!!!!!!!!!!!!!

nasty-

New member
!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!

לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים בגרויות לימודים בגרויות לימודים שעורי בית לימודים לימודים לימודים בגרויות בגרויות בגרויות בגרויות בגרויות לימודים לימודים לימודים לימודים סיכומים מבחנים מבחנים לימודים מבחנים בגרויות לימודים מבחנים בגרויות ימודים מסחנים בגריות ושוב... לימודים לימודים לימודים לימודים לימודים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאסססססס נמאסססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף שיגרה! ושוב בודעה בלי טעם או ריח

בדוייה

New member
נאסט

תשמעי, ממש נוח להגיד שלא איכפת לך ואפילו מותר את זה לפעמים. אבל, אז מה? בגרויות? לימודים? מבחנים? סיכומים? SO WHATTTTTTT תשמעי כולם עוברים את זה - או שלא... ואם לא... זה לא סופעולם. אפשר לחיות. זה לא כ-זה ביגדיל כמו שכולם עושים ממנו. לוב יו האפי זאת יור היר! בדויה

nasty-

New member
אז... לא אכפת לי

לא אומרת את זה כי זה נוח!! אומרת את זה כי זה ככה!!!

בדוייה

New member
יו היא הגיבה לי...

כמה כיף לראות אותך פה. אין לך מושג... ועוד מגיבה... נאסט כפירי, תעשי מה שבא לך! לא אכפת לך? אין לך כח? לא מזיז לך כלום? אוקיי .... מותר.... שבוע טוב

shanikoo

New member
חמודה שלי,צודקת...

ואם אני אתחיל לספר ממה לי נמאס...המממ, אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההה לצעוק באמת אני לא יכולה.לבכות גם לא יעזור. אוף,עוד שבוע מתחיל.המממ,מה להגיד? אפילו אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא ממצה. שבוע טוב :)

למעלה