21...

ליהי1110

New member
21...

היי היי. אני כותבת פה לעיתים רחוקות אבל ניכנסת כל יום, והפעם באמת באמת שאני חייבת לפרוק. החבר בגולני אוג' 09 בקורס מכי"ם עכשיו. מסיים עוד חודש. ועכשיו הוא סוגר 21. וזה אומר הכול. מבאס ממש לא? =[ במיוחד שהוא היה אמור לסגור רק עוד שתי שבתות בקורס ועכשיו זה 3

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאם אחרכך היציאות משתפרות..

אז מה זה כבר עוד שבוע לאוסף? :) תנסי אולי בזמן הזה לחפש איזה מתנה קטנה או ממש להכין משהו שיעסיק אותך עד שהוא מסיים את הקורס ושתוכלי להביא לו בסוף. זה יעביר את הזמן ואז תחכי לראות אותו הרבה יותר.. לא רק בגלל שהוא חוזר הביתה ולא רק בגלל שהוא מסיים.. גם יש לך משהו לתת לו ואת מתה לראות את המבט על הפרצוף שלו :) בהצלחה.

ליהי1110

New member
לא, יותר קטע מזה אין :)

הוא מסיים את המכ"ים ביום של השנתיים שלנו ויוצא שלש"וש בעזרת השם והמפקד!!!

xenadream

New member
21 זה תמיד מבאס

אבל 28 זה יותר P: תתנחמי בזה שזה לא יקרה יותר מדי, זה קורס והיציאות בקורס תמיד חרא.

GrowingMadness

New member
זה באמת מבאס.

אבל.......... אין מה לעשות. לשבת ולהתבאס על עצמך שזה מבאס רצח לא יעזור. לדעתי להפך, את צריכה לחשוב פשוט אין את מנצלת את הזמן הזה הכי טוב בשביל עצמך. תהיי קצת אגואיסטית לרגע ותחשבי על דברים שבא לך לעשות או שאת רוצה לקנות ופשוט לכי תעשי אותם ב3 שבועות האלה. או שסתם תמצאי איזה עבודה שתעביר לך את הזמן... אני תמיד בשביל להעביר את הימים מסדרת את החדר ואת הארונות והמגירות וזה מעביר לי ממש טוב ימים שלמים

למעלה