!!!!!

nasty-

New member
!!!!!

לפעמים אתם מדברים עם מישהו פה כל יום, אתם מכירים אותו, (לפחות ככה אתם חושבים), זה נמשך חודש חודשיים לפעמים חצי שנה.... אולי מדברים לטלפון... לפעמים נפגשים.... אז אתם חברים??? אולי... אבל לפעמים.... דרך המחשב..... אי אפשר לדעת הכל... גם אם דיברתם ונפגשתם זה לא אומר שאת יודעים הכל, במיוחד לא שאתם מדברים פה בצ`ט. מה שאני מנסה להגיד... זה שתשתדלו להיות עם קצת יותר סבלנות. כי שמעתי פה כמה וכמה סיפורים....מעבר למה שנכתב בפורומים. ויש לאנשים חיים אחרי הצ`ט שמשפיעים עליהם גם כשהם פה...אין מה לעשות. לכל אחד יש את הבעיות שלו, האישיות. שאתם לא יודעים עליהם. אז לפעמים...קצת עצבנים, קצת מבועסים, או אפילו שמחים עד מעל הראש. אז בבקשה ממכם.... בישביל כמה אנשים.... קצת יותר סבלנות - כי בדרך כלל את הרגשות לא רואים מבעד למסך.

בדויה

New member
נאסט..

מסכימה איתך ב 100% את נפלאה ומבינה... ואני מתה עליך. אבל, מה שאני לא מבינה אצל אנשים זה, אם אתם לא במצב רוח, ומשהו עובר עליכם... אז למה לעזאזל אתם נכנסים לצ`אט? כאילו, אם אתם לא רוצים שאנשים ידברו איתכם ישוחחו איתכם וכו` אז למה?????? לא שיש לי משהו נגד האנשים האילו אבל אני פשוט ממש ממש ממש לא מבינה אותם. בכל אופן, תחשבו על זה... המצב רוח שלכם על הפנים? ולא בא לכם לדבר? אוקיי, אבל אל תצפו שאנשים לא ישמחו בגללכם. בסה``כ אנחנו (אני לפחות) באים לפה אך ורק כדי להנות ולהעביר ת`זמן. ואפחד ואני אומרת אפחד לא מכריח אותנו לעשות את זה. אני פה מתוך בחירה ואני יכולה כל רגע להתנתק אם אין לי מצב לדבר עם אנשים. בדויה.

nasty-

New member
בדויה נשמה

גם אני חולה עליך גם את נפלאה... ניחוש אחד יש לי לשאלה שלך... או לא ניחוש....אני אדבר בשם עצמי... לפעים בבעסה שאני נכנסת לפה...אז המצב רוח עולה. ואם לא...כמה כבר יותר גרוע יכול להיות פה לא ישאלו אותי שאלות ``דודניקיות`` . הצ`ט הוא כמו בריחה מהמציאות לכמה שעות. ויש כאלה (כמוני) שלא יכולים ללחוץ על האיקס ולא להתחבר יותר. בכל זאת... יש פה כמה אנשים שכיף איתם, ואני מתה עליכם. אז אני מקווה שהבנת למה נכנסים גם שלפעמים לא כל כך בא לדבר...

מורני !

New member
נאס

נאס

הדרך שבה את חושבת מדהימה אותי תמיד מחדש.. הבהירות שבה את כותבת.. את ענקית מתוקה שלי. ואני רק הוסיף לשאר החברים כאן ... אני מסכימה עם .. 1000% ... לפעמים אנשים כאן עוברים דברים מסויימים שאף אחד לא יודע... הם לא רושמים את הבעיות שלהם בפורומים - מקסימום הם נכנסים לצאט ולא מתנהגים רגיל וזה מתבטא בדרכים שונות - או בחוסר נחמדות לשאר החבר`ה , או בעצבנות, או בחוסר סבלנות.. כל אחד ותגובתו.. אם כל אחד ואחת היה קצת יותר רגיש לחברים שלו והיה רואה שהיום במקרה המצב רוח לא בשחקים הרבה ריבים היו נמנעים... אז .. לציטוט נעים יותר ולחיים יפים יותר... מורני.

למעלה