2215 רשמים ראשוניים שלי ...

ron20

New member
2215 רשמים ראשוניים שלי ...

הגיע המכשיר ... סוף סוף יש יורש ל 3850 הישן שלי וכל מה שאני כותב פה הוא בהשוואה אליו: קודם כל מכשיר קטנטן, קל, נכנס לכיס כיף אמיתי. - מסך, טיפה יותר קטן אבל יותר איכותי - סאונד באוזניות - טוב, אבל נראה לי שפחות טוב ממה שמפיק ה 3850 ומעניין למה ... -WM2003 , ממעבר ראשוני, לא ראיתי הרבה הבדלים מה CE2002 ואם כן אז ממש בשוליים. אני מקווה שיש שינויים יותר משמעותיים אבל לפי מה שראיתי בכמה שעות עבודה - לא הייתי ממליץ לרוץ לקנות ולשדרג. - IR - עולם אחר סוף סוף אפשר להשתמש במכשיר כשלט (עם NEVO המצופרת) יש טווח מרשים - BT - לא בדקתי כי הטלפון שלי סגור, ואין לי עם מה לבדוק אבל פה אין הרבה מה לדווח (0/1) - נרתיק - נראה ש HP שעשו טובה ששמו ... - סטיילוס - מעט קטן לטעמי, אבל , רוצים מכשיר קטן - אז זה מה יש ... - סוללה - נשלפת, וזה ממש יתרון גדול. בקיצור אני ממש ממש מרוצה מהמעבר כי סוף סוף המכשיר נכנס לכיס ובמשקל נוצה,ועוד עם CF ו SD ... אני מקווה שתחושת שביעות הרצון תמשיך ותתגבר ושאני לא אמצא הרבה חסרונות ... אגב מישהו יודע מה קורה עם איירון ? מתי הם משחררים עברית ל 2003 ???

roberto3950

New member
רון...תקרא מה שכתבתי עליו באתר של

הליו. תזהר עם תוכנות , יש בעיית תאימות ל-WM2003 , אבל מכשיר מעולה , אני גם סופר מרוצה.

ron20

New member
תודה,

- אתה יכול לתת לינק לאתר, אני אשמח לקרוא... - מה ההשלכות של בעיות תאימות ? האם התוכנה לא "עובדת" ? ופשוט צריך להסירה או שתוכנה לא תואמת פוגעת בתפקוד המכשיר ? אתה יכול לפרט ??

roberto3950

New member
קבל לינק וגם העתק של מה שכתבתי

http://www.pocketpcfreak.com/forum.htm יש לי את ה-Ipaq2215 מזה מספר שבועות אולם בשימוש רק שבוע. קודם כל המכשיר נהדר : קטן ,קל משקל ,BT , וכניסת CF ו-SD. חסר לי הכפתור של הפעלת ההקלטה אולם יש גריפ גומי בצדדים מאוד נוח להחזקה. ה-BT עובד מעולה כולל מאפליקציה הפנימית של ספר הטלפונים ,מחייג בטלפון שלי כאשר אני לוחץ לחיצה ארוכה על המספר. CF- אני מתין לקבל CF GSM להפכו לטלפון. SD - כמובן תומכך SIOD. תוכנות: נוח להפעלה יש שיפורים לא מעט אולם לא מהותיים בעבורי. יש תוכנה לצפייה בתמונות משופרת. יש את תוכנת השלט NEVO. שיפורים בהגדרת קישוריות למרות שהייה לי נוח בקודם הגדרות משופרות לחיבר VPN. ועוד... תוכנות צד שלישי: כאן התחילו הצרות , ואני רוצה להודות לידידי ב-Sprite Software על תוכנת הגיבוי והשיחזור הנהדרת שלהם. כי מצאתי את עצמי מגבה לפני התקנת כל תוכנה חדשה ,ואז המכישר ניתקע לחלוטין והפיתרון הנו Hard reset ,ושיחזור. אבל עד שהיגעתי לזה לקח לי לא מעט שעות של תקיעות ( ועצבים). אז מה עושב בעיות ומה לא : ( ממה שבדקתי) Destinator- עובד וניתן לחבר למכשיר את ערכת הרכב כמו בדיגמי 3600-3970 יש אנטנה CF .שהיא גם אופציה נוחה -ewallet -עובד מעולה. -backup Plus Sprite software - עובד כמו גדול. (מציל אייפקים) -עברית+מילון של PDAC -עובד בסדר גמור. -BUGME - עובד. -Agenda Fusion גרסה 5 וגם 4.5 עובדות. -WorlMate -עובדת. Mphone2.6.1 -עובדת. -BatteryPack2003 - אכלתי קש עד שהורדתי היום גרסה חדשה של 5.0.6 כי שהורדתי אותה לפני שבוע תקעה אותי. - ritemail -לא עובדת -תוקעת. -TripTracker -לא עובדת-ניתקעת.

castroman

New member
תתחדש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ותודה ../images/Emo70.gif

למעלה