207
אף אחד לא ראה?

Evans

New member
207 ../images/Emo58.gif אף אחד לא ראה?

אוקיי פרק כריסמוכה מוזר ביותרררררר הרעיון היה מצויין הביצוע לא משו... וחבל מאוד!!! לא נתנו מספיק זמן לקירסטן להיות ביץ' ג'ולי נשארה לגמרי אותו דבר מה שהיה די מפגר סאמר הפתיעה וצ'סטר ממה הצחיק אותי ביחד איתה! אמממממ מה שעצבן שלא הייתה שום רוח חג כריסמוקאית! בכל מקרה שבוע הבא אמור להיות פרק אדיר אז נחכה!

407../images/Emo58.gif

אני חשבתי שהפרק והביצוע היו טובים מאוד, מה שהפריע לי יותר מהכל זה שלא היתה ממש התקדמות בעלילה. ודרך אגב, אני היחידה שלא סובלת את צ'ה ? הוא ממש מעצבן אותי, וזה כבר מתחילת העונה.

yoss67

New member
פרק מדהים

רעיון גאוני בדקות האחרונות עברו בי צמרמורות, זה מסוג הפרקים שנותנים לנו את הכח לראות את הסדרה הזו לכל אורך השנים העונה הרביעית ממשיכה את הקו הנהדר ומסתמנת כהפתעה

../images/Emo58.gif407

אני פשוט א-ה-ב-ת-י את הפרק, אין כל כך טעם לפרט את מה אהבתי, כי אהבתי כמעט את הכל. אבל מה שהפריע לי בעיקר היה הסוף- אני הייתי מוסיפה עוד 5 דקות לפרק. למה לעזאזל אף אחד לא נתן לראיין חיבוק כשהוא בוף בוף התעורר??? ולמה כמעט אף אחד לא חייך?? זה ממש ממש הפריע לי.... וב-5 דקות הנוספות, הייתי מראה קצת את אווירת הכריסמכה שלא הייתה קיימת בכלל בפרק.... אבל בסך הכל- פרק מעולה

וגם, תעזרו לי להבין לאן זה הולך...

עונה רביעית, עד פרק 7.......... בסוף העונה השלישית, עוד לפני שמריסה מתה, יוצרי הסידרה פתחו לנו קו עלילה אפשרי- הילד של תריסה. היה לי ברור, משום מה, שבסוף סוף הסדרה- סת' יהיה עם סאמר, וראיין יהיה עם תריסה והבן [שכנראה] שלו [אחרת לא ברור למה ליהקו ילד שדומה 2 טיפות מים לראיין]. אבל עכשיו לא ברור לי לאן העלילה הולכת?? הרי אם לפני פרק 7, ראיין היה פשוט יכול שלא להיות עם טיילור, ואז בלי בעיות מצידו או מצד הצופים, ללכת בסוף עם תריסה. אבל אחרי הפרק הזה, ברור לנו שראיין, וגם הצופים, כבר מחוייבים לטיילור, ולכן אני שואלת- האם יש מצב שהMASTER PLAN של יוצרי הסדרה לגבי העונה הרביעית [וחמישית, אם תהיה כזאת, עד סוף הסדרה] היא שראאין יהיה דווקא עם טיילור??? כי אם כן, אי אפשר לגמור ככה סדרה- עם קצוות לא סגורים... אז... מה אתם אומרים???.

karin771

New member
../images/Emo58.gif ל407

פרק ענק!!! אבל אני ממש מסכימה עם מה שהרוב אמרו לא הרגשתי שזה כריסמוקה היו צריכים לעשות פרק מיוחד של כריסמוקה ואת הרעיון של הפרק הזה ביום לשנה שמריסה מתה או ביום שראין הכיר את מריסה או משהו כזה!!!! הדמות של סאמר הייתה מצחיקה וגם של ציי!!!! וספוילר ל-408: אני מבטיחה זה יעשה לכם את השנה.... מראים בפרומו שסת יציע לסאמר נישואין!!!!!...אני כל כך מאושרת זה יהיה פרק מדהים!!!!!

karin771

New member
ושחכתי לאחל לכולם:

HAPPY CHRISMOKA!!!!!!
לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikeman

New member
איזה מוסיקה הייתה בפרק ?

איפה אפשר לראות את השמות של השירים ?

ocwatcher

New member
אני חושב שלא ממש הבנת את הכוונה..

הכוונה הייתה להציג את האפשרות שריאן בכלל לא היה מצטרף לכהנ'ס ולא מה שאת\ה חושב\ת - להציג ניגוד של כל אחת מהדמויות.

sexyvampire

New member
רעיון נחמד, פרק גרוע.../images/Emo185.gif

[ואת זה אתם שומעים ממעריץ מושבע
]

למעלה