21K פארק קנדה

• פותח הנושא kr21
  • פורסם בתאריך

kr21

New member
21K פארק קנדה

אני רוכב בפארק קנדה כבר לא מעט זמן ובכל זאת מעולם, עד שבת, לא רכבתי במסלול המכונה 21K.
בשבת הייתי לבד וחשבתי שזו הזדמנות טובה. המסלול מתואר באתרים השונים כמסלול תפירות של עליות וירידות ואכן כך הוא. עליות ארוכות לצד ירידות ארוכות. אימון אינטרוואלים מצויין.
כתוב גם שלפי כל מדידה שנעשתה המסלול הוא לא יותר מ 18 ק"מ. ברכיבה שלי הגעתי בקושי ל 14.5 ק"מ עם כל הניסיונות להאריך.
ברכיבה נגד כיוון השעון זוכים בירידה ארוכה ומהנה (בערך במחצית המסלול) וכמו כן לקראת סיום מגיעים לאיזור מגדל התצפית כך שאפשר לשלב כמה סינגלים מהנים אחרי רכיבת XC.

על פי מה שקראתי, המסלול מסומן היטב ואין כל בעיה לעקוב אחריו. בפועל המסלול מסומן בצורה לא מספקת, קשה מאוד לעקוב אחריו ובלי GPS או מפת שבילים יהיה לא פשוט למצות אותו. לא שיש סכנה לטעות ולהתברבר, בכל מקום מאוד קל לדעת איך לחזור, העניין הוא מיצוי של השביל כולו. כמו כן, עניין סימון נוסף שהוא יותר מהותי לטעמי, בכניסה המזרחית לשביל (עם כיוון השעון) יש סימון מטעה שמוביל את הרוכב בירידה תלולה וקצרה שמסתיימת בדרופ של 2-3 מטר - יכול להיות מאוד לא סימפטי. למזלי ירדתי בירידה הזו בזהירות ולכן ראיתי לאן זה מוביל. הסימון הנכון לרכיבה עם כיוון השעון נמצא מצידו השני של השלט עם הפנים לאותה ירידה.

בסך הכל ואחרי הכל הרכיבה בפארק קנדה מהנה והמסלול ההיקפי הזה מאפשר לראות פינות שונות של הפארק.

IlanShacham

New member
תודה על הדיווח!

לגבי השילוט - 21K הוא מסלול ותיק מאוד ובינתיים קמו הרבה חדשים, גם בפארק קנדה. מאוד ייתכן שהוא נזנח מעט והשילוט לא חודש בשנים האחרונות.

למעלה