21 בפנים...

Ramin Tarbush

New member
21 בפנים...

כרגע =שוב= פעם נזרקתי אחרי פגישה אחת בסך הכל .... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 מישהו עוד מעוניין לנסות ? ? ? כבר עברתי 21 "פגישות ראשונות" שעם אף אחד לא שרדתי מעבר לפגישה הראשונה, וזה לא כאילו אין לי נכונות אני באמת משתדל כי הם מוצאים חן בעיני - ואני עושה בדיוק את מה שאומרים ב-"כללים לפגישה עיוורת" - כמו לשמור על קשר עין, לדבר לעניין, לפרגן והכל אבל בכל זאת - לא חשוב איך אני מנסה אני כל הזמן מקבל יום למחרת את "אתה נחמד, אבל בהצלחה עם גברים אחרים" מה אני עושה לא נכון ?

גלעד יא

New member
העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא

שתהייה עצמך. אל תשחק משחקים. אולי הם מרגישים שאתה לא באמת אתה בפגישות ולכן הם הולכים. סליחה על הבורות - יש ספר שנקרא "כללים לפגישה עיוורת"? תזרוק/תשרוף אותו מיד!!!

Ramin Tarbush

New member
תגובה

אם אני אתנהג כמו שאני רגיל אז בכלל אני לא אמצא לעולם אף אחד הרי מן הסתם - כשאתה בבית אתה מתנהג בצורה מסויימת וכשאתה יוצא לפגישת עסקים אתה משנה את ההתנהגות וכשאתה יוצא לדייט אתה משנה את ההתנהגות הרי כשאני בבית לבד - אין לי סיבה להיות אטרקטיבי ומושך, אני מרשה לעצמי - אבל בפגישה אני אמור להשאיר רושם - אז אני מקפיד על ההופעה ועל ההתנהגות "ומפעיל את הקסם הטרבושי הידוע" אני משתדל להיות אני עצמי לגמרי, אני לא משקר ואומר כל מיני דברים שאני לא - אני לא מתרברב ביכולות שאין לי - אני ממש אני אבל אחרי הכל בפגישה אתה צריך להיות אטרקטיבי, הרי אתה לא יכול להתנהג כמו שאתה מתנהג בבית כשאתה יושב ויכול להרשות לעצמך להראות גרוע או (נגיד!) לגרד איפה שמציק גם אם זה במקום אינטימי וכל זה ! לפגישה אתה תלבש "לבוש לכיבוש" ותתנהג גם יפה - אז אני לא חושב שזה נקרא לשחק משחקים - כי הרי כל אחד כשהוא הולך לפגישה הוא משנה את ההתנהגות בהתאם למה שפירטתי כאן בקשר לזהות שלי, מי אני והכל, זה אני אף פעם לא משקר אני אומר בדיוק מה אני. אגב זה לא ספר זה מן 10 עצות לא של מה אתה צריך לעשות אלא דברים שכדאי לשים לב אליהם באופן בסיסי כמו לשמור על קשר עין כשאתה מדבר ולא להסתכל למקום אחר בתקרה או דברים כאלה אתה יכול לבדוק אותם כאן http://www.eilati.co.il/all/tips4.htm תגיד לי אם אתה עדיין חושב שצריך להשמיד אותם ובכלל בקשר למה שכתבתי

LeeCooper69

New member
אני, אישיץת, בטוח שצריך להשמיד אותן

הכלל הכי חשוב הוא לשמור על קור רוח. "להיות עצמך" הוא מין עיוות ל"תשאר רגוע ואל תפדח את עצמך בשטויות". ואם תפגין בטחון, זה יחזור אליך ובגדול!! תנסה קצת להראות שאתה בטוח בעצמך. הרי אתה קצת יותר טוב ממי שיושב מולך, תמיד!

DJNYC

New member
הרשימה הזו אידיוטית.

אין בה שום דבר אמיתי והיא נראית כמו המדריך לכיבוש (אני בספק אם מי שכתב אותה באמת הולך לפיה). כולה מלמדת אותך איך להיות מישהו אחר בכדי להשיג בחור(ה). בולשיט.

לירונר

New member
../images/Emo45.gif

ומי אמר שהגישה לדייט עם בחורה היא הגישה לדייט עם בחור

למעלה