218 - I Am God

וואי, פרק מעולה.../images/Emo58.gif

אחד הדברים שממש התגעגעתי אליהם בסדרה הזאת, זה הקטעים המותחים האלה בסוף כל פרק. ובפרק היה היה חתיכת קטע. אולי ניסו להעביר לנו שמי שתיכנן את כל תאונת האוטובוס, קפץ ממנו ממש לפני שהוא הספיק להידרדר אל הצוק. מג!
אוי, זה היה סבבה.
גם האפקט התת ימי הזה היה חמוד. הרגיש כאילו אני בטוח אקווריום. זה בעצם כמו הפרק של העונה הראשונה, כשהראו לנו מי ממשפחת קיין יכל לרצוח את לילי. העלו לנו עשרות שאלות, שגורמות לנו לחשוב למה באמת התלמיד ההומו הלך לאצטידון בייסבול? מה באמת קרה שאנחנו לא יודעים? אבל בתכלס, אני כמעט בטוח שזה קשור לאהרון או ל.. נו, איך קוראים לה? האמא של לוגן.
אני כמעט בטוח בזה. מהסיבה שממש באותו פרק, בלי קשר לכלום, הראו שוב את הסרטון של "משפחת אקולס- טרו הוליווד סטורי", או מה שהחרא הזה לא יהיה.
זה כמו שבפרק עם הקיינים אהרון הופיע, אבל ממש כדמות שולית לגמרי, וזה היה אמור להיות רמז. אולי אהרון ניהל רומן גם עם אחת התלמידות באוטובוס, והוא לא רצה שגם זה ייתגלה?
אולי זאת מג?

LemonLimeL

New member
-*../images/Emo58.gif

מבחינת למה ההומו הלך לאיצטדיון - כי ה outing of all outings שלו היא: וודי! דה. והאמת... אני מהפרק הראשון בערך בטוחה שהכל קשור לאהרון
גם כל הקטע עם קורלי, גם זה שהיה פרק איתו! שהוא הופיע ולא היה קשור לכלום, וגם בגלל שהוא הרע האולטימטיבי. אבל ג'ייסון אמר בראיון שמי שמאח-*ורי זה זה מישהו שבכלל לא מעלים על הדעת... אז נראה לי שאהרון מחוק קצת

guysahaf

New member
השערה ../images/Emo58.gif

אז מה קרה בעצם? הילד עמד להוציא את וודי (שאוהב למשש ללוגן את הידיים) מהארון, אז וודי היה צריך לעשות משהו בנידון... הוא הבטיח לביג דיק שהוא, בתור ראש העיר, יתעלם מהונאות הנדל"ן שלו - והוא הזמין להם לימוזינה. מישהו היה צריך להיות קרוב ולראות איפה האוטובוס כשהוא מפוצץ אותו? מה עם ג'יה? וואו, העונה הזאת מלאה בנטיות מיניות...

SuperGirl82

New member
השערה ../images/Emo58.gif

אולי זאת דווקא הייתה קנדל?? הרי קית' אמר שביג דיק עשה להם ביטוח חיים כמה ימים אחרי שהוא התחתן עם קנדל. אולי היא שיכנעה אותו לעשות את זה ורצתה להרוויח? בעיקר אחרי שהוא ברח ונעלם...

נו, והמישהו הזה ../images/Emo58.gif

זה אהרון, לא? כמו שבעונה שעברה לא העלינו על דעתינו שזה הוא, גם עכשיו זה יכול להיות. אבל מי אמר לך שדיברתי עליו?
די חשבתי בכיוון של האמא של לוגן. אולי היא גילתה שגם מג שכבה עם אהרון, והיא רצתה לרצוח אותה? (והתינוק של מג בסוף בכלל של אהרון, ולא של דאנקן, נו לכי תדעי XD). וודי.. זה ההוא שלוגן עבד אצלו במשרד, והתחיל למשש ללוגן ת'זרוע?
יאוזה! מי מכיר אותו בכלל?
לא, הם לא יעשו את זה כ-ז-ה לא מועלה על הדעת.. גם אמרו משהו על סיום העונה, שאני לא יודע אם שמעת, אז..(למטה יש את המשך ההודעה, פשוט תתעלמו ממה שבספוילרים
)
שבסוף העונה ורוניקה תעלה לדוכן העדים נגד אהרון שזה רק מעצים את החשדות שבסוף זה גם הוא בטח שתיכנן את התאונה, לא? כי ברור שהיא תנאם שם חתיכת נאום.
אז קיצר, זה מישהו ממשפחת אקולס. כמעט בטוווח, לדעתי.
אבל אז, למה שלא ייקראו לסדרה פשוט "האקולסים והילדה הבלונדה שמנסה לפענח מה הם עושים"? כדאי להם מאוד שאני לא אהיה צודק.

LemonLimeL

New member
לאאאאאא ../images/Emo58.gif

המשפט של אהרון עדיין לא הסתיים! או שאני מערבבת את הסדרה עם פאנפיקים? עדיין לא נתנו לו גזר דין סופי.. לא? אז אם יש משפט - זה בקשר לזה! ומה קשורה לין? די, היא מתה
אם זה מישהו שלא חשבנו עליו בכלל... זה בטוח לא אהרון, כי כולם כבר הספיקו לחשוד בו ודי כבר עם האקולס, אני רוצה את ורוניקה ולוגן ביחד בלי משקעים. או בלי *עוד יותר* משקעים

../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

דווקא הנרי אמר בראיון שעדיין לא ראינו את הגופה של לין אקולס, אז יש סיכוי שהיא תחזור לסדרה. וברור שדיברתי על המשפט עם הגזר דין! על מה חשבת שדיברתי?
בקיצור, היא תנאם שם, ובטוח שאם היא תגלה קודם שהוא אחראי לתאונת אוטובוס, היא גם תצרח את זה על דוכן העדים והוא יישתגע וינסה לחנוק אותה. או לשרוף אותה, או מה שהוא לא עשה לה בעונה הקודמת.

irene17

New member
חחחח ../images/Emo58.gif 221

זה יהיה מאוד משעשע אבל לפי מה שהבנתי היא עולה על דוכן העדים בפרק 21 שזה לפני שהיא מגלה מי גרם לתאונת האוטובוס.

אולי יגלו את זה אז,../images/Emo58.gif

ולא ייסחבו את זה עד הסיום. או שייהיה קטע שהיא תחשוב שזה הוא, תצרח את זה, ואז בסוף העונה נגלה שזאת בכלל הייתה לין, והתעלומה לא נפתרה.
אבל יש אפשרויות.

LemonLimeL

New member
נראה לך שיגלו משהו ../images/Emo58.gif

לפני הפרק האחרון? אין מצב
ואם לין לא באמת תהיה מתה זה סתם יהרוס כי כל ורוניקה לוגן התחיל עם המוות שלה... שגילו שהיא באמת באמת מתה והכל טרינה בלה בלה בלה חוצמזה, מה זה פה, אליאס?! היא מתה

LemonLimeL

New member
יש להם עוד הרבההההה לעבור

עד שהם יזכו להיקרא ספיי גירל וספי דדי

irene17

New member
לפי דעתי

לין כרגע מתה. אבל אני חושבת שהם שומרים את כל הסיפור הזה לעונות עתידיות (אם יהיו כאלה). רוב ת'ומס בכוונה השאיר את זה לא לגמרי סגור.

buffgirl

New member
תקישו לי עכשיו, ותקשיבו לי טוב!

הפרק החדש לא מוכן לרדת לי
אני שונאת אותו. מוות לתוכנה הארורה. וכל כך חיכיתי לראות אותו...

למעלה