21.6.2002

muska

New member
21.6.2002

כולם כמובן יודעים על התחרות!?! לי יש כמה מתחרים שלדעתי אחד מהם יקח את הנוער והם-יואב נגלר,ויקטור מרליס,יובל וכטר,ואני לא מכיר עוד הרבה טובים מהצעירים! מהבוגרים-95% יוני הייטינגר,מוטי שטרנפלד,אבי לוזיה 80%,בועז. ולאודי ועידן גם יש סיכוי לא רע בכלל

רז אחי................

אתה מגיע לראות את התחרות כי אני רוב הסיכוים בא לראות אותה

Yuval Penny

New member
רז אחי...

קודם כל נגלר בן 17 וחצי כבר לבנאדם יש אוטו הוא לא בנוער ויקטור מרליס לא נוסע יותר על סקט\וגם אם כן הוא לא יוד לנסוע פארק. בבוגרים לוזיה לוקח בלי לחשוב פעמים וכל השאר לפי דעתי נכון מה שאמרת אבל שללת את גונסון ועזיז שיכולים לקחת..

muska

New member
יובל וכטר!

אתה צודק ב 90 אחוז-שחכתי שנגלר בן 18 ושחכתי את גונסון ועזיז,וויקטור כן נוסע לפחות הוא היה בסאקר לפני חודש בערך... ולוזיה לא יקח,זכור מה אני אומר בועז או אטינגר לוקחים! 90%בועז 85% אטינגר. בקיצור נחייה ונראה

fentoozler

New member
לפני כמה ימים-

טים אדיו בא לנהריה שזה יוני מוטי אבי לוזיה עזיז המסומם עוד כמה תותחים אבי לוזיה לא היה משהו חוץ מהאולי שלו (איזה ענק!!!) הוא עשה באותו גובה גם פרונטסייד פליפ אבל הכי תותח היה יוני נראה לי שהוא לוקח איזה תרגילים הוא דפק אם אני לא טועה אחד מהתרגילים נולי לייזר פליפ וגם מוטי עשה על במה בקסייד נוז בלאנט אבל אבי לוזיה די איכזב

DCR

New member
יא הומו נגלר בן 18 בערך....

הוא מה שכונה שלי הוא נוסע במרכז שוסטר.....

למעלה