2210\2215

raananta

New member
2210\2215

שלום, אני שוקל לקנות מחשבונצ'יק למטרות יומן ניהול עבודה וMP3 חשבתי על רכישת IPAQ 2210 ויש לי כמה שאלות (וזאת לאחר חיפוש בניבכי הפורום) בתקווה שתוכלו לענות. 1. האם קיים "שרוול" GPRS למכשיר זה ואם כן אז האם ניתן לנצלו יחד עם הPPC ואוזנייה BT כסלולר באופן יעיל ונח? 2. זמן הסוללה נראה לי קצר מעט 4-4.5 שעות? מה דעתכם?!? מכירים סוללה נוספת במחיר טוב? חוץ מזה הערות נוספות לגבי יתרונות וחסרונות נוספים שלא הוזכרו בעבר יתקבלו בברכה. תודה מראש.

2cookie

New member
יהיה עדיף לך להשתמש באייפאק+טלפון

עם יכולות BT+אוזניה- ייצא יותר זול. אין שרוול- יש כרטיס CF שהוא יקר מאד. זמן הסוללה- היה כאן דיון על זה... אבל אפשר לקנות סוללה נוספת שמגדילה אמנם את המכשיר אבל נותנת לו לעבוד פי 5 יותר זמן, ומחירה 130$.

ron20

New member
ה 2210 הוא לא "מחשבונצ'יק" ../images/Emo2.gif

תתנצל מהר ...
לענייננו ... 1. ה 22XX כלל לא תומכים בשרוולים. 2. זמן הסוללה סביר ומאד תלוי באופי השימוש (זכור שמדובר בשעות עבודה נטו, ניתן לעבוד עם מטען רכב, סוללות נוספות וכו) 3. חסרונות - אין Wi-Fi מובנה - ניתן לשלב באמצעות CF.

mikeoreli

New member
בהמשך להערה של ירון

כל מכשירי הפורט פיסי וה2210 בפרט הם מחשבים לכל דבר. למעשה מערכת ההפעלה מאוד דומה לחלונות במחשב. יש גם אפילו "סייר קבצים" כמו בחלונות. ההבדל בין מכשיר פוקט פיסי למחשב רגיל הוא : יותר קטן פיזית. יותר נייד. הקלט שלו הוא דרך מסך מגע במקום מקלדת ועכבר. בעל כוח עיבוד יותר חלש, אבל גם כך לא מנוצל במלואו. מערכת ההפעלה תומכת בקבצים שונים (כמו שתוכנה שעובדת בדוס או חלונות 9X לא עובדות על חלונות XP). לכן, אם אתה קורא ל2210 "מחשבונצ'יק" באותה אנלוגיה הPC הוא מחשבון. נראה לי שלך, בתור אחד שעדיין חדש בתחום ה2210 מתאים ובשבילך לא יהיו חסרונות ממנו. לגבי התחברות לאינטרנט, שמע לקוקי, הוא יודע מה הוא מדבר (בד"כ
) לגבי הפיכת הפוקט פיסי לטלפון סלולארי, כמו שאביאל אמר, יקר ולא כלכלי, ולכן לא כדאי.

raananta

New member
רון, קבל את התנצלותי הכנה ../images/Emo9.gif

אני מקווה שזה היה מספיק מהר, התכוונתי למחשב כף-יד כאשר כתבתי מחשבונצ'יק ...סתם נתתי לו שם חיבה
בכל אופן תודה על התגובות. נראה לי שכרגע 2210 הוא הכוון אלא אם משהו אחר יסיח את דעתי. שוב תודה.

mikeoreli

New member
יותר פשוט

תפנה לדף ה"שאלות ותשובות" ושם תמצא מלא אתרים. אם בכל זאת תתקשה, תחזור, ואני אפרסם שוב כתובות. דבר אחרון, לכל השאלות האלה שמצאת, יש תשובות בתגובות, אך משום מה החיפוש לא מראה אותם.

למעלה