218 - I Am God

LemonLimeL

New member
218 ../images/Emo58.gif

וואו וואו וואוווווווווווווווווווו סיימתי את הפרק עם צמרמורות בכל הגוף בעצם בכל הפרק היו לי צמרמורות זה התחיל עוד מהטיזר וואלאס ולוגן - אהבה! ואיזה מבט ורוניקה דפקה כשוואלאס אמר לה to cut Logan some slack
לאאאאאאאאאאבבבבבבבבבב - פלאשבקי מזמוזים סוערים במכונית! אההההה! זה היה ממש סוער!
וגם כשהם התנגשו אחד בשני במסדרון זה היה לגמרי לגמרי לאאאאאאאבבבבבבבבב מומנט. אה ולוגן עוזר לורוניקה בלי שהיא תדע. לאאאאאאאאבבבבבבבבב. מג - מג! היי! איזה יופי שמזכירים שוב את האימיילים! כנראה שורוניקה קראה אותם אפטר אול. חבל שבסוף לא יצא כלום על הציור של I am God... או שכן ייצא? והטלפון המצלצל... אההההההההההה איך רואים שהעונה מתקרבת לסוף, מפילים עלינו כל כך הרבה בבת אחת!

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

באמת פרק נהדר. אהבתי את כל האווירה של הפרק עם הפלאשים לחלומות ולעבר. כל כך מעולה, כל כך ורוניקה מארס.
ההתנגשות במסדרון באמת הייתה משעשעת, ורוניקה נראתה כאילו זה ממש עשה לה משו כזה בסתר.
ואחרי זה עם וואלס והמבט שלה של "WTF?" היה קורע.
המממ... אז מישהו בכלל רוצה להרוג את ביבר ודיק? אני ממש אוהב את ביבר. הוא הדמות האהובה עלי אחרי ורוניקה. הוא כל כך מסכן, איך אפשר לא לאהוב אותו?
ממש אהבתי את השילוב של וואלס ולוגן, הם עובדים טוב יחד. ההיא שזכתה בתחרות, ראינו אותה בעבר? היא מוכרת לי. היא מפגרת. אבל יש בה משו נחמד.
אוי, הקטע שקית' מוצא את ורוניקה בארון -
. "כן, זה בהחלט שלי".
במיוחד זה משעשע לאור זה שגם אני מצאתי את החתול שלי היום בארון.
וו-הו, מג
עוד עוד עוד אלונה טל!
לא רוצה שתגמר העונה.

irene17

New member
איזה פרק! ../images/Emo58.gif 218

נראה לי שאהבתי את הפרק הזה אפילו יותר מהפרק של שבוע שעבר. חבל רק שהרייטינגים של הפרק הזה היו הכי נמוכים מכל העונה. זה הכל כי UPN לא מסוגלים לפרסם כמו שצריך מעבר יום. שמעתי שמלא אנשים לא ידעו או שכחו שורוניקה מארס עברה ליום שלישי. בכל מקרה, לוגן וואלס! איזה חמודים! ממש אהבתי שוואלס הבין את לוגן. ובמיוחד אהבתי שבסוף כשהם זרקו את הביצה הם היו מאוד חברותיים אחד עם השני וכל הזמן הסתכלו אחד על השני! וכשוואלס הציק ללוגן על הרגשות שלו לורוניקה, מעולה. קראתי כמה תגובות של אנשים שאמרו שלוגן כ"כ רצה לנצח את איך שלא קוראים לה, בגלל שהיא דפקה את דיק. איזה שטויות!! ממש יהיה לו כ"כ איכפת מדיק שהוא ישתדל לקבל ציון טוב. זה היה ברור שהוא עושה את זה כדי לעזור לורוניקה, חוץ מזה באחד מתיאורי הפרקים שקראתי לפרק הזה היה כתוב שלוגן וואלס מחליטים להתאמץ כי הם מגלים שהם יוכלו לעזור לורוניקה בדרך. ואיזה כיף שורוניקה ולוגן סוף סוף חברותיים אחד עם השני, הבעיטה ברגל בתחילת הפרק, וכל העקיצות המצחיקות שלהם. וכולנו יודעים שבשבילם זה כמו "פורפליי" (איך אהבתי שלוגן קרא לסצינת שבירת האוטו פורפליי, גדול!). והפרצוף של ורוניקה אחרי שוואלס הגן על לוגן! ענק! אני לא מאמינה שרוב ת'ומס מנע מאיתנו אינטרקציה נהדרת של שתי הדמויות האלה עד עכשיו. עכשיו פנטזיות הקולג' שלי על לוגן וואלס ממש רצות... מג. הייתי בטוחה שנראה אותה יותר בפרק אבל זה לא ממש קרה. אהבתי מאוד את הסיגנון של החלומות האלה, מבחינת האפקטים, זה נראה מגניב כזה. סוף סוף ורוניקה מארס חזרה להיות הסידרה שאני אוהבת! פלאשבקים, התרכזות בתעלומה הראשית, עניין מצד הדמות הראשית! סוף סוף ממש איכפת לה. גם אהבתי שהם עשו את כל עניין החלומות הזה קצת קומי במקום לעשות את זה מפחיד ומדכא כמו שהייתי מצפה שהם יעשו. דיק! דיק שולט! הסצינה שלו עם לוגן בשיעור לפני שהפרידו אותם הייתה ממש מצחיקה. ותודה לאל שלוגן היה לבוש השבוע יותר טוב משבוע שעבר, בתקווה שנגמרה תקופת הדאנקן שלו. הדבר הכי חשוב בפרק בשבילי כמובן היה המזמוז של LoVe שחיכיתי לו כבר די הרבה זמן. ולמרות שזויות הצילום היו קצת מעצבנות, ג'ייסון וקריסטן לגמרי פיצו על זה בהמווון כימיה. איך שהם ניסו לטרוף אחד את השני היה מעולה. בקיצור פרק גדול! 18 זה מספר המזל שלי בורוניקה מארס.

למה זה עבר לשלישי?

חשבתי שזה בכוונה עבר ל....חמישי? כדי להיות אחרי טופ מודל או משהו כזה. שזה היה רעיון טוב. וUPN זה לא WB עכשיו? כאילו, הם כבר התמזגו, לא?

irene17

New member
עוד לא

המיזוג יתחיל מתישהו בקיץ או בעונת הסתיו שתתחיל בספטמבר. בנתיים זה עוד לא ה CW. וזה היה אחרי הטופ מודל בימי רביעי. יום שלישי זה היום הישן של ורוניקה מארס. העונה הראשונה שודרה בימי שלישי. ובנתיים זה יותר כמו ערב 'בנות גילמור, ורוניקה מארס'. למרות שזה עוד ברשתות שונות לפי השעות זה יוצא אחד אחרי השני, ובתקווה אם ה-CW יתנו לנו עונה שלישית זה בטח הערב שיהיה.

OMG

הרגע שמתי לב! קורדיליה ואנג'ל??? איוו!!!!! זה הסלאש הכי סלאשי שיש! זה חולני! זה דוחה! בעונה הראשונה הוא כ"כ התעלם ממנה ופתאום הוא מאוהב בה? לא נראה לי! היא הכי דוחה והכי לא מתאימה לו שיש הפרה הזאת שהייתה דמות מצוינת ופתאום הפכו אותה לדודה הטובה והמתחסדת והמגעילה. זה הזוג הכי שנוא עלי אבר. כאילו, ברצינות, כל פעם שאני רואה את השתי נשיקות בערך שהיו להן בסדרה אני עוצמת את העיניים, אני לא מסוגלת לראות את הגועל הזה. ולא סתם בפרק 410 של אנג'ל, כשהוא כאילו "שוכב" עם קורדיליה בחלום, הוא קורא את השם של באפי..

irene17

New member
אני חייבת להגיד

שאני ראיתי רק את העונה הראשונה של אנג'ל וגם זה רק בחלקים, אבל ממה שראיתי רציתי אותם ביחד. בעיקר ראיתי קליפים שלהם ואהבתי. ככה שאני לא ממש יכולה לקרוא לעצמי שיפרית שלהם... פשוט נהניתי מהאינטרקציה.

ובאפי ראית?

דווקא אני תמיד חשבתי שרק אנשים שראו אנג'ל רק בערוץ 3 ולא ראו באפי בכלל יכולים לאהוב את אנג'ל וקרוקודיליה ביחד. בכלמקרה, הזיווג הזה גורם לי לבחילה.

irene17

New member
באפי ראיתי עד סוף העונה החמישית

וכשיצא לי אני מקווה לראות גם את השישית והשביעית.

rds15

New member
סתם מתוך סקרנות

איך את יכולה לאהוב את באפי/ספייק כשלא ראית את העונות שבהן הם ביחד?

irene17

New member
קראתי על זה וראיתי המווון קליפים

וגם מאוד אהבתי את כל הקטעים שלהם בעונה החמישית.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 218

אוי! פרק גדול! דיק ולוגן - "It's not me, it's Wu" ענק! ואיך הצליחו להכניס בסוף את החולצה עם "Dick
I" וקזבלנקס בקטן.. מתוחכם!
ולוגן קורא ל"שיפוץ" המכונית של ורוניקה פורפליי!
זה כ"כ נכון! היחסים שלהם מתחלקים ל - 2: או שהם ביחד או שהם בפורפליי, כי כל ה"שנאה" הזאת שורוניקה הראתה כלפיו בתחילת העונה ושלוגן הראה כלפיה בתחילת העונה שעברה זה לא אחר מאשר פורפליי!! סוף סוף רוב עלה על זה!!! והמזמוזים ב XTERRA!!! תודה תודה תודה! ממש מתנה לחג!
ההתקלות במסדרון "את נראית כמו סטיב בושמי" מאיפה לוגן מביא את עצמו לפעמים??
וואלאס ולוגן - אחלה שילוב, במיוחד כשוואלאס מתחקר את לוגן לגבי הרגשות שלו לורוניקה ולוגן לא טורח להסתיר שיש שם משהו.. נחמד לראות שהזוג הזה מסוגל להסתדר בכלל... הקטע עם ורוניקה וקית' "כן,זה בהחלט שלי" היה גדול! הפרק היה עשוי מעולה, רובו מפלאשבקים (ואיזה פלאשבקים!
), הראו קצת לילי, קצת אהרון ולין.. לא הייתה תעלומה יומית מיותרת (הבנתי שאני ממש לא אוהבת תעלומות יומיות וכל פרק בלי אחת כזאת כבר יותר טוב)גם ההתקרבות של ורוניקה ולוגן, והייתה מין אוירה של העונה הראשונה, מכל הבחינות. רק דבר אחד היה מוזר, לא התעסקו בכלל בזה שת'אמפר מת? איפה וויביל? אף אחד לא שם לב? בכל מקרה, מישהו מוכן להסביר לי את הסוף עם הפלאפון? מה זה היה אמור להביע?

LemonLimeL

New member
../images/Emo58.gif

לפני כמה זמן גילו שכדי להפעיל את הפצצה מרחוק השתמשו בפלאפון... אז זה מה שהיה הפלאפון בסוף... נראה לי!

למעלה