איזה פרק! ../images/Emo58.gif 218
נראה לי שאהבתי את הפרק הזה אפילו יותר מהפרק של שבוע שעבר. חבל רק שהרייטינגים של הפרק הזה היו הכי נמוכים מכל העונה. זה הכל כי UPN לא מסוגלים לפרסם כמו שצריך מעבר יום. שמעתי שמלא אנשים לא ידעו או שכחו שורוניקה מארס עברה ליום שלישי. בכל מקרה, לוגן וואלס! איזה חמודים! ממש אהבתי שוואלס הבין את לוגן. ובמיוחד אהבתי שבסוף כשהם זרקו את הביצה הם היו מאוד חברותיים אחד עם השני וכל הזמן הסתכלו אחד על השני! וכשוואלס הציק ללוגן על הרגשות שלו לורוניקה, מעולה. קראתי כמה תגובות של אנשים שאמרו שלוגן כ"כ רצה לנצח את איך שלא קוראים לה, בגלל שהיא דפקה את דיק. איזה שטויות!! ממש יהיה לו כ"כ איכפת מדיק שהוא ישתדל לקבל ציון טוב. זה היה ברור שהוא עושה את זה כדי לעזור לורוניקה, חוץ מזה באחד מתיאורי הפרקים שקראתי לפרק הזה היה כתוב שלוגן וואלס מחליטים להתאמץ כי הם מגלים שהם יוכלו לעזור לורוניקה בדרך. ואיזה כיף שורוניקה ולוגן סוף סוף חברותיים אחד עם השני, הבעיטה ברגל בתחילת הפרק, וכל העקיצות המצחיקות שלהם. וכולנו יודעים שבשבילם זה כמו "פורפליי" (איך אהבתי שלוגן קרא לסצינת שבירת האוטו פורפליי, גדול!). והפרצוף של ורוניקה אחרי שוואלס הגן על לוגן! ענק! אני לא מאמינה שרוב ת'ומס מנע מאיתנו אינטרקציה נהדרת של שתי הדמויות האלה עד עכשיו. עכשיו פנטזיות הקולג' שלי על לוגן וואלס ממש רצות... מג. הייתי בטוחה שנראה אותה יותר בפרק אבל זה לא ממש קרה. אהבתי מאוד את הסיגנון של החלומות האלה, מבחינת האפקטים, זה נראה מגניב כזה. סוף סוף ורוניקה מארס חזרה להיות הסידרה שאני אוהבת! פלאשבקים, התרכזות בתעלומה הראשית, עניין מצד הדמות הראשית! סוף סוף ממש איכפת לה. גם אהבתי שהם עשו את כל עניין החלומות הזה קצת קומי במקום לעשות את זה מפחיד ומדכא כמו שהייתי מצפה שהם יעשו. דיק! דיק שולט! הסצינה שלו עם לוגן בשיעור לפני שהפרידו אותם הייתה ממש מצחיקה. ותודה לאל שלוגן היה לבוש השבוע יותר טוב משבוע שעבר, בתקווה שנגמרה תקופת הדאנקן שלו. הדבר הכי חשוב בפרק בשבילי כמובן היה המזמוז של LoVe שחיכיתי לו כבר די הרבה זמן. ולמרות שזויות הצילום היו קצת מעצבנות, ג'ייסון וקריסטן לגמרי פיצו על זה בהמווון כימיה. איך שהם ניסו לטרוף אחד את השני היה מעולה. בקיצור פרק גדול! 18 זה מספר המזל שלי בורוניקה מארס.