לא מקיימים פה תחרות לגבי מי צודק יותר, ואני לא אוהב את הגישה הזאת.

MoonShield

New member
טוב

א. הטופס שבו זה כתוב זה טופס שאומר שמציין מה אסור לך לעשות כל עוד אתה מתנדב במדא, ברגע שאתה עוזב את מדא הצד שלהם לא מתקיים ולכן אתה לא חייב לקיים את שלך. אני אנסה למצוא מקור שיוכיח את זה. ב. אשמח אם תראה לי את אותם פסקי דין. ואגב - ציינתי שזאת דעתי, וזה אפילו מודגש. ג. אמרתי פעם אחת בלבד שאתה מתחמק וכבר ענית על ההודעה. לא יודע מה גורם לך לחשוב שאני חוזר על זה... על איזה גישה אתה מדבר? באמת שהייתי רגוע לגמרי בזמן שעניתי לך ואני לא עושה איתך שום תחרות... לא יודע מאיפה בא לך הרעיון הזה... ולסיכום - אנחנו מתווכחים על סתם, אין מה להמשיך בויכוח הזה כל עוד אין לאחד מאיתנו הוכחה לטענתו.

amitp

New member
טוב, אז הבטחתי פסקי דין?

הנה המאמר הראשון, אני אצרף עוד בהמשך http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?filename=/Avoda/Public/art_balw.htm

MoonShield

New member
אכן כן. וקיימת

קבל התנצלות (חבל רק שצריך לשלם בשביל להוריד את הפסק דין המקורי)

למעלה