216

nami23

New member
216../images/Emo58.gif

שיואוו איזה פרק!!! עכשיו סיימתי לראות, אוף כמה פרטים הראש שלי מסתחרר, החתונה- איזה דפק האם באמת ג'ולס או אמילי עזבה בגלל קרן? אין לה אופי, לבחורה, קודם היא נשמעת כמו כלבלב נאמן לכל לוקש שדן מוכר לה, ואח"כ היא עוזבת את קית' במזבח, מהסיבה הלא נכונה, אוף! קרן הופכת להיות זו שעושה את כל הבחירות הלא נכונות, והיא עושה את העבודה לדן!!! הזבל מרוויח מכל הכיוונים. ברוק הופכת להיות ממש חמודה, והיא צריכה לעזוכ!!! אני מקווה שיעשו משהו שהיא לא תעזוב (אולי היא תעבור לגור אצל פייטון, שהפכה לבית מחסה לאנשים בצרה, או אולי היא תעבור לגור עם קרן, שתאמץ אותה לבת...) ניתן חמוד, שילך להחזיר את היילי נמאס לראות אותו מריר כל הזמן, מתגעגעים לנייתן הרומנטי והמאוהב. דב על פיין קילר'ס מזה? הפכו אותה למכורה לסמים קלים? ו... ניקי חזרה?! עוד אקשן לשכונה! אולי היא תחבור לדן וביחד הם יהרסו כל פיסת אהבה שנותרה בטרי היל... אה וד"א, חסרונם של הלאטינים ופה לא הורגש, מומלץ להמשיך כך...

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif216../images/Emo87.gif../images/Emo48.gif../images/Emo130.gif

טוב זה היה צפוי. החלק שהכי אהבתי בפרק זה כשדב נותנת לניית'ן כסף והוא הולך להחזיר את היילי. גו ניית'ן!!! התגעגעתי לסצינות ניילי!

T nager

New member
אחרי הפרק אני כל כך רציתי להרוג

את התסריטאים. זה פרק ממש טוב.

קארין10

New member
שכחתם לציין

שפייטן וג'ייק שכבו!!! והכריס המניאק הזה אמר שהוא והיילי חברים אוך איזה פרק!!!

iKilledKenny

New member
216 ../images/Emo58.gif

התעצבנתי קצת על הסקס של ג'ייטון..למרות שזה היה די אהמ לוהט..אני מקווה שלא הורסים לי אותם
ניקי- אני אוהבת דרמה..אז אני שמחה שהיא חזרה.. הקטע עם ג'ולס היה מוזר אהבתי את ברוק בפרק הזה.. סה"כ פרק טוב.

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif 216 |חלב|../images/Emo115.gif|מיוחדת|

פרק מצויין. עצוב לי שג'ולס עזבה. היא הייתה צריכה להגיד לו לפני זה. וקרן סתומה! מה את מציבה לה אולטימטומים?! שתגיד לה להגיד לו וזהו! דן היה ממש דוחה. פייטון וג'ייק מקסימים. אני רוצה שיהיה משפט שלהם נגד ניקי על האפוטרופסות של ג'ני. ניית'ן כלכך מקסים. אני ממש מקווה שהוא ייסע לקחת אותה חזרה. ואני שונאת את כריס. והיילי רצתה להגיד שהיא נשואה! וברוק לא צריכה לעזוב. שתגור אצל פליקס או משהו!
.

Charmed Gal

New member
נראה לך?!../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

מה פתאום אצל פליקס?! זה ייתן לו זמן מסך! חס ושלום! אולי אצל לוקאס?
ג'ולס לדעתי עוד תחזור. לא יכול להיות שלא נראה אותה יותר... אבל לדעתי בסוף קית' וקרן יהיו ביחד. פשוט תחושה כזו. דן ממש ממש ממש הפחיד אותי. הוא יותר מרושע מהרבה "רשעים" לא אנושיים בסדרות אחרות. הוא ממש הרוע הראשון.
ניקי...
זה מה זה בא לי בהפתעה שהחזירו אותה. כי זה קצת לחזור אחורה כאילו. מילא ג'ייק, אבל גם היא? זה לא מפריע לי, אני רק חושב שזה קצת מוזר כזה, אבל אם יעשו את זה טוב, סבבה.
ואני לא מאמין שברוק באמת תעזוב. כאילו, הלו, היא בקאסט הקבוע של הסידרה
דב מתחבבת עלי שוב. אבל מה פתאום תקעו לה כדורים באמצע החיים?! היילי מעצבנת אותי. ממש. היא זונה וניית'ן מסכן. ואת כריס צריך להרוג

*superstar*

New member
|ספויילר|216 ושלום לכולם../images/Emo13.gif

אוקיי, אז אני ממש לא מבינה אם היא עזבה בגלל קרן.. או שזה בגלל דן? זה מבלבל אותי נורא, אבל אני מניחה שאנחנו נגלה בקרוב

למעלה