אני דווקא במצברוח טוב! עדכון בפנים
ובואו נקווה שהמצברוח הטוב הזה יישמר
אני ב principle's honour roll!!!! טוב הסבר קצר: יש honour roll, למי שמקבל ממוצע של 73 ומעלה (B average) ויש principle's honour roll, למי שמקבל ממוצע של 87 ומעלה (A average) ואני שם,עם ממוצא 90
גם הוא שם,מסתבר...גם חכם וגם שווה, אחלה שילוב
הוא לא בן 28, והוא לא נשוי. הוא מזיין לכולם את השכל...עזבו,חח טיפש...
המבחן במתמתיקה: אף אחד לא סיים אותו. היה כל כך קשה. אני ועוד חברה שלי הכי טובות בכיתה במתמתיקה ואנחנו די בטוחות שאני הולכות להיכשל,ככה שתבינו עד כמה הוא היה קשה... בכל מקרה, דיברנו אותו אחרי המבחן,יותר נכון די היינו עצבניות והוא אמר שהוא ייתחשב בזה,ואולי הוא יבטל את הדף השני של המבחן שכלל 8 שאלות...מתוך 30. ובחלק האחורי פישלתי לחלוטין כי הייתי בטוחה שאני לא אסיים את המבחן אז התחלתי לענות על תרגילים בקצב בלי לחשוב בכלל על מה שאני עושה,ככה כנראה שקיבלתי תוצאות שגויות בכולם. וזה נכון גם לחלק קטן מאוד לדעתי של התרגילים האחרונים של העמוד הראשון. פאק איט יש לי 98 במתמתיקה וזה הולך להרוס לי בגדוללל!
דמט.
יש לי בספרות (אינגליש) וב socials מצגות לעשות, אחת לבד ואחת עם קווין ו...יו אני לא אוהבת לדבר לפני אנשים. אני מקווה לא להרוס לעצמי,בלעכס. טוב נו. חברתי: היום הייתי עם 3 חברות שלי בקניון,אבל אחת עזבה באמצע,ואני גם ככה לא מתה עליה היא כל כך מרוכזת בעצמה... בכל מקרה,עם השתיים האחרות היה ממש ממש כיף! חברה שלי אפילו הביאה לי שמלה כחולה מדהיייימה שלה שקטנה עליה והיא גם ככה לבשה אותה בדיוק פעם אחת,והיא הכריחה אותי לא לשלם לה עליה. יוווו היא כזאת יפה
חברות שלי נורא חמודות...יההה אני אוהבת אותן
אני לא מצליחה למצוא חצאית ג'ינס קצרה שאני יאהב
לא נורא! נחפש
כבר שבוע לא דיברתי עם החברה הכי טובה שלי בארץ,ואני מתגעגעת
מחר אני מתקשרת לבעלי האהוב מאור ללבן דברים קצת...

חג פסח שמח לכולם!! אני אמשיך לאכול
בכל מקרה,ממש כמו שעשיתי כשהייתי בישראל
סיון