..... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כסף ומהר? אני לפני הליגה....
T the saiyan prince New member 3/5/03 #2 תשחק בליגה הרבה ../images/Emo104.gif וכל אחד שאתה מנצח אתה מקבל כסף ואז בסוף תקנה דברים שאלה נוספת מה זה נוגט יש לי אחד והציעו לי לקנות אותו ב 5000 שקל שרציתי למכור אותו מה הוא עושה?
תשחק בליגה הרבה ../images/Emo104.gif וכל אחד שאתה מנצח אתה מקבל כסף ואז בסוף תקנה דברים שאלה נוספת מה זה נוגט יש לי אחד והציעו לי לקנות אותו ב 5000 שקל שרציתי למכור אותו מה הוא עושה?
L lein New member 3/5/03 #3 אם אני לא טועה אז... הוא לא עושה כלום הוא במשחק רק כדי להרוויח כסף כמו עוד כל מיני חפצים שונים
T the saiyan prince New member 3/5/03 #4 תעשו דגלים../images/Emo104.gif אבל שאלה אז איך מצאתם פוקימונים זוהרים אוף אני לא מצליח לסיים את הליגה
תעשו דגלים../images/Emo104.gif אבל שאלה אז איך מצאתם פוקימונים זוהרים אוף אני לא מצליח לסיים את הליגה
H Houndour New member 3/5/03 #6 עניין של מזל אל תחפש כי לא תמצא, זה תמיד מופיע כשאתה לא מצפה לזה. יש לך סיכוי של 1/8192 למצוא אחד כזה בטבע שזה קצת נמוך ככה.... בהצלחה
עניין של מזל אל תחפש כי לא תמצא, זה תמיד מופיע כשאתה לא מצפה לזה. יש לך סיכוי של 1/8192 למצוא אחד כזה בטבע שזה קצת נמוך ככה.... בהצלחה
כ כן זה אני New member 3/5/03 #7 זוהרים הם ממש נדירים אבל נתקלים בהם כמו בכל השאר. פשוט במקום שתראה פוקימון מסויים רגיל הוא יהיה זוהר. זוהרים יהיו באותו מקום כמו הרגילים מאותו סוג ואותה רמה.
זוהרים הם ממש נדירים אבל נתקלים בהם כמו בכל השאר. פשוט במקום שתראה פוקימון מסויים רגיל הוא יהיה זוהר. זוהרים יהיו באותו מקום כמו הרגילים מאותו סוג ואותה רמה.
כ כן זה אני New member 3/5/03 #5 הנה עוד אפשריות לבדוק למאמנים בפוקנאב להלחם בשדרנית והצלם למכור חפצים נוגט, סטר פיס, סטר דסט ועוד כמה דברים הם רק למכירה.. לרוב שווים הרבה.
הנה עוד אפשריות לבדוק למאמנים בפוקנאב להלחם בשדרנית והצלם למכור חפצים נוגט, סטר פיס, סטר דסט ועוד כמה דברים הם רק למכירה.. לרוב שווים הרבה.
D digiash New member 3/5/03 #8 ../images/Emo104.gifהשדרנים מעלים רמות הכי מהר אבל גם האלה משמאל לעיר עם מכון החשמל טובים.. וגם לא לשכוח את הילד עם השער הירוק שמחכה במערה לפני הליגה..
../images/Emo104.gifהשדרנים מעלים רמות הכי מהר אבל גם האלה משמאל לעיר עם מכון החשמל טובים.. וגם לא לשכוח את הילד עם השער הירוק שמחכה במערה לפני הליגה..