21.9 הופעה של עמיר בניון

21.9 הופעה של עמיר בניון

כרגע חברה התקשרה אליי וסיפרה לי על פרסום להופעה שתתקיים בקיבוץ דורות (ליד שדרות). ביום חמישי 21.9. אני נרשמת דרך הקיבוץ, אבל ברגע שיהיו לי עוד פרטים- איך נרשמים מבחוץ. אני מבטיחה לעדכן. יום טוב שירלי

ו ר ד ב

New member
חבר'ה לצערי...../images/Emo7.gif

ההופעה הזאת היא הופעה קנויה, כלומר לא ניתן לרכוש כרטיסים אלא רק למי שגר בקיבוץ (שירלי עכשיו שראיתי את ההודעה, אז יש לי דיבור איתך
) שיהיה חדש אני יעדכן עכשיו רק נכנסתי הביתה, מצטערת על ההזנחה

מההההההההה????? איך כל הפורום שותק?

אנלא מאמין יש הופעה לעמיר בניון וכל הפורום בשקט???? ולמה זה לא לכולם??? מה חטאנו??? כולנו רוצים לראות ובעיקר לשמוע אותו מופיע!! ו.....בעצם מה לעשות אנחנו נגיע בלי נדר להופעה שתהייה בסוכות אי"ה.... שבוע טובב.... (לכל מחזור נוב' 03-עוד חודש וחצי חפש"ש!!!! להתארגן לאזרחות!!...חחח...)

ו ר ד ב

New member
ההופעה היא לא הופעה פתוחה....

ולכן אין על מה לצהול ולהיות שמחים כל כך...
חוץ מזה רק ליידע כללי - לאחר ההופעה הזאת יתקיימו עוד 4 הופעות ברחבי הארץ, כולם כמובן יכולו להגיע אל ההופעות האלו!

פזית 1

New member
ההופעה בקיבוץ דורות??????

אם כן, ורד צפי נסיעה.... זה הקיבוץ שהיו לי בו חברים והייתי נוסעת אליו והגיע הזמן לחדש קשרים, לא??

natan080

New member
לא יפה מצד עמיר

אני חשבתי שיהיה סימלי מאוד להתחיל את הסבב מהעיר שהוא הכי מרגיש קרוב אליה ואוהבת תאנשים שם,באר שבע עצוב:(

מה לא יפה?

בסה"כ זאת הופעה שקנו ממנו, והוא מתחיל להופיע, אז למה לא? בכל אופן, לגבי אנשים מבחוץ, ביררתי, וזה תלוי בכמה ביקוש יהיה להופעה, יתכן וזה יהיה מאוד מוגבל (לפי מה שהבנתי זה אולם די קטן...). בכל אופן, ההרשמה אצלנו עדיין לא התחילה אז בטח נדע יותר במועד קרוב להופעה. יום טוב

שירלי חביבה...

מה בדיוק לא ברור מה לא יפה? "הופעה שקנו ממנו"...אפשר לדעת כמה עולה הופעה כזו? אני מכיר לר מעט אנשים שמוכנים לשלם/ושילמו בעבר..תני לי חצי שעה...ואני מארגן לך 200 אנשים לפחות... "לגבי אנשים מבחוץ"...מה אנחנו...אחרונים בשרשראת המזון? אז נכון....שלא חייבים לי/נו כלום...( אולי בעצם כן...) אבל אפשר להבין את האכזבה..

natan080

New member
אבל...

צריך ללמד עליו זכות, בטוח יש לו סיבה מוצדקת ורד זה נכון שיש לו השבוע/שבוע הבא יומולדת?

זה רק חימום לקראת....

אנשים ההופעה בקטיבוץ זה "חימום כלים" לקראת סבב הופעות של עמיר וזה עומד להתקיים ממש בזמן הקרוב אז עוד מאמץ קטן ו.... אשריכם ישראל

חינאור

New member
מה עובר עליכם ????

כל הזמן הזה אתם רק משתגעים מתי הוא כבר חוזר להופיע ברגע שהוא חוזר סוף סוף אתם נעלבים על זה שהוא לא נותן הופעה פתוחה בחיית מה זה כבר משנה העיקר שהוא חוזר להופיע זה העיקר...........

למעלה