21

Richey

New member
21

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיודע (ע"פ מידע מבוסס) מהם ההשלכות של יציאה מהצבא על פרופיל 21 נפשי. האם זה באמת מקשה על מציאת עבודה ואם כן באילו סוגי עבודות? האם הוא מקשה בחידוש הרשיון? ובכלל, לגבי כל התחומים. תודה רבה.

דוד דב

New member
21 עושה לך שני צרות "עיקריות"

האחת מהם היא חוסר אפשרות לעבוד בעבודה ממשלתית אני יודע שאתה אומר על זה חפיף אבל לך תדע מה יקרה עוד 10 שנים ... הבעייה השנייה הוא חידוש הרישיון שבו מי שהוציא 21 צריך לעבור מבחן מייגע ואיזה ראיון עם איזה פסיכולוג עד שתצא לו הנשמה ואולי הוא יקבל אז את החידוש לא בטוח כבר שמעתי על מקרים שלקח כמה שנים טובות עד שבן אדם קיבל את החידוש חזרה ... אתה משרת עכשיו ? אם לא לפני שתרצה לצאת עצה אישית שלי תנסה ... גם אני רציתי לצאת פעם .. לא מצטער על שנייה שבכל זאת ניסיתי

Richey

New member
כן

לצערי, אני עדיין משרת... אתה צודק בעניין החפיף.. אבל לגבי הרשיון, אתה רציני? יכול לקחת שנים?! למה לעזאזל? הרי לא כל מי שיוצא על 21 נפשי הוא פסיכופת שהולך לדרוס אנשים בכביש. בעצם הרוב המוחלט הם לא כאלו. אתה בטוח בעניין? אתה גם רצית ו...מה מנע ממך לבסוף לא לצאת?

דוד דב

New member
מאד בטוח יש לי מספיק חברים שיצאו...

הם הולכים לאיזה משרד בת"א ואתה עונה על איזה מבחן עם 500 שאלות שמוציאות לך את הנשמה כמו האם אי פעם קפצת משמחה ? האם אתה זורק כל הזמן קליפות של בננה לפח ? והראיון עם הפסיכולוגית הוא בכלל.... מה מנע ממני ? לא יודע הלכתי לקרבי קיבלתי רעל ... אני עדיין לפעמים קצת שבוז ולפעמים קצת קשה ... אבל יש דברים שחייבים לעשות ואם אני לא יעשה מי יעשה ? חוץ מזה אני חובש אז יצא לי כמה פעמים באמת לקבל הרגשה שאני תורם

Saba9

New member
לגבי הרשיון

לגבי רשיון הנהיגה: משרד התחבורה שולח את הזימון רק לחלק קטן מאלו שיוצאים על נפשי

Richey

New member
אז מה שאתם בעצם אומרים

זה שהרבה מזה תלוי במזל?!

royh

New member
יא אפס תתביש

אינשלה תלך ברגל כל החיים שלך