...

electric pompa

New member
...

בגלל שיש לי שעה פנוייה ובגלל שזה התרוצץ לי במוח כבר ימים, הכנתי חידון RS: 1. מי הוא "המחליף של אנון"? 2. איזה אנון מתבטא במס' פוקימנים, ואילו? 3. איזה סיידקווסט מקביל למכונים? 4. יש סוג התפתחות חדש. מהו? 5. כיצד משיגים ווינאווט? (2) 6. כמה אגדיים יש? 7. מיהו המקביל של סנורלאקס וסודו וודו? 8. כמה תיקולים יש עם צוות M/A? 9. כמה אנשים נפגשים איתך מס' פעמים? ומי? כרגע אין לי יותר רעיונות.

אין לי מושג

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

עכיריא

New member
היי זה אני DIGIASH

ניתקו לי את האינטרנט אז לא יכולתי להכנס הרבה זמן...
טוב בכל מקרה.. יש לי עכשיו אינטרנט לשעתיים (שיעור מחשבים) 1-אין מחליף אבל במקום הכתב שלהם יש כתב ברייל 2-מה?! לא הבנתי.. 3-אמממ התחרויות יופי/מגניבות/כוח/חוכמה (ונראה לי שהיה עוד משהו..)?? 4-אין סוג חדש של התפתחות (לפחות לא כזה שאני מודע לו..) 5- אפשר? אני לא ראיתי אבל אני משער שזה בספארי... 6-אפשר לתפוס רק 5 (אם אני לא טועה יש 8) 7- של סנורלקס זה הקוף העצלן הענקי של סודו-וודו לא יודע.. 8-חח מאיפו אני זוכר 9- הפרופסור ממהתחלה, הבת שלו, הילד שעזרתי לו לתפוס את הפוקימון שלו, צוות אקווה, ואני לא זוכר יותר כרגע..

sky attack

New member
זה אני, פומפה...

אש, אף תשובה אינה נכונה, והאחרון נכון חלקית

The Flash

New member
יש לי קצת...

5.(1) באי המסתורי שמלא בווינונאטים שאפשר למצוא עם פוקימונים מיוחדים. 7. המקביל של סנורלקס זה סלקינג(לא סלוקינג, slaking) ושל סודוודו זה סוויפטרי(משו כזה) 9. האנשים שנפגשים אותך כמה פעמים זה מרטין האלוף של הליגה, הילד הזה ששכחתי את שמו שאתה עוזר לו לתפוס את הפוקימון הראשון שלו, אבא שלך, הפרופסור, היריב שלך ו...זהו נראה לי... חוץ מזה אני לא יודע לא שיחקתי במשחק כל כך הרבה... אני ממש רוצה לדעת אבל...מה סוג ההתפתחות החדש???

sky attack

New member
......

5. זה עוד לא הוכרז רשמית. 7. אתם לא חשבים בכיוון הנכון!!! תחשבו- סנורלאקס>>סודו וודו>>>??? 9. עוד 2! מה זה? זה נקרא ידע? תתביישו לכם! ועד הפעם הבאה *קורץ קריצה שנראית כמו עווית כאב* שאלום.... עוד מעט אני אגיד בקשר להתפתחות...

gloom

New member
נדמה לי

1~ המחליף של אנון הוא ספינדה 2~ ראה ערך 1 3~ הסידקווסט הוא מכון היופי 4~ הסוג של ההתפתחות הוא הקטע של נינקנדה עם המקום ריק בחבורה 5~ אין לי מושג אפילו לא סיימתי את הליגה 6~ יש שמונה (לטיאס,לטאס,הדרקון הירוק, שלושת הרובוטים, גורדון וקיוגר) ואפשר לתפוס 5 7~ מאיפה אני יודע, ניחוש פרוע כמו השיער שלי- אלקטרוד 8~ יש 123321 תיקולים עם צוות מגמה 9~ קווין, המאמנת ההיא, צוות מגמה ולפי מה שאמרו נדמה לי שההוא של הליגה

sky attack

New member
יפה גלום!

1. נכון! 2. מה? 3. מה זה? 4. ואללה! יש שתיים! זו אחת מהן. תקבל חצי. 5. ..... 6. כמעט. 7. מתקרב.... 8. אממממ.... לא. 9. תגיד את השמות ותקבל נקודה.

The Flash

New member
תשובה ל6

ישנם 10 פוקימונים אגדיים חדשים: רגירוק-REGIROCK רגיאייס-REGICE רגיסטייל-REGISTEEL לטיאס-LATIAS לטיאוס-LATIOS קיאוגר-KYORGE גרוודון-GROUDON ראיאקוואזה-RAYQUAZA ג'יראצ'י-JIRACHI ו-דאוקסיס-DEOXYS חוץ מהשניים האחרונים אפשר לתפוס את כולם(אפילו שאפשר לתפוס רק או את לטיוס או את לטיאס וגם או את קיאוגר או את גרוודון עדיין אפשר להחליף...את השניים האחרונים משיגים רק מנינטנדו...כמו מיו וסלבי)

sky attack

New member
רמז לאגדי הנוסף...

אפשר לראות עליו שהוא תומך בחלק מהמלגה הקומוניסטית.

למעלה