2210 גומיות צד

saper747

New member
2210 גומיות צד

האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות ידיות צד לאייפק 2210 עדיפות לארץ תודה אנדרי

raananta

New member
צור קשר עם מעבדות HP

לפני כחודש ניגשתי אליהם והחלפתי את הגומיות, נאמר לי שהם החליפו את סוג החומר ממנו הידיות עשויות לחומר יותר עמיד ושהבעיה לא אמורה לקרות שוב. על כל פנים, שאלתי אותם היכן ניתן להשיג ידיות כאלו שלא במסגרת האחריות? האם אצלהם? עלויות? התשובה די שמחה אותי שכן נאמר לי שבכל מקרה, גם אם המכשיר יוצא מתקופת אחריות, הם יחליפו לי את הידיות ללא חיוב. הופתעתי...אבל במחשבה שניה זה נראה לי הגיוני. על כן צור קשר וראה אם אכן מה שנאמר לי נכון. וגם אם יתברר שלא אז הם יוכלו לספק לך את הפתרון הדרוש. טלפון: 09-8304848

saper747

New member
מעבדת השירות ב HP

טוב אז באמת התקשרתי לטלפון שרשמת ושם ביקשו מספר סיריאלי של המכשיר והיא אמרה שתוך שבוע אני אקבל טלפון מהמעבדה ברעננה לומר לי שהחלק הגיע שאלתי כמה זה יעלה לי והיא אמרה שמיכוון שהגומיות שלהם ידועות כ לא מחזיקות זמן הם לוקחים על עצמם את האחריות ומחליפים ללא עלות. יש לציין שהופתעתי כי לא היה לי בעבר מזל אם שירותי לקוחות בארץ. אנדרה'

raananta

New member
../images/Emo13.gif אני ממש שמח לשמוע ש-HP

לוקחים את האחריות על עצמם בנוגע לגומיות הללו. תתחדש ותודה רבה על המידע. דרך אגב מתי נקנה המכשיר? (אולי הוא עדיין בתקופת אחריות?! חג שמח.

gabimaor

New member
אין מה להיות מופתעים

נתחיל מזה שמדובר בבאג בייצור.זה שהם לא עלו עליו לפני זו בעיה שלהם.אותו כנ"ל על איזה צ'ופצ'יק שמתקלקל באוטו מסוג XXX ואז קוראים לכל בעלי הרכב לתיקון חינם.מעבר לזה,בהתחלה הם עשו הרבה בעיות לגבי זה ורק בגלל התעקשות של מספר אנשים הם התחילו לחלק את הגומיות. אל תשכחו שמדובר במכשיר מאוד פופולרי ולכן הם נתקלו בהרבה פניות לגבי זה.לדעתי זה הדבר המינימלי שצריך לעשות.

למעלה