.............

EROTOMANIA

New member
.............

טוב, השיעמום משפיע (וגם פידי) אז.. ספרו מה קורה איתכם... ואיך הכל מתקדם בלה בלה... לא בא לי לפרט יותר מדיי על שלי כרגע, אז אתם תתחילו.... ובבקשה בלי "בא לי למות". הממ..

Pidimenopolis

New member
בא לי..

לשתות שוקו
ולדבר שטויות עם אנשים משעשעים. ותחזרי בר לאייסיקו, יא עולזת הטרוסקסואלית!

EROTOMANIA

New member
...............

דניאל, תבקשי מאיתי להכין לך, פשוט מאד, לא?.. אממ.. על המצב שלי... אתמול סיימנו את הרבע השלישי..... וחיי חברה.. משעממים.. חברה שלי אולי עוזבת אותנו.. שזה ממש מבאס כי אני מתה עליה... ואני רוצה מישהו שלא יודע על קיומי. וזהו.

Pidimenopolis

New member
אוי געוואלד.

קראפ, ילדה, פשוט גשי ותדברי איתו! הוא לא חייזר, הוא בנאדם ,ממה שידוע לי...או שאולי אני טועה?

sivani

New member
אני דווקא במצברוח טוב! עדכון בפנים

ובואו נקווה שהמצברוח הטוב הזה יישמר
אני ב principle's honour roll!!!! טוב הסבר קצר: יש honour roll, למי שמקבל ממוצע של 73 ומעלה (B average) ויש principle's honour roll, למי שמקבל ממוצע של 87 ומעלה (A average) ואני שם,עם ממוצא 90
גם הוא שם,מסתבר...גם חכם וגם שווה, אחלה שילוב
הוא לא בן 28, והוא לא נשוי. הוא מזיין לכולם את השכל...עזבו,חח טיפש...
המבחן במתמתיקה: אף אחד לא סיים אותו. היה כל כך קשה. אני ועוד חברה שלי הכי טובות בכיתה במתמתיקה ואנחנו די בטוחות שאני הולכות להיכשל,ככה שתבינו עד כמה הוא היה קשה... בכל מקרה, דיברנו אותו אחרי המבחן,יותר נכון די היינו עצבניות והוא אמר שהוא ייתחשב בזה,ואולי הוא יבטל את הדף השני של המבחן שכלל 8 שאלות...מתוך 30. ובחלק האחורי פישלתי לחלוטין כי הייתי בטוחה שאני לא אסיים את המבחן אז התחלתי לענות על תרגילים בקצב בלי לחשוב בכלל על מה שאני עושה,ככה כנראה שקיבלתי תוצאות שגויות בכולם. וזה נכון גם לחלק קטן מאוד לדעתי של התרגילים האחרונים של העמוד הראשון. פאק איט יש לי 98 במתמתיקה וזה הולך להרוס לי בגדוללל!
דמט.
יש לי בספרות (אינגליש) וב socials מצגות לעשות, אחת לבד ואחת עם קווין ו...יו אני לא אוהבת לדבר לפני אנשים. אני מקווה לא להרוס לעצמי,בלעכס. טוב נו. חברתי: היום הייתי עם 3 חברות שלי בקניון,אבל אחת עזבה באמצע,ואני גם ככה לא מתה עליה היא כל כך מרוכזת בעצמה... בכל מקרה,עם השתיים האחרות היה ממש ממש כיף! חברה שלי אפילו הביאה לי שמלה כחולה מדהיייימה שלה שקטנה עליה והיא גם ככה לבשה אותה בדיוק פעם אחת,והיא הכריחה אותי לא לשלם לה עליה. יוווו היא כזאת יפה
חברות שלי נורא חמודות...יההה אני אוהבת אותן
אני לא מצליחה למצוא חצאית ג'ינס קצרה שאני יאהב
לא נורא! נחפש
כבר שבוע לא דיברתי עם החברה הכי טובה שלי בארץ,ואני מתגעגעת
מחר אני מתקשרת לבעלי האהוב מאור ללבן דברים קצת...
|פירמידה| חג פסח שמח לכולם!! אני אמשיך לאכול
בכל מקרה,ממש כמו שעשיתי כשהייתי בישראל
סיון

kit k@t

New member
im in a surprisingly good mood too.

tho i have no reason for it... just my sucky life.... kat

MissUnKnown

New member
____

ביום שבת... הייתי בעיר... כמו תמיד ופגשתי מלא אנשים קשוחים, היה נורא נחמד הינו איזה 20 איש בבית קפה והשלוחן היה קטן מידי... והייתי הנקבה היחידה אבל חפיף אולי בועד שבועיים כבר נהיה 2. סבא וסבתא שלי פה כבר מיום חמישי... והם נתנו לי את הדיסק ל ברי... ובת דודה שלי שלחה לי שני דיסקים של סיילם
וביום שבת קניתי את הדיסק הבלאק הראשון שליץ נכון מרגש??? דיסק ממש טוב אבל לא מומלץ למשמוע אותו אם יש לך בעיות עם סרטי אימה כלומר לא יושן שבועות אחרי זה
. מחר אני הכלכת לקנות ג'ינס ...איזה כייף...ואחרי זה אני הולכת לראות את "the ring" חחחח נירא כמה פעמיים כול העולם יסתכל עלי כשאני יצחק והם יהם יבהלו. בקשר לחברה בביצפרת לא הולך משהו אבל חפיף בגלל זה יש לי מפגשים בימי שבת עם אנשים משותפים... חוץ משלהם יש משהו בין הרגליים שלי אין

מממ... מצב רוח... בלאט...

אצלי הכל דיי רגיל... שלשום הלכתי לישון אצל חברה שלי ואתמול היא באה אליי ועשינו מין ערב בנות כזה
, מסיכות פנים, מסאז'ים, לאקים, בלאגנים...
הזמנו סרט עם ריצ'ארד גיר שראיתי בארץ... "איש העש" חחח... ונזכרתי עם מי ראיתי אותו בארץ... והתגעגעתי...
הביצפר חרא... לחשוב שהייתי התלמידה הכי מצטיינת רק מדכא יותר בגלל שכל כך ירדתי בלימודים...
זה כמו שהיה לי בארץ- הרבה חברים, טיפה לימודים. וכשבאתי לפה ולא הכרתי אפחד הייתי מקשיבה בכיתה ועושה את כל העבודות וזה לא שהייתי חורשת בבית כי אפילו את הספרים אנחנו לא לוקחים הביתה... אבל הציונים שלי היו הכי גבוהים בכיתה ובין ההכי גבוהים בשכבה...
יום שישי יצאנו לחופשת הפסחא אבל לפני זה היה לנו את השבוע של הפרילמס שזה הבחינות הקקות האלה...
ואני בטוחה שנכשלתי במתמטיקה ובביולוגיה...
טוב אולי בביולוגיה עוד עברתי, אבל מתמטיקה בטוח התפקשש כי לא עשיתי כלום! אלוהים זה היה כל כך קשה רוב הכיתה שלי (credit) שזה הרמה הכי גבוהה בטח נכשלו. חיי חברה- אתם מדברים על בנים או בנות?
חח... בנות הכל סבבה, יש הרבה חברות וזה טוב... בנים.. בלעכס... בנים= חרמנים! זה הכל! כאילו, יואו, הם באמת חושבים שאם הם ירדפו אחריי בהפסקה וישאלו אותי אם אני רוצה להתמזמז איתם זה יעבוד? כאילו... לא נראה לי!!!
והבנאדם הכי שווה לא בא יום שישי לביצפר וזה היה כזה מבאס...
כי זה היה יום כיף עם קאריוקי ואיפור פנים ויום ללא תלבושת והיה כזה כיף!
כל כך רציתי לראות אותו אבל חפיף... ההתלהבות ממנו דיי ירדה... אז זהו עכשיו אנחנו בחופש ואני מתגעגעת לביצפר... יותר נכון, לשבוע האחרון... זה היה כזה כיף לבוא לבחינות ואז יש הפסקות כל הזמן וכולם עם כולם, זה היה כזה מגבש...!
טוב די אני רואה שזיינתי לכם ת'שכל מספיק.. ואני ממש גאה בכם אם קראתם את כל זה...
ביי אנשושים...

Odish16

New member
אהההה האאא!

חחחחח..שיואו איזה כיף..זה ממש לבלבץ לכם על החיים הא? אני אתחיל בזה..אני כאן 3 חודשים למי שעדין לא יודע..והזמן עובר..הממ..די בסדר. חברים? פחחחח אין בכלל. מה שיש זה געגועים לחברים בישראל, ואני לא זוכרת מי כתבה אז בהודעת פתיחה של "בוקר טוב" או משהו כזה, והתחילה לכתוב כלמיני דברים כ"כ נכונים, על לסיים בית ספר וכל השיט הזה, ועל השלמות ובלה בלה בלה..וזה כל כך נכון.. לפחות גם לגביי. טוב, הרי אני לא מחדשת לאף אחד מכם איך זה להיות בחו"ל או איך זה שצריך להשקיע בלימודים והקראפ מהסוג הזה. מכל מקום, אני בטוחה שההתחלה היא הכי קשה וגם ברור שאחר כך הכל נראה קצת יותר בהיר במידה מסויימת, ונכון, יש גם אנשים אחרים כמו הגמל המעופף..אם אני לא טועה..שהוא אמר ששש שנים הוא סבל, ולכל אחד יש את העליות ואת הירידות..ואני בטוחה שהיו לו גם הרבה רגעים משמחים..לא משנה אם הם אפילו היו לזמן קצר. בקיצור..אין לי יותר מה להגיד..שיהיה לכולכם חג שמח!!

okts

New member
אני בעננים!!!!!! החיים משגעים! :)

אני בן אדם כזה שתמיד יש לי מצב רוח טוב לא משנה מה........(נו טוב, לפעמים אני גם עצבנית/עצובה וכו'.....) בקיצר, אתמול (יום שבת) נסעתי לבקר חברים בברוקלין NY (ואני גרה בניו- גרסי משהו כמו שעה נסיעה.......פעם ראשונה שנהגתי כל כך הרבה זמן לבד :) ). היה מגניב בברוקלין.......נהנתי! :) אז למה אני בעננים?!---------> אני מזיימת לימודים השנה ויש לנו PROM, וצריך שמלה בן-זוג וכו' וכו' וכו'---כאבי ראש נוראיים!!!! :) אז, מצאתי לעצמי שמלה כמעט מושלמת אבל יפה מאוד ומתאימה לי, ואתמול בברוקלין שאלתי את ידי שלי אם בא לו לבוא איתי ואחרי מאמצים רבים הוא הסכים!!!!! WUUUUUUUUUHUUUUUUUUU הגעתי הביתה מברוקלין ובן דוד שלי התקשר אלי וקבענו לשחק קצת טניס הוא בא עם הבחור הכי מדהים בעולם!!!! חמוד חבל"ז........אבל, (למה לעזאזל תמיד יש אבל?!) בו דוד שלי אמר לי אני אתן לך את המס' שלו רק אם תשיגי לי בחורה........את תגידו שזה לא רעש?! אבל ככה הכל טוב, חברים יש ככה ככה בבי"ס אבל למי אכפת מהבי"ס אם אני מסיימת אותו עוד חודשיים?! מקווה שיהיה לכם פסח שמח!!!! אל תאכלו הרבה לחם. :)

למעלה