21

starfield

New member
21 ../images/Emo10.gif

חזרתי עכשיו מוועדה רפואית אחרי שהייתי מסופח לרמ2 במשך 3 חודשים בגלל פציעה רצינית ברגל והוחלט להביא לי 21. הרבה היו שמחים לפרופיל כזה כי יש הרבה יתרונות בלהיות אזרח בגיל 19.11 אבל זה מבאס מאוד שהסיכת לוחם שעבדתי כ"כ קשה כדי לקבל לא יצא לי לשים אותה יותר =[ היה לי כיף בצבא הרבה חוויות וממש מצער אותי שלא יצא לי ללבוש את המדים ובלי קשר לזה שאני נראה שריף ((מפולפל)) איתם! כן עכשיו צריך ללמוד ולעבוד ועוד כמה דברים לא כיפים בסגנון הזה שלא נדבר קודם כל על החלמה!. . . . . עצה שלי לרבים ולמלשבים! תתגייסו לקרבי ! זה תורם המון ! זה כיף לאכול חרא רק עכשיו כשיוצאים לומדים להעריך את זה .. זה כ-י-ף -starfield- :.. bibidi babidi........... bUUUF

elbmin

New member
יהיה בסדר

אהלן אני מבין אותך אחי..גם אני לוחם +קורס מ"כים וגם אני פצוע כרגע וכבר חודשיים בצבע על קביים :( אני ממש מבין אןתך ויודע מה זה לעבוד כ"כ קשה וברגע אחד הכל נהרס...תהיה חזק... מה שקשור לשירות בקרבי אני מסכים איתך בהחלט...זה נותן המון +חוויה מטורפת...קח את זה מה שלמדת שם הלאה לחיים ותצליח :)

מצטער בשבילך....

אני שמח מאוד שהצבא תרם לך ושהיה לך כיף... בתור אחד שההיפך הוא הנכון לגביו, אבל, אני יכול להגיד לך שיש אנשים שקרבי ממש ממש לא מתאים להם, על אחת כמה וכמה אם הם הומואים כי אז זה מערים קשיים נוספים וכו' וכו'.... בכל אופן, תן באמת לגוף שלך להחלים... אם קבעו לך 21, כנראה שזה לא סתם (למרות שבכל אופן אחרי פרופיל 24 קשה לחזור לצבא).... תחלים ואז תהנה מהאזרחות שלך, תסתער על החיים

כל סוף הוא גם התחלה?

בסך הכל לא הייתה לך הרבה שליטה בכל האירועים האלה.. ומי יודע לאן זה יוביל את החיים שלך.. שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה, כאזרח :)

אחוני

תנסה לראות את חצי הכוס המלאה. נכון שבאסה, אבל עכשיו יש לך הזדמנות לחיות את החיים שלך ולהתחיל ללמוד/לעבוד/לטייל ולעשות את כל מה שרובנו מתחילים בגיל 21 ומעלה... אני אחזק את דבריו של מיכאל, זו באמת התחלה חדשה. :) תעשה חיים!

או מיי גאד...

לא ידעתי שזה יגיע למצב כזה חמור!! שמע, אם היית משתמט היה לך מה להתבעס על עצמך, אבל אתה גבר גבר ונלחמת כדי לקבל את הסיכת לוחם, מגיע לך ח"ח ועכשיו נותר לך לזרום עם החיים לאן שייקחו אותך!

starfield

New member
../images/Emo24.gif

אני מרגיש יותר טוב תכלס אני מרגיש משוחרר מהצבא כבר 3 חודשים אבל רק אתמול קלטתי שזה סופי וזה בא לי בשוק

GrimBoy

New member
לא נורא אחינו..

מצד אחד חבל שבנאדם כמוך עם רצונות כמו שלך לא קיבל את המסלול הזה. כמו שאומרים, "אלוהים מחלק אגוזים למי שאין לו שיניים". מצד שני, קח נשימה עמוקה, מניסיון, האזרחות היא דבר מדהים, יש לך החופש לעשות כל מה שאתה רוצה, לעסוק במה שאתה רוצה, להחליט החלטות גדולות וקטנות עם הקפה של הבוקר... המצב שלך הוא דוגמא קלאסית, כל העולם פתוח בפנייך, תזיין אותו בתחת!!! (LOL)

alaregi

New member
יפה יפה.. ח"ח מצה"ל!

ואני חשבתי שיצאתי גבר גבר כשהצעתי למפקדת לצבוע ת'קירות.. תכלס זה מרגיז.. אבל אם בא לך להמשיך לשרת אתה יכול להתנדב =]

למעלה