218 - I Am God

גם לי!!!! והספוילרים שלכם-

לא עוזרים לי כל כך להרגע!!!!!!!!!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 218

אוקיי אני חייבת להתוודות לא הבנתי כלום כמה שהפרק זר ועבר מהר והסצינות היו טובות וכל האינטרקציות השונות לא הבנתי כלום אבל כלום אם דיק ג'וניור וביבר היו שווים לביג דיק (וואי זה בכלל לא נשמע פאלי) יותר מתים מאשר חיים אז לא הייתה לו שום סיבה להביא להם לימוזינה כלומר שהוא לא אירגן את הפצצה וודי היה ההומו עליו דיבר פיטר???? ופרק 20 נקרא בהתחלה אושר הופך למזל (lucky) אז האם נשמע עליו שוב??? ומה היה הסיפור עם אנג'י מה היא קנתה???? מה קית' עשה עם כל הנשים שהוא פגש???? ולמה באמת לא היה אזכור להיעלמות של אדוארדו אורסקו (טאמפר) בקיצור פרק לא מובן

guysahaf

New member
יש לי רק תשובה אחת ../images/Emo58.gif

גם אני לא ממש הבנתי כלום. אבל קית' פגש את הנשים האלה במסגרת החקירה שהוא עשה בשביל המנהל קלמנס, שחיפש (אני חושב...) רופאה שמוכרת לתלמידים כל מיני אישורים והקלות. אני חושב.

LemonLimeL

New member
הסברים ../images/Emo58.gif

1. אם ביג דיק שלח את הלימוזינה זה מן הסתם אומר שלא הוא שם את הפצצה... מה שהם עושים הרבה בסדרה הזאת הוא דבר שנקרא red herring, שבו הם גורמים לך לחשוב שמישהו אשם, ואז בסוף הוא לא אשם (כמו למשל בעונה 1, חשבנו שג'ק קיין אשם, חשבנו שדאנקן אשם, חשבנו שוויבל אשם, חשבנו שלוגן אשם... ובסוף זה לא היה אף אחד מאלה) 2. לא ידוע עדיין מה the outing of all outings של פיטר, אבל לדעתי האישית זה אכן וודי... נדע בפרקים הבאים 3. סביר להניח שנשמע על לאקי שוב, לא סתם הציגו לנו אותו 4. הנשים של קית' היו כדי לברר איזה רופא בעיר נותן הקלות לנבחנים תמורת כסף, שזאת החקירה שלו לפרק הזה 5. לא היה אזכור.. הרבה פעמים הם עושים את זה, קורה משהו ואז פרק אחד לא מדברים על זה, ובפרק שאחרי כן.. בפרק הבא בדוק ידברו על תאמפר, דונט וורי

inbalinbal1

New member
תודה ו../images/Emo58.gif פרק 219

וראיתי למה את יודעת שהוא יוזכר בפרק הבא עכשיו הורדתי את הטריילר לפרק הבא

Lirchu

New member
פרק מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

WOW
כל האפקטים בפלאשבקים שהיו באוטובוס היו מהממים. הפרק היה נראה לי מאוד ארוך ובכלל מאוד נהנתי כי ראיתי אותו בTV
לא יודעת למה, אבל ורוניקה נראתה לי טיפה שונה. כאילו משהו באוירה של כל החקירה עשה אותה שונה. דיק!
אווו דיקי...הוא פשוט כזה חמוד שבא לטרוף אותו!
הקטע עם לוגן בשיעור היה קורע
אהבתי איך שהוא תקע לו את האצבע בפרצוף בכזאת אגרסיביות
.... אין אין הוא פשוט מדהים.
למה שלא יעשו קצת דיק/ורוניקה סטורי...אבל משהו מעניין ועמוק.
פרק ממש ממש טוב! אבל אוף...
סוף עונה
לא רוצה
V.MARS 4EVER

Lirchu

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי המון לפני שכתבתי את זה ובכל זאת הייתי חייבת!

irene17

New member
הנה עוד VD שיגרום לי להפסיק לצפות

אם הם אי פעם ילכו על סיפור רומנטי בין דיק וורוניקה זה משהו שלגמרי יגרום לי לאבד את אמוני בסידרה הזאת. אי אפשר אחרי שנתיים פתאום להפוך דמות שטוחה לדמות עמוקה. דיק נמצא שם כדי לשעשע נקודה, אני מקווה רק שהוא ישאר גם בעונה 3..

פרק מצוין, ושאלה

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה קית' אמר שם לורוניקה לגבי התביעה שמשפחתה של רונדה זכתה, וקיבלה מוודי גודמן 2 מיליון דולר? הוא אמר שם בסוף איזה משפט שלא הבנתי... ב28:17, אחרי ה-apparently... לגבי התיאוריה הנפוצה שהילד העליז עמד להוציא את וודי מהארון - באמת כל העלילה מובילה לזה. זו תשובה אחת, אבל יש עוד כמה שאלות (מי עוד מעורב בעניין? ולמה?)

Mr Freeze

New member
כתוביות לפרק?

לא משנה לי אם בעברית או באנגלית. לינק ישיר, מישהו?

foxylady2005

New member
וואו... איזה פרק יפה ומתוסבך!

זה נראה ממש מעורפל, אני מאוד מקווה שהאהבה תשוב אל ורוניקה ולוגן כמה שיותר מהר..! לגבי ההתרסקות של האוטובוס, אבא שלי ג'יה בטוח קשור לזה, כי הרי הוא אמר לה לא לעלות על האוטובוס זה ברור שהוא ידע מה שהולך לקרות או שהוא בעצמו קשור לזה, אבל הוא בהחלט עד מפתח בכל העסק הזה...... (לפי דעתי בכל אופן..) וכל השאר עדיין קצת הרבה מעורפל

Ch3nf3l

New member
יש לי תאוריה... ../images/Emo58.gif218

אין לי כוח להגיב. אחלה פרק. בכל מקרה, נכון תמיד מי שאחראי זה מי שלא צפוי? אני ראיתי בפרק הזה 2 רמזים למי שזה יכול להיות, והם לא עבים מדי. הניחוש שלי - קסידי AKA ביבר. האם Outing of all Outings של פיטר קשורה לביבר, בעקבות מה שראינו פרק קודם, וביבר לא רוצה שיגלו? והאדם השני, סרבנדו, שאיים על ביבר... חוץ מזה, ביבר נראה לי היה בלימוזינה, לא? לא יודע, סתם משהו שחשבתי עליו.

זאת רק אני

או שיש עקביות בערך כמו בעונה הראשונה ? בכל מקרה ... אני חושבת שזה בהחלט היה הפרק הטוב של העונה . כל העונה השתעממתי קצת , מהפרק ה-11 אני בהחלט הרגשתי שהסדרה חוזרת לעצמה . עוד משהו ... אני חושבת שלוגן היה אחלה עם האנה. היה לו מבט שבור לב בסוף .

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 216

המבט שהיה לו אחרי שאמרו לו שהאנה הועפה מנפטון הזכיר לי את המבט שהיה לו כורוניקה אמרה לו ביי ביי בפרק האחרון של העונה הקודמת בחוף הים רגע לפני שקית' הגיע וצווח עליו להתרחק מורוניקה

למעלה